Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 22/9

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 22/9

 

ΚΡΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να κάνετε κάποιες αλλαγές που είναι απολύτως απαραίτητες. Διανύετε μία εποχή πιέσεων και σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτός τον δύσκολο καιρό θα νιώσετε ότι όλα είναι εναντίον σας και ίσως άδικα. Συναισθηματικά, θα δώσετε την μάχη σας για να εδραιώσετε την θέση σας μέσα στην σχέση σας. Οι γυναίκες του ζωδίου θα έχετε την τάση να έρθετε σε επαφές με άνδρες που έχουν ασυνήθιστες δυνάμεις για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επαγγελματική σας πρόοδο εξαρτάται από την ικανότητά σας να σκέπτεστε με τρόπο σύγχρονο και να μάθετε νέες μεθόδους και σε ότι αφορά τις επαναστατικές μεθόδους αλλά και σε ότι αφορά την τεχνολογία. Είναι η στιγμή των συναρπαστικών σας δυνατοτήτων και της μεγάλης σας εφευρετικότητας. Συναισθηματικά, είναι ιδανική στιγμή να πειραματιστείτε, να πάρετε τα ρίσκα σας και να λασκάρετε τα δεσμά σας και να επιτρέψετε στον άγνωστο και το απρόσμενο να συμβούν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αντιμετωπίσετε την πρόκληση τώρα να οργανωθείτε και διευθετήσετε λογικά τον χρόνο σας. Υπάρχει μία ιδιαίτερη έμφαση στην βελτίωση και σταθεροποίηση των ταλέντων σας αυτή την εποχή, Τα μακροπρόθεσμα σχέδια για εκπαίδευση και για την εξέλιξη σας τώρα μπορούν να ξεκινήσουν. Συναισθηματικά , θα προκύψουν κάποια προβλήματα κυρίως στο τομέα της επικοινωνίας. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε με αυτά τα θέματα και να βρείτε πρακτικές λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επαγγελματική ασφάλεια και θέματα οικονομικά σας πιέζουν πολύ αυτή την περίοδο και αισθάνεστε μία έντονη ώθηση να ξεπεράσετε τα προβλήματα που σχετίζονται με αυτά. Παρόλα αυτά να περιμένετε πολλές δυσκολίες, ειδικά αν έχετε ανώριμες προσδοκίες ή βασίζεστε  στους άλλους. Συναισθηματικά, δεν αξίζει να αφήνετε τα νεύρα, τη ζήλια ή το πείσμα  σας να παρεμβαίνουν μέσα σε μία καλή σχέση!

ΛΕΩΝ

Τώρα θα πρέπει να δείτε με περισσότερη ωριμότητα τα μελλοντικά σας σχέδια. Παρόλα αυτά να παραδοθείτε περισσότερο στις απολαύσεις απ’ ότι πρέπει αυτό θα σας κοστίσει! Είστε ηθικά πολύ ευάλωτοι τώρα και οι υποθέσεις καρδιά μπορεί να σας φέρουν σε αδιέξοδο. Μην  παρεκκλίνετε της επαγγελματικής ή της οικονομικής πορείας για να πετύχετε το γρήγορο κέρδος, γιατί αυτό μπορεί να στοιχεία μία μακροχρόνια αποτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν η οικονομική ασφάλεια και η επαγγελματική σιγουριά είναι οι βασικές προτεραιότητες σας, θα έχετε πρόβλημα. Ξαφνικά γεγονότα θα συμβούν εξ αιτίας των αλλαγών που είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καλό θα είναι να μην αποφύγετε την αλλαγή τώρα, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστείτε να πάρετε τολμηρές και ριζικές αποφάσεις. Συναισθηματικά, θα έχετε την αίσθηση ότι έχετε λυγίσει από τα βάρη , τις υποχρεώσεις και τις πιέσεις του/της συντρόφου σας.

ΖΥΓΟΣ

Είναι ώρα να εξετάσετε την στάση σας σε ότι έχει σχέση με την επιρροή που ασκού οι άλλοι επάνω σας. Πόσο εξυπηρετικοί ή πόσο μπλοκαρισμένοι είστε και τι είδους ρυθμίσεις πρέπει να κάνετε. Να έχετε το νου σας αν σκέπτεστε να υπογράψετε συμβόλαια ή να κάνετε κάποιες επαγγελματικές ή οικονομικές δεσμεύσεις. Συναισθηματικά, θα έχετε την αίσθηση  ότι ο/η σύντροφός σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει, σας έχει παρεξηγήσει και ίσως αυτό να σας κάνει να νιώσετε το  συναίσθημα της απομόνωσης μέσα στη σχέση σας. Καλό είναι να αποφύγετε να εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας, γιατί απλά το αποτέλεσμα θα είναι προκαλέσετε μόνο σύγχυση στον ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή  είναι για εσάς μία εποχή έντονης συναισθηματικής πίεσης η οποία θα γίνει αισθητή στον εργασιακό σας χώρο και θα επηρεάσει περισσότερο τις γυναίκες από τους άνδρες του ζωδίου Κάποιες ριζικές αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή μπορεί να αποκτήσουν προτεραιότητα τώρα και τα θέματα καριέρας  θα έρθουν σε δεύτερη θέση. Αυτή είναι κατάλληλη στιγμή να επανεξετάσετε τα συναισθηματικά σας, ειδικά σε κάποια απωθημένα ζητήματα από το παρελθόν τα οποία θα ξαναβγούν στην επιφάνεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα είναι που μπορείτε να είστε αισιόδοξοι σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια, βεβαιωθείτε όμως ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτά τα σχέδια. Τα νομικά θέματα δεν φθάνουν πουθενά τώρα, έτσι προσπαθήστε να ξεμπερδέψετε με τι πολύπλοκες δικαστικές υποθέσεις. Συναισθηματικά,  είναι ώρα να ξεκαθαρίσετε τις απόψεις σας στον/στην σύντροφό σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να σταθείτε γερά στα πόδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εισέρχεστε σε μία περίοδο στην οποία κυριαρχεί η χρήση εξουσίας και της μυστικότητας στα επαγγελματικά σας. Αυτό ίσως να συμβαίνει γιατί θα ανακαλύψετε κρυφούς παράγοντες, διαφθορά ή κατάχρηση εξουσίας πίσω από κάποιο επαγγελματικό προσωπείο, ή επειδή μαθαίνετε να ελέγξετε την δική σας δύναμη. Συναισθηματικά, αν υποφέρετε από ζήλια, τώρα ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε αυτή την  κατάσταση με την βοήθεια του/της συντρόφου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην κολλάτε τώρα στην σιγουριά , επειδή φοβάστε ή επειδή σας απασχολεί το προσωπικό σας κύρος, βαδίστε προς την αλλαγή με την πεποίθηση ότι οι νέες δομές θα είναι καλλίτερες, τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά. Συναισθηματικά, τώρα είναι στιγμή που σας δίνεται η ευκαιρία να λασκάρετε κάποια από τα δεσμά σας που σας περιορίζουν και να ελαφρύνετε από τα βάρη που σας έχουν λυγίσει.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή είναι μία περίοδος για εσάς συναισθηματικής αφύπνισης και μετάβασης, ειδικά στα οικογενειακά σας και πρόκειται να επηρεάσει την καριέρα σας Οι προτεραιότητες σας στο σπίτι ίσως να σας υποχρεώσουν να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο στη δουλειά. Την ίδια στιγμή μερικοί από εσάς ίσως να νιώσετε απογοητευμένοι από την πορεία της καριέρας και να θελήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές.