Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 21/7

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 217

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτή είναι μία καλή περίοδος για καινοτομίες και επέκταση προς το εξωτερικό. Επίσης είναι καλή εποχή και για σωματική εργασία. Παρόλα αυτά υπάρχει μία τάση για αναμετρήσεις τώρα κι αυτό ενισχύεται από την επιθυμία σας να επιβάλετε τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας στου άλλους. Αυτή η δίψα για ζωή που σας διακατέχει τώρα, μπορεί να εκδηλωθεί σαν μία διεύρυνση οριζόντων μέσα από ταξίδια με νέες προκλήσεις και με ερωτικές περιπέτειες!

ΤΑΥΡΟΣ

Η δημιουργικότητα και τα ταξίδια ευνοούνται αυτήν την εποχή, καθώς μέσα απ’ αυτά θα αποκτήσετε περισσότερες ικανότητες και επιρροή. Η τάση σας για έμπνευση και ανανέωση στον επαγγελματικό κυρίως τομέα θα είναι πολύ έντονη αυτές τις ημέρες! Έτσι σας δίνεται η ευκαιρία να πειραματιστείτε, να πάρετε μερικά ρίσκα και να λασκάρετε από τα δεσμά σας, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά σας. Πρέπει να επιτρέψετε στο άγνωστο και το απρόσμενο να συμβούν, ώστε να έχετε την αλλαγή που εσείς χρειάζεστε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι καιρός να εξετάσετε την στάση σας σε  ότι έχει σχέση με την επιρροή που ασκούν οι άλλου πάνω στη ζωή σας. Πόσο εξυπηρετικοί ή πόσο μπλοκαρισμένοι είστε και τι είδους ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνετε. Θέματα οικονομικά έρχονται τώρα στην επιφάνεια και ίσως να βρεθείτε με πολύ δουλειά και σκληρή, χωρίς όμως να παίρνετε την αμοιβή που σας αξίζει. Στις προσωπικές σας σχέσεις ετοιμαστείτε να δεχθείτε πολλές προκλήσεις τώρα!  Πόσο πολύ έχετε δεσμευθεί; Μπορεί η αγάπη σας να αντέξει στον χρόνο; Καμιά σχέση χωρίς νόημα δεν θα μπορέσει να επιβιώσει αυτή την περίοδο, απλά γιατί εσείς νιώθετε ότι δεν μπορείτε να σπαταλάτε άλλο τον χρόνο σας σε ανούσιες ερωτικές σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Δία – Ήλιου είναι μία τρομερά ισχυρή επιρροή για εσάς τώρα, η οποία μπορεί να φέρει αλλαγές, διλλήματα ή χωρισμούς. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιου ταξιδιού σχετικά με αυτά τα θέματα. Στα επαγγελματικά σας, ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις και προγράμματα ανάπτυξης, είτε εδώ, είτε στο εξωτερικό. Μην σπαταλάτε τώρα τον χρόνο σας σε ασήμαντα πράγματα, σιγουρευτείτε ότι τα σχέδια σας δεν ξεφεύγουν από τα όρια της πραγματικότητας. Συναισθηματικά, ο κόσμος τώρα, σας ανοίγεται με πολλούς τρόπου μπροστά σας αποκαλύπτοντας τα δώρα του και την ευλογία του! Φροντίστε να το απολαύσετε, χωρίς όμως να υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Η ατμόσφαιρα στη δουλειά σας ίσως να είναι κάπως βαριά αυτές τις ημέρες. Όσο πιο ώριμοι είστε τόσο καλύτερα θα μπορέσετε να χειριστείτε τις καταστάσεις. Καλό είναι να βάλετε κάποια όρια, όσο ακόμη στέκεστε στο ύψος των ευθυνών σας. Συναισθηματικά, ο χρόνος δεν περνά εύκολα αυτή την περίοδο, γιατί πρέπει να φροντίσετε τις καθημερινές λεπτομέρειες και να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν σε πρακτικό επίπεδο. Έτσι θα αντιμετωπίσετε την ανάγκη να αλλάξετε ή να ελέγξετε τα αισθήματά σας προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Καλό είναι να αποφύγετε τις εκδηλώσεις ζήλια ή τα νεύρα να παρέμβουν μέσα στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό θα είναι αυτή την εποχή να προσέξετε την υπερβολικά επιθετική ή αμυντική συμπεριφορά σας, η οποία προκαλεί στους άλλους μία ανταγωνιστική τάση. Αυτό θα σας οδηγήσει σε αρκετές επαγγελματικές ή και αισθηματικές αντιπαραθέσεις. Ότι και να συμβαίνει στην αισθηματική σας ζωή τώρα μπορείτε να περιμένετε μία δραστική επιβεβαίωση του εαυτούς σας, ειδικά στα ερωτικά, αλλά και σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά ( για τους γονείς ή για όσους θέλουν να γίνουν γονείς). Επίσης αυτήν την εποχή θα δεχτείτε ερωτικές προτάσεις οι ελεύθεροι!

ΖΥΓΟΣ

Ο εργασιακός σας χώρος μπορεί να επηρεασθεί αρνητικά από άγνωστα ζητήματα που τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια. Μπορεί να έχουν σχέση με διαφθορά, μόλυνση ή μάχες εξουσίας. Το θέμα που τίθεται σε εσάς τώρα, είναι το αν θέλετε να συνεχίσετε την σταδιοδρομία σας με τον ίδιο τρόπο, βλέποντας ότι η βάση σας δεν σας εγγυάται την ασφάλεια που επιδιώκετε. Αύτη είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος και στα συναισθηματικά σας, καθώς  θα  προκύψουν κάποιες σημαντικές αλλά και ενοχλητικές αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απρόβλεπτα γεγονότα ανατρέπουν σχέδια και σας υποχρεώνουν  να ακολουθήσετε τον γρήγορο ρυθμό των αλλαγών στον εργασιακό σας χώρο. Ευνοούνται τα ταξίδια και η διεύρυνση οριζόντων.  Θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον/στην  σύντροφο σας  Επίσης θα πρέπει να προσέξετε την τάση σας να κάνετε προκλητικές δηλώσεις. Αυτό μπορεί να είναι εξοργιστικό για τον/την σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εποχή μπορεί να συμβούν σημαντικά πράγματα, αλλά υπάρχουν και σημαντικοί κίνδυνοι τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Προσοχή στα μεγάλα ανοίγματα  και την υπερβολική αυτοπεποίθηση, γιατί μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Μπορεί ακόμη να προκύψουν προβλήματα με  τον νόμο, με την εφορία και τα πρέπει να φτάσετε σε συμβιβασμούς σχετικά με τις απαιτήσεις τους. Συναισθηματικά, είναι ώρα να ξεκαθαρίσετε τις απόψεις σας και να σταθείτε γερά στα πόδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την στιγμή της ζωής σας, θα έχετε την ευκαιρία να λασκάρετε από κάποια δεσμά που σας περιορίζουν και να ελαφρύνετε από τα βάρη που σας έχουν λυγίσει. Είναι απαραίτητο να αντιληφθείτε τι είναι απαραίτητο αντιλαμβανόμενοι πρώτα  με το  τι είναι εφικτό και τι όχι. Είναι σημαντικό τώρα να ισορροπήσετε ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένεια τώρα. Μην επηρεάζεστε από αυτά που οι άλλοι περιμένουν από εσάς! Μόνο εσείς γνωρίζετε τι θέλετε από την ζωή σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώσετε μεγάλη οικονομική πίεση τώρα. Υπάρχουν πολλές αδυναμίες στον τρόπο που εργάζεστε και χειρίζεστε τα αποθέματά σας και πρέπει να ξοδέψετε χρόνο και ενέργεια για να βελτιώσετε την κατάσταση, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό και τις περικοπές εξόδων. Παρόλα αυτά θα μπορέσετε αυτή την εποχή να αρχίσετε  να βλέπετε τα αποτελέσματα των μακροπρόθεσμων επενδύσεων σας. Συναισθηματικά, θα αισθανθείτε εντονότερα την προσωπική σας αξία και αυτό θα σας πείσει ότι έχετε κάτι να προσφέρετε στο άτομο που είναι δίπλα σας. Θα έχετε την ευκαιρία εκείνη να χτίσετε νέα και πιο γερά θεμέλια για μέλλον σας τώρα.

ΙΧΘΥΣ

Είναι δύσκολο να κάνετε συγκεκριμένα σχέδια τώρα, τα πράγματα μοιάζουν να ρέουν ανεξέλεγκτα και οι στόχοι σας να γλιστράνε από τα δάκτυλά σα. Αντί να καταστρώνετε στρατηγικές και να βάζετε στόχους, καλό θα είναι να κάνετε κάτι εποικοδομητικό με τα δημιουργικά σας ταλέντα. Συναισθηματικά, σε ένα θετικό τόνο, η ευαισθησία σας προς τις διαθέσεις των άλλων σας κάνει να δείξετε περισσότερο το ενδιαφέρον σας για τις ανάγκες του/της συντρόφου σας. Τέλος είναι σημαντικό να αντιληφθείτε ότι κάποια συγκεκριμένα πράγματα είναι πέρα από τον δικό σας έλεγχο.