Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19/5

Τα ζώδια για σήμερα 19/5

 

 

ΚΡΙΟΣ

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στις σχέσεις σας και θα κάνετε πολύ ξεκάθαρα τα επόμενα βήματά σας. Μια πολύ καλή ευκαιρία δε, δίνεται στους ελεύθερους για καινούρια γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Άτομα κύρους, έχουν τη δύναμη και την διάθεση να σας βοηθήσουν να προωθήσετε με πολύ εποικοδομητικό τρόπο τα σχέδιά σας. Ένας μικρός οικονομικός κλυδωνισμός, σας τρομάζει, προς στιγμήν

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις, είτε πρόκειται για προσωπικές, είτε για φιλικές, επαγγελματικές, σας δίνουν μεγάλη ικανοποίηση. Σήμερα θα ξεκαθαρίσετε γενικότερα το τοπίο γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ και καιρό, οι σχέσεις έχουν πάρει τον κατήφορο. Κάποιοι έχετε μείνει πολύ  καιρό μόνοι και κλεισμένοι στο καβούκι σας. Σήμερα όμως, ξεκινάει μια νέα περίοδος, χαρούμενη και πολύ αισιόδοξη.

ΛΕΩΝ

Είστε πολύ δογματικοί και μονοκόμματοι στον τρόπο που απαιτείτε πράγματα από τους συνεργάτες σας και αυτό θα σας φέρει σε ρήξη μαζί τους. Προσέξτε, γιατί δεν θα είναι εύκολο να αποκαταστήσετε τα πράγματα μετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άφθονες οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, δεν σας αφήνουν χρόνο ώστε να χαρείτε τις προσωπικές σας στιγμές, από την μία, ενώ από την άλλη, δέχεστε συνεχόμενα παράπονα από το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια καινούρια ερωτική γνωριμία αποσπά το ενδιαφέρον σας και εξάπτει την ερωτική σας φαντασία. Αν είστε σε σχέση, προσέξτε τι πάτε να ρισκάρετε γιατί ο κίνδυνος να αποκαλυφθείτε είναι μεγάλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό, η διαίσθησή σας να σας προειδοποιεί για έντονες καταστάσεις στη δουλειά. Οι συνεργάτες, στρέφονται εναντίον σας, καθώς δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι στόχοι σας, επαγγελματικοί, οικονομικοί, ή ακόμα και αισθηματικοί, είναι πιο κοντά από ποτέ. Να αποφύγετε να κοντραριστείτε με άτομα της οικογένειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αγαπημένοι σας άνθρωποι είναι κοντά σας, να ενισχύουν την ψυχολογία σας και να σας δίνουν δύναμη και θετική διάθεση για να παλέψετε για τις επιδιώξεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σχέσεις μπορεί να τελειώσουν αλλά και «παράνομες» καταστάσεις να αποκαλυφθούν. Όσο για τους ελεύθερους, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα για Την γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

μία πολύ δύσκολη συζήτηση με το σύντροφό σας, μπορεί να σας εκνευρίσει και να σας φέρει στα πρόθυρα του χωρισμού. Δείξτε ψυχραιμία και αντιμετωπίστε με σύνεση την κατάσταση.