Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19/10

 

Τα ζώδια για σήμερα 19/10

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Η σκληρότητα με την οποία συμπεριφέρεστε στο σύντροφό σας, δεν θα έχει καλά αποτελέσματα. Κυρίως όμως, πρέπει να ξέρετε ότι προέρχεται από ένα απωθημένο στο υποσυνείδητό σας, κόμπλεξ κατωτερότητας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Προσέξτε πολύ γιατί η συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας, είναι πολύ προκλητική και επιθετική. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο χωρισμό, κάτι που είναι αμφίβολο ότι θέλετε και θα αντέξετε.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Σταθεροποιούνται οι σχέσεις, αναζωογονούνται οι αγάπες και ο έρωτας δίνει και παίρνει. Σήμερα, θα ανταλλάξετε ερωτικά μηνύματα με το σύντροφό σας και αυτό θα σας ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό .

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Διευθετούνται τα γραφειοκρατικά σας ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο. Η αξιοποίηση δε, ενός παλαιού αντικειμένου φέρνει κέρδη, ανάλογα της διαφήμισης που θα του κάνετε.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Ένας ξαφνικός χωρισμός από μια σχέση που μπορεί να σημαίνει τα πάντα για σας, θα σας αναστατώσει και θα σας αποσυντονίσει από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, γιατί μπορεί να βρίσκεστε σε άνοδο, αλλά η υπερβολή που σας διακρίνει αυτό το διάστημα, μπορεί να οδηγήσει σε άσκοπες σπατάλες.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Η κοινωνική σας ζωή είναι σε περιορισμό και οι διέξοδοι φαντάζουν άπιαστα όνειρα. Οι φιλικές σχέσεις περνούν έναν πολύ δυνατό κλυδωνισμό και βρίσκεστε σε πολύ δύσκολη θέση. Ξεκαθαρίστε την κατάσταση.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Κάποιες σχέσεις διαλύθηκαν ξαφνικά, χωρίς κανείς να το περιμένει. Τώρα, ανακαλύπτετε όλους τους λόγους που το προκάλεσαν αυτό, που για καιρό παραβλέπατε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Η σχέση σας, σας έχει κουράσει αφάνταστα. Επιθυμείτε όσο τίποτα άλλο την ελευθερία σας. Όμως, αντί να προσποιείστε μήπως είναι καλύτερα να μιλήσετε ξεκάθαρα στο ταίρι σας;

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Περιορισμένη η αισθηματική σας ζωή, και διάφορες εξαρτήσεις και ανασφάλειες σας ταλαιπωρούν, ψυχολογικά και σωματικά. Εντάσεις, χωρισμοί και οριστικές ρήξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Οι σχέσεις που δεν έχουν περάσει τις εξετάσεις του χρόνου και της καθημερινότητας με επιτυχία, παίρνουν τέλος. Νέοι έρωτες εμφανίζονται για να διευρύνουν, την αισθηματική σας αντίληψη και να ανοίγουν νέους ορίζοντες.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Η λογική διέπει τα συναισθήματά σας ώστε να αποφεύγετε υπερβολική δοτικότητα. Δεν θα χρειαστεί ως εκ τούτου να πληρώσετε με μια μεγάλη απογοήτευση.