Τα ζ΄ώδια για σήμερα 17/3

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 17/3

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 17/3

 

ΚΡΙΟΣ

Οικογενειακές διαμάχες, που ευτυχώς λήγουν με αίσιο τρόπο καθώς διευθετούνται θέματα που ταλαιπωρούσαν την οικογένειά σας για πολύ καιρό τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είστε προσγειωμένοι, δεν έχετε το νου σας ούτε στη δουλειά, ούτε στις υποχρεώσεις. Αυτό που θέλετε διακαώς, είναι να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και το καθήκον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανεβασμένη η ερωτική σας διάθεση, αναζητάτε έναν ερωτικό σύντροφο για να καλύψει τις σεξουαλικές κυρίως ανάγκες σας. Οι πειρασμοί είναι πολλοί, εσείς θα αποφασίσετε τι θα ρισκάρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο. Όλο το συναισθηματικό βάρος μιας σχέσης και ο τρόπος που επιδρά επάνω σας προς ανάλυση, αλλά και ο ρόλος που παίζουν οι συνεργασίες, κυρίως στα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Αν αδιαφορήσετε απέναντι στις μικροενοχλήσεις υγείας, μπορεί να γίνουν μεγάλες και η ίασή τους να εμπεριέχει μεγάλη ταλαιπωρία. Γι αυτό, μεριμνήστε όσο πιο άμεσα γίνεται

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κρατάτε μια συγκρατημένη στάση απέναντι στον έρωτα που έχει εμφανιστεί στη ζωή σας. Παρ’ ότι είστε ενθουσιασμένοι και καρδιοχτυπάτε, δεν θέλετε να το αφήσετε να φανεί.

ΖΥΓΟΣ

Θα αποζητήσετε τη συντροφιά των δικών σας ανθρώπων, της οικογένειάς σας, γι αυτό και θα επιδιώξετε να βρεθείτε μαζί τους. Συγκίνηση και έντονος συναισθηματισμός σας περιμένει

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύσκολοι και δύστροποι, επικοινωνιακά σήμερα, θα παρερμηνευθούν τα λόγια σας, και όλα αυτά που θέλετε να περάσετε στους συνομιλητές σας. Παρ’ όλα αυτά, θα ανταλλάξετε μηνύματα αγάπης με το σύντροφό σας, χωρίς παρεξηγήσεις

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είστε στο μέγιστο βαθμό ετοιμοπόλεμοι, προκειμένου να πετύχετε το μέγιστο οικονομικό κέρδος, είτε από τη δουλειά σας, είτε από μια επένδυση που προσκαλείστε να κάνετε

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παίρνετε πολύ προσωπικά, οτιδήποτε συμβαίνει και εκνευρίζεστε όταν οι άλλοι δεν ασχολούνται μαζί σας. Αυτό θα φέρει πολλές παρεξηγήσεις, διαπληκτισμούς αλλά και ρήξεις. Γι αυτό προσέξτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νεύρα και ένταση εισπράττετε από το περιβάλλον σας, αλλά και υπάρχει σε μεγάλο βαθμό μέσα σας. Προσπαθήστε να κρατάτε την ψυχραιμία σας, κι αν δεν τα καταφέρετε, βρείτε έναν τρόπο να εκτονώσετε την ένταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Εντάσεις και αντιπαραθέσεις ανάμεσα στις φιλικές σας παρέες και στη διάρκεια ομαδικών δραστηριοτήτων. Μπορεί να μην αφορούν άμεσα εσάς, ωστόσο εμπλέκεστε έστω και άθελά σας.