Τα ζώδια για σήμερα 16/7

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 16/7

Τα ζώδια για σήμερα 16/7

ΚΡΙΟΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να λειτουργήσετε αυθόρμητα, χωρίς το καθημερινό προσωπείο, που οικειοποιείστε για λόγους δουλειάς και κοινωνικότητας. Με έντονα συναισθηματικό τρόπο, εργάζεστε και συμμετέχετε σε όλες τις δραστηριότητες της ημέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε, αλλού. Σε μέρη όπου η ζωή είναι γεμάτη απολαύσεις. Θέλετε να ταξιδέψετε, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα. Η ρουτίνα, της καθημερινότητας, πλέον δεν σας είναι αρεστή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθάνεστε περίεργα, επηρεασμένοι από σκέψεις που έχουν να κάνουν με μακάβρια θέματα. Ο αποκρυφισμός, οι μαγικές τέχνες, ό,τι είναι παράξενο, άγνωστο και μυστηριώδες, σα έλκει σαν μαγνήτης. Αν φοβάστε, ασχοληθείτε με πράγματα που δεν χρειάζονται πολλή σκέψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρ’ όλο που είστε ζηλιάρηδες και κτητικοί, ωστόσο ονειρεύεστε μια συντροφική σχέση που να βασίζεται σε αισθήματα εμπιστοσύνης και αμοιβαίας αγάπης. Μία σχέση που οι αποφάσεις θα παίρνονται από κοινού… από κοινού, όχι να μην αποφασίζουμε αν δεν το πει ο σύντροφος…

ΛΕΩΝ

Θα το βρείτε ιδιαίτερα δύσκολο να χειριστείτε με ψυχραιμία, διάφορες αγχωτικές καταστάσεις που θα παρουσιαστούν σήμερα. Μικρά καλοκαιρινά κρυολογήματα και αλλεργίες, θα σας καταστήσουν αναγκαίο να ασχοληθείτε περισσότερο με την σωματική σας υγεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το έντονο πάθος που νιώθετε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, εύκολα μετατρέπεται σε ζήλια και κτητικότητα. Προσέξτε ποιον, πότε και πού ερωτεύεστε γιατί θα προβληματιστείτε μέσα στη σχέση σας και να προβληματίσετε και τον «αθώο» σας, σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ

Θα αναζητήσετε τη συντροφιά και τις συμβουλές των ατόμων της οικογένειάς σας, πιθανότατα των γυναικών και κυρίως της μητέρας. Θα έχετε επίσης μια τάση επιστροφής στο παρελθόν, εξαιτίας της ανάγκης να αναζητήσετε τις ρίζες σας, τις καταβολές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία με άτομα του περιβάλλοντός σας δεν γίνεται σωστά. Αυτά που θέλετε να περάσετε, δεν γίνονται κατανοητά και δεν αποκλείονται καθόλου οι παρεξηγήσεις και οι λανθασμένες εντυπώσεις. Απευθυνθείτε κυρίως σε γυναίκες γιατί και σας ευνοούν και είναι με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξοδεύετε με βάση τις παρορμήσεις ή το ένστικτό σας, και όχι με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες. Γι αυτό και σήμερα απαγορεύονται οι οικονομικές επενδύσεις, και τα σοβαρά έξοδα. Η σχέση σας με το χρήμα, δεν είναι ξεκάθαρη, ούτε αντικειμενική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα και τη διάθεση της στιγμής, γι αυτό και η κρίση σας δεν είναι ορθή. Ως εκ τούτου, οι αποφάσεις και οι κινήσεις σας θα είναι λανθασμένες. Γι αυτό, καλύτερα να μην προβείτε σε καίριες αποφάσεις για σοβαρά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν λειτουργήσετε εν θερμώ, θα κάνετε λανθασμένες επιλογές. Και οι λανθασμένες επιλογές οδηγούν σε λανθασμένες κινήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους οδηγούν σε λάθος αποφάσεις και οι συνέπειες, είναι γεγονός ότι θα επιφέρουν μια γενικότερη κατήφεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι φίλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις σας σήμερα. Μοιράζεστε μαζί τους, τους προβληματισμούς σας και δέχεστε τις συμβουλές τους, τις οποίες αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσετε, ωστόσο θα σας φανούν πολύ χρήσιμες.