Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 15/9

 

Τα ζώδια για σήμερα 15/9

 

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να σας κοστίζει η επαγγελματική στασιμότητα που βιώνετε κάθε μέρα, αλλά σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν. Κάποιοι από τους στόχους σας, μπορεί να μπλοκάρουν και να καθυστερούν, δείξετε ψυχραιμία

ΤΑΥΡΟΣ

Σας δίνεται η ευκαιρία, μέσα από συζητήσεις με φίλους, να καταλάβετε καλύτερα το χαρακτήρα και τις προθέσεις των ανθρώπων που αποτελούν το κοινωνικό σας περιβάλλον

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαφές, γνωριμίες, προσκλήσεις για διασκέδαση, σας βγάζουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Μην αρνηθείτε λοιπόν, αφού το έχετε τόσο πολύ, ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

θα συζητήσετε με τους οικείους σας ανθρώπους, με την οικογένειά σας, για τα θέματα του σπιτιού και θα βρείτε πρωτότυπες λύσεις. Παίρνετε αποφάσεις για να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο μέλλον για σας και τους αγαπημένους σας.

ΛΕΩΝ

Εκτός από τις ανακατατάξεις στη δουλειά σας, από σήμερα, ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα κάνετε ουσιαστικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, είτε στην καριέρα, είτε και στην προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νομικές και εκπαιδευτικές υποθέσεις σας ευνοούνται ως προς την οριστική τους λύση. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τόπο διαμονής λόγω σπουδών ή επιμόρφωσης.

ΖΥΓΟΣ

Επειδή τα οικονομικά σας είναι σε αρκετά μεγάλη αστάθεια, αξιοποιείστε την ημέρα για να κάνετε τις κατάλληλες επαφές, που θα σας δώσουν την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τα εισοδήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η απομάκρυνσή σας από τους δικούς σας ανθρώπους, δεν έγινε τυχαία. Καταφέρατε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις δράσεις σας, αλλά και γνωρίσατε νέα πρόσωπα που αντικατέστησαν τους παλιούς, απομακρυσμένους φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο εσωστρεφείς και πιο συγκρατημένοι, ως προς τις αποφάσεις σας, ίσως και προβληματισμένοι από αλλαγές που συμβαίνουν στην εργασία σας, και που ίσως έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τονισμένη η λίμπιντό σας, και η ερωτική σας φαντασία, εξάπτεται από μία πολύ σημαντική παρουσία στη ζωή σας. ικανοποίηση παίρνετε από παιδιά, δικά σας ή των άλλων

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γίνονται ουσιαστικά βήματα, για να αποκατασταθεί η κρίση μιας σχέσης, που σας κόστισε όχι μόνο σε ενέργεια αλλά και σε ψυχολογία. Ξαφνικές αλλαγές στη σχέση ή στην οικογένεια, όχι απαραίτητα άσχημες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη από το Λέοντα θα σας παρακινήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνισή σας, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές. Απολαύστε ό,τι σας ηρεμεί και σας χαλαρώνει. Βελτιώνεται η καθημερινότητά σας