Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 14/03

ΚΡΙΟΣ

Ψάχνετε τρόπους επιβράβευσης του εαυτού σας καλύπτοντας τα κενά. Επαγγελματικά, είναι προφανές η έλλειψη θάρρους για να πραγματοποιήσετε καθοριστικές αλλαγές. Αγνοείτε τα προβλήματα αποτρέποντας αρνητικές καταστάσεις με το ταίρι σας. Ελεύθεροι, απορρίπτετε πρόσωπα με εγωκεντρική στάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Δείχνετε ευελιξία και ανταπεξέρχεστε στις δυσκολίες. Επαγγελματικά, ακολουθείτε με προσήλωση τους σκοπούς των σχεδίων σας. Φροντίζετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία, απέναντι στο ταίρι σας. Ελεύθεροι, εκνευρισμό σας προκαλούν οι άστοχες ενέργειες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καταφέρνετε αλλαγές χωρίς να παρασύρεστε από καταστάσεις. Επαγγελματικά επικεντρώνεστε στα καθήκοντά σας και αγνοείτε οικονομικές προστριβές. Βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα και εκνευρίζεστε με το ταίρι σας. Ελεύθεροι, μεθοδικές κινήσεις με αναμενόμενα αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απρόσμενα γεγονότα, σας παρεκτρέπουν από το πρόγραμμά σας. Επαγγελματικά απολαμβάνετε την αρμονία και ισορροπία με τους συναδέλφους. Συνειδητοποιείτε πόσο απαραίτητο είναι το ταίρι σας. Ελεύθεροι, παρορμητικές κινήσεις αλλάζουν το τοπίο σας

ΛΕΩΝ

Διεκπεραιώνετε ζητήματα, με τον πρόσφορο τρόπο. Επαγγελματικά ανταλλαγές απόψεων, προκαλούν παρεξηγήσεις, απογοητεύσεις και ταράζουν το κλίμα. Συζητήσεις που προκαλούν καλή διάθεση και αισιοδοξία με το ταίρι σας. Ελεύθεροι, νέες δραστηριότητες αποκαλύπτουν νέο ενδιαφέρον

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγει ο δρόμος, για να προωθήσετε τα θέλω σας. Επαγγελματικά απολαμβάνετε την εμπιστοσύνη και την υστεροφημία σας. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις, ελλοχεύει ο κίνδυνος εντάσεων με το ταίρι σας. Ελεύθεροι, ενδεχόμενη γνωριμία επιφυλάσσει νέα σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Σας δίνετε η δυνατότητα, να τροποποιήσετε στάσιμες καταστάσεις. Επαγγελματικά ξεπερνάτε με ευκολία απρόσμενα εμπόδια. Συμπαραστέκεστε σε δυσκολίες που επισκιάζουν την ψυχολογία στο ταίρι σας. Ελεύθεροι, η εμπλοκή σας σε περιπέτειες, αναπτερώνει το ηθικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκμεταλλεύεστε προς όφελος σας τις διαπροσωπικές σχέσεις. Επαγγελματικά με επιμονή και άγνοια κινδύνου συνεχίζετε, προκείμενου να πετύχετε τον στόχο σας. Σκέφτεστε το παρελθόν, αγνοώντας το ταίρι σας. Ελεύθεροι, προσεγγίζεστε ερωτικά από φιλικό πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονη επικοινωνία με κοντινά σας πρόσωπα ξεκαθαρίζουν το τοπίο. Επαγγελματικά η αυτοσυγκέντρωση το όπλο της επιτυχίας. Μοιράζεστε τις ανάγκες σας και ανταποκρίνεται το ταίρι σας. Ελεύθεροι, αποφεύγετε τις κακοτοπιές τις καθημερινότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρησιμοποιείτε σκληρή γλώσσα και ξεκαθαρίζετε την θέση σας. Επαγγελματικά ο παρορμητισμός σας παρασύρει σε μεγάλο ξέσπασμα. Εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες και δημιουργείτε ευνοϊκά αποτελέσματα με το ταίρι σας. Ελεύθεροι, εκφράζετε τα συναισθήματα σας με επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με χαλαρή διάθεση, προσδιορίζετε τα σχέδια σας. Επαγγελματικά αφήνετε τον εγωισμό, με σκοπό την άμεση αποτελεσματικότητα. Κλείνεστε στον εαυτό σας και προκαλείτε δυσφορία στο ταίρι σας. Ελεύθεροι, παρελθοντικές κινήσεις, βρίσκουν αδιέξοδο.

ΙΧΘΥΣ

Αφιερώνετε χρόνο, για δράσεις στην οικογένεια. Επαγγελματικά εμφάνιση προβλημάτων, σε ορισμένες περιπτώσεις γίνονται και ανυπέρβλητα. Καθυστερήσεις και αναβολές προκαλούν εντάσεις στο ταίρι σας. Ελεύθεροι, εκπλήσσεστε από επικοινωνία προσώπου που ενδιαφέρεστε.