Τα ζώδια για σήμερα 12/3

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 12/3

Τα ζώδια για σήμερα 12/3

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 12/3 ξεκινά με τον Κριό..Το τρίγωνο Άρη Πλούτωνα που πάει να σχηματιστεί δείχνει ότι αρχίζετε να αντλείτε μεγάλες ποσότητες ενέργειας από επαγγελματικές επιτυχίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα εξάγωνα Σελήνης ανάδρομου Ερμή και Άρη Ποσειδώνα φέρνουν επιτυχία σε ένα θέμα που αφορά φορολογικές  υποθέσεις του παρελθόντος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εως το μεσημέρι είστε αρκετά απογοητευμένοι και νιώθετε εγκλωβισμένοι στην καθημερινότητα. Αργότερα συγγενικό πρόσωπο σας φτιάχνει το κέφι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το κλίμα σήμερα σε θέματα σχέσεων είναι αρκετά βελτιωμένο σήμερα. Ο σύντροφος καλλιεργεί έντονο ερωτικό κλίμα.

ΛΕΩΝ

Το καλό κλίμα στα επαγγελματικά συνεχίζεται και σήμερα. Μεγάλη στήριξη από συνεργάτες σας. Ικανοποιητικό και το οικονομικό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και ο ανάδρομος Ερμής σας έχει δημιουργήσει προβλήματα σε θέματα σχέσεων, σήμερα μια επικοινωνία με πρόσωπο από το παρελθόν σας χαροποιεί.

 

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά δύστροποι είστε σήμερα και με επιθετική συμπεριφορά. Ευνοϊκή εξέλιξη  σε ένα θέμα υγείας συγγενικού προσώπου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα είναι πολύ έντονη. Αρκετά επιθετική συμπεριφορά δέχεστε από σύντροφο και συνεργάτες. Για τους ελεύθερους-ες δέχεστε ευχάριστο ερωτικό μήνυμα από πρόσωπο του παρελθόντος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα έχετε έντονη δημιουργικότητα και εκπέμπετε θετική ενέργεια. Ευχάριστη ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις με αδέρφια ή γείτονες. Η ψυχολογία σας σήμερα είναι ευαίσθητη και έχετε έντονο ερωτισμό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσοι έχετε δανείσει χρήματα σε συγγενικό πρόσωπο , σήμερα σας τα επιστρέφει. Καθυστερήσεις σε αγορές που αφορούν το σπίτι.

 

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα είστε αρκετά προκλητικοί  στη συμπεριφορά σας και η ψυχολογία σας είναι άστατη. Προσέξτε ακόμη τις τάσεις να οδηγείτε επικίνδυνα.