Τα ζώδια για σήμερα 12/2

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 12/2

 

Τα ζώδια για σήμερα 12/2

 

ΚΡΙΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες, κάτω από το αναλυτικό βλέμμα των μελών τους. Φαίνεται ότι δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των συντρόφων ή των συνεργατών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να προκύψουν μικροενοχλήσεις, κρυολογήματα και θεματάκια υγείας, που έρχονται για να σας υποδείξουν ότι πρέπει να φροντίζετε πιο επισταμένως τον οργανισμό και τη φυσική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να προσέχετε, με τους έρωτες γιατί το πάθος μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κτητική διάθεση. Παρ’ όλα αυτά, όσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνιες σχέσεις, μάλλον θα αποφασίσετε να γίνετε γονείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αναζητήσετε τη συντροφιά και τη συμβουλή των γυναικών της οικογένειάς σας, πιθανότατα της μητέρας. Είναι μεγάλη η ανάγκη σας να αποτραβηχτείτε στον προσωπικό σας χώρο του σπιτιού.

ΛΕΩΝ

Παρεξηγήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σήμερα. Οι γυναίκες συγγενείς σας, δε, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σχέση σας με την ύλη, δεν είναι ξεκάθαρη, ούτε αντικειμενική. Ξοδεύετε με το ένστικτο και όχι σύμφωνα με τις αντικειμενικές σας ανάγκες. Αν δεν θέλετε να το πληρώσετε αργότερα, κάντε κράτει.

ΖΥΓΟΣ

Οι διαθέσεις της στιγμής, φαίνεται ότι σας διακατέχουν. Ευαισθησία και μεγάλες συναισθηματικές ανάγκες σας υποχρεώνουν να διογκώνετε τα προβλήματά σας, προκειμένου να έλξετε βοήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιθυμείτε την απομόνωση, για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Δεν είναι καλή μέρα για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. μελαγχολικοί και ανασφαλείς, δεν θέλετε κανέναν και δεν συνεννοείστε με κανέναν

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονες φιλικές επαφές και κοινωνική ζωή. Ίσως αναζητήσετε κάποιες συμβουλές από τους φίλους, που καλείτε διαρκώς, κοντά σας, γιατί μάλλον δεν αντέχετε μόνοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο συναισθηματισμός διαχέεται στην επαγγελματική σας δράση, η οποία μπορεί να αποκτήσει μια πιο ευαίσθητη και πιο καλλιτεχνική χροιά. Κοινωνική καταξίωση και επαγγελματική αναγνώριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα αίσθημα απελευθέρωσης σας πλημμυρίζει και θέλετε να ταξιδέψετε, να συναντήσετε άτομα που έχετε καιρό να δείτε. Η ρουτίνα της καθημερινότητας είναι ασήκωτο φορτίο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μακάβριες σκέψεις, έντονη η αγωνία της απώλεια και του οριστικού τέλους, είτε σε φυσικό επίπεδο είτε μεταφορικά. Όμως, είναι σκέψεις που δεν θα κάνετε αν η ημέρα σας είναι πολυάσχολη.