Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 12/1

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 12/1

 

 

ΚΡΙΟΣ

Βλέπετε τα πράγματα με ψυχραιμία και παρατηρείτε κρυμμένες λύσεις και δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας. Οι λύσεις προσφέρονται ολοκληρωμένες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα παιχνίδι της μοίρας θα πάρει αναπάντεχη τροπή. Ένα γεγονός που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που δουλεύετε και θα κάνει τις εξελίξεις να δουλεύουν προς όφελός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μικρές καθημερινές χαρές, δημιουργούν ένα αίσθημα πληρότητας και ικανοποίησης αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίζετε τα επαγγελματικά σας ζητήματα, από την πλευρά της λογικής

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα συμβούν αλλαγές στο περιβάλλον που κινείστε που θα σας υποδείξουν το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθούν τα σχέδια και οι επιδιώξεις σας.

ΛΕΩΝ

Να επιδιώξετε καταστάσεις που σχετίζονται με διαπραγματεύσεις και ανταγωνισμό. Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Έχετε καλές σχέσεις με άτομα που φέρουν κύρος και αυτό θα βοηθήσει σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αλλάζετε τον τρόπο δουλειάς σας, και κινήσεις που κάποτε σας φαινόταν ουσιαστικές, τώρα χάνουν την σημασία τους. Ένας νέος τρόπος ζωής γενικότερα σας φέρνει περισσότερες επιτυχίες.

ΖΥΓΟΣ

Η σχέση σας, σας κρατά εγκλωβισμένους σε έναν φαύλο κύκλο, όπου η κατήφεια και τα ψυχολογικά τερτίπια του συντρόφου σας ρίχνουν ολοένα και σε πιο βαθύ σκοτάδι. Αν θέλετε να ζήσετε μια «ανάσταση», τελειώστε με αυτές τις άρρωστες σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκμεταλλευθείτε την αφορμή να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν και εστιάστε εκεί όπου σας κατευθύνει η καρδιά σας. Αναζητήστε κάθε τι καινούριο, θα έχετε όφελος και στα οικονομικά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε πίστη στις δυνάμεις σας, εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σας και οι επαγγελματικοί και οικονομικοί σας στόχοι, θα ολοκληρωθούν. Αν έχετε σκοπό να παντρευτείτε δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερη περίοδο για να προτείνετε στο ταίρι σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις αποδίδουν τα μέγιστα στα οικονομικά σας. Καλή διαχείριση των εσόδων, αν και με αυξημένες υποχρεώσεις. Οι συνεργάτες σας σπεύδουν να συνεργαστούν μαζί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια φιλική σχέση, εξελίσσεται σε ερωτική μετά από αρκετό καιρό συναναστροφής. Αν δεν αφήσετε τις σκέψεις σας να ξεφύγουν του μέτρου, ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει θα γίνει γρήγορα δικός σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Απογοητεύεστε και τα βάζετε με τη μοίρα και το πεπρωμένο σας. Απομακρύνεστε σταδιακά, από πράγματα που κάποτε σας έδιναν χαρά και αυτό κοστίζει τόσο σε συναισθήματα όσο και σε καλή συντρόφευση