Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 9/9

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 9/9

 

ΚΡΙΟΣ

Ό,τι κι αν σας προβληματίζει, σήμερα βρίσκει τη λύση του. Η ευνοϊκότατη όψη Ήλιου – Δία, κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, επεκτείνοντας τη δράση της μέχρι και την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξαιρετικό τρίγωνο Ήλιου – Δία, θα δώσει την μέγιστη εύνοια στις υποθέσεις σας, θα κάνει λειτουργικές τις συνεργασίες, σας, αλλά και θα προωθήσει εξαιρετικά, τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος είναι σε πολύ ευνοϊκή γωνία με τον Δία. Αυτό σημαίνει για σας, ότι θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε υποθέσεις που πριν λίγο καιρό σας φαινόταν δύσκολο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος με τον Δία, σχηματίζουν πολύ θετική γωνία σήμερα και αυτό για σας σημαίνει ότι τα οικονομικά, οι συνεργασίες και οι σχέσεις, θα ευνοηθούν στο μέγιστο βαθμό.

ΛΕΩΝ

Ανακατατάξεις στα επαγγελματικά, ίσως από ένα νέο ξεκίνημα. Νέους ορίζοντες ανοίγει μια προσοδοφόρα συνεργασία, με βραχυπρόθεσμα κέρδη. Σήμερα, εύκολα διευθετούνται γραφειοκρατικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεγάλος ο επαγγελματικός ανταγωνισμός, αλλά θα είστε εσείς αυτοί που θα κυριαρχήσετε. Δώστε προσοχή στις υπάρχουσες συνεργασίες, για να αποφύγετε μελλοντικές δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο έρωτας, είτε αυτός είναι καινούριος, είτε παλιός και σταθερός. Ο συναισθηματισμός σας σήμερα «δεν μαζεύεται». Το ταίρι σας, θα περάσει αξέχαστες στιγμές μαζί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιθυμία σας για επαγγελματική ανέλιξη και καταξίωση, σας αποτρέπει από το να έρχεστε κοντά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, κάτι που δημιουργεί παράπονα και εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια γνωριμία με έναν άνθρωπο που έχει αρκετή διαφορά ηλικίας από εσάς, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω, αναστατώνει την ήρεμη μοναξιά σας και εξάπτει την ερωτική σας φαντασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με άνεση εκφράζετε τον ερωτικό σας πόθο για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και αυτό, θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα, φυσικά, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανανεώνεται σημαντικά η σχέση σας, και έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σας. Αρμονία και αγάπη, κάνουν και τους δυο να περνάτε υπέροχα. Οι ελεύθεροι ίσως συναντήσετε τον μεγάλο έρωτά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Βελτιώνονται οι ρυθμοί απόδοσής σας στη δουλειά, τα κέρδη αυξάνονται και η ικανοποίησή σας είναι μεγάλη. Προσοχή όμως, γιατί μαζί με τα έσοδα, αυξάνονται και οι ανάγκες σας για αγαθά.