Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 5/5

 

Τα ζώδια για σήμερα 5/5

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής θα βοηθήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια κάνοντάς σας αρκετά επικοινωνιακούς, ευέλικτους και δεινούς δημοσιοσχετίστες. Παρεξηγήσεις που εμπόδιζαν την εξέλιξή σας, τελειώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοείται η συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες και σχέδια. Κάποια από τα σχέδιά σας, θα πρέπει να προσαρμοστούν στις νέες αυτές συνθήκες γι αυτό αφήστε κατά μέρος τους δισταγμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ενισχυμένη και την επικοινωνιακή σας ικανότητα, θα καταφέρετε να έλξετε όχι μόνο ανθρώπους αλλά και ευκαιρίες ακόμα και για περιστασιακές σχέσεις. Αν ο σκοπός σας όμως, είναι να μπείτε σε σταθερή σχέση, καλό είναι να είστε προσεκτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να μπορέσετε να εκφράσετε με σαφήνεια, και καθαρό μυαλό τις απόψεις και τις ιδέες σας, θα είναι ό,τι καλύτερο, τόσο για τους ανωτέρους σας, που δεν καταλαβαίνουν γιατί θα πρέπει να γκρινιάζετε.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας θα εξαρτηθούν από την επαγγελματική σας απόδοση και αναγνώριση των ικανοτήτων σας. Στο προσκήνιο τα επαγγελματικά σχέδια, των οποίων τα εξελικτικά βήματα είχατε αφήσει στην άκρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ιδέες που δημιουργήθηκαν στο μυαλό σας εδώ και καιρό  και που σιγά-σιγά διαμορφώνουν ένα κλίμα αλλαγής στον επαγγελματικό τομέα, τώρα αναγνωρίζονται.

ΖΥΓΟΣ

Οι ικανότητές σας θα αναγνωριστούν, οι ανώτεροι πρόκειται να επιβραβεύσουν τις προσπάθειές σας και δεν αποκλείεται να προαχθείτε. Τα οικονομικά σας θα είναι σε πολύ καλό ανοδικό δρόμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέοι συνεργάτες φαίνεται ότι ξέρουν καλύτερα τη δουλειά τους απ’ τους παλιούς και σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Ζεστό το κλίμα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν διατηρείτε σχέσεις εξ αποστάσεως, ίσως ήρθε η ώρα να εκφράσετε στο ταίρι σας τη δυσαρέσκειά σας, για την απόσταση. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως προτιμήσετε να διατηρήσετε την ελευθερία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία θα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στην διευθέτηση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, αλλά και στην επίτευξη των οικονομικών σας στόχων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας μεγάλος έρωτας που προκύπτει ίσως από το φιλικό σας περιβάλλον, πρόκειται να γεμίσει την καρδιά σας με αγάπη. Όσοι είστε σε σχέση, θα επινοήσετε αρκετούς τρόπους για να αυξήσετε το ερωτικό ενδιαφέρον.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι άνθρωποι του στενού οικογενειακού ή φιλικού σας περιβάλλοντος θα παίξουν τον σημαντικότερο ρόλο στις νέες γνωριμίες. Αξιολογήστε σωστά τα πρόσωπα και θα δείτε ότι όλα είναι εξαιρετικά καλά.