Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 29/7

 

Τα ζώδια για σήμερα 29/7

 

 

ΚΡΙΟΣ

Εύνοια θα έχετε στα επαγγελματικά σας αυτή την περίοδο, αρκεί να αρπάξετε την ευκαιρία που σας δίνεται, ώστε να βρεθείτε σε μία πιο καλή θέση απ’ αυτή που βρίσκεται σήμερα και με περισσότερες προοπτικές ανάπτυξης. Προσοχή στα οικονομικά σας, τα οποία αν και σημειώνουν άνοδο, θα πρέπει να προσέξετε την τάση σας για περιττά έξοδα. Συναισθηματικά, η τύχη δεν είναι και τόσο με το μέρος σας, θα έχετε κάποια διλλήματα σχετικά με την πορεία της σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ιδιαίτερα για την δουλειά σας τώρα. Μπορείτε να αναλάβετε κάθε ευθύνη και με την βοήθεια κάποιων ατόμων θα έχετε προοπτικές, ακόμη και για αύξηση των εσόδων σας. Συναισθηματικά, η σχέση σας μπορεί να παρουσιάσει σημάδια κόπωσης, πιθανόν μέσα από διαφωνίες και καυγάδες , ακόμη και για μικροπράγματα. Θα πρέπει μαζί με τον/την σύντροφό σας να προσπαθήσετε να δείξετε περισσότερη κατανόηση και ανοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σας και σχεδιάστε προσεκτικά τα βήματά σας και προχωρήστε. Η πίεση στον εργασιακό σας χώρο δεν θα εμποδίσει την μελλοντική σας εξέλιξη. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Στα αισθηματικά σας θα είστε αρκετά καλά, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε να είστε και πιστοί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά  εμπόδια θα έχετε να αντιμετωπίσετε αυτήν την περίοδο στα επαγγελματικά σας και ιδιαίτερα με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Δεν ευνοούνται οι νέες συνεργασίες αυτή την περίοδο. Στα αισθηματικά σας θα αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις ή και παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφό σας εξαιτίας ενός προσώπου το οποίο θα επηρεάσει αρνητικά την σχέση σας!

ΛΕΩΝ

Το κλίμα στη  δουλειά σας θα είναι κάπως βαρύ, γι’  αυτό καλό είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις αβάσιμες υποσχέσεις\, γιατί μπορεί τώρα να δώσουν κάποια θετικά αποτελέσματα, αλλά μακροπρόθεσμα θα σας βλάψουν. Στα αισθηματικά σας όσοι είστε μακροχρόνια σχέση ή παντρεμένοι  θα αντιμετωπίσετε μία συναισθηματική κρίση. Δώστε προσοχή στα λόγια ενός ατόμου το οποίο θα επηρεάσει αρνητικά τον/την σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα επαγγελματικά θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο σας, με αποτέλεσμα να κερδίσετε την εύνοια των πελατών ή της εργοδοσίας σας και να έχετε καλύτερες αμοιβές ή μία καλοπληρωμένη προαγωγή. Συναισθηματικά, σταθερότητα επικρατεί στη σχέση για όσου από εσάς είστε δεσμευμένοι. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μία ερωτική γνωριμία οι οποία θα σας συναρπάσει!

ΖΥΓΟΣ

Να περιμένετε ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, μέσα από νέες συνεργασίες. Ίσως να χρειαστεί να θυσιάσετε μέρος των διακοπών σας, για να επιστρέψετε στην δουλειά, ώστε να έχετε μία ικανοποιητική άνοδο. Στα αισθηματικά σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν, με αποτέλεσμα να ανανεώσετε την σχέση σας, με πιο ουσιαστική επικοινωνία και πολύ τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ταξίδια, μετακινήσεις αλλά και διακοπές με αρκετά απρόβλεπτα έξοδα και συγκινήσεις είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εποχή. Σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις θα έχετε τώρα με πολύ καλές αποδοχές για εσάς. Ξανασκεφτείτε όμως προτάσεις οι οποίες υπόσχονται γρήγορο κέρδος. Δώστε μεγάλη προσοχή στα ψηλά γράμματα εάν πρόκειται να υπογράψετε νέα συμβόλαια. Στα αισθηματικά σας ένα καινούργιο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σας και θα αναστατώσει την ήδη υπάρχουσα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες συνεργασίες και μία αλλαγή πορείας στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες είναι κύρια χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου για εσάς. Θα καταφέρετε να διακριθείτε για τις εύστοχες προτάσεις σας. Εκείνο όμως που θα πρέπει να προσέξετε είναι την διαχείριση των οικονομικών σας. Συναισθηματικά, σας δίνεται η ευκαιρία για επανασύνδεση  με τον/την σύντροφό σας, αρκεί βέβαια  να είστε έτοιμοι να μην επαναλάβετε τα λάθη, γιατί αλλιώς δεν θα αντέξει στο χρόνο η επανένταξή σας σε αυτή τη σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετή πίεση θα δεχτείτε τώρα σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σας. Θα πρέπει να καταβάλετε όλη σας την ενέργεια, την εξυπνάδα και την αντοχή με σύμμαχο την υπομονή. Θα έχετε την υποστήριξη των ατόμων του περιβάλλοντος κι εσείς θα πρέπει να ακούσετε τις συμβουλές τους, οι οποίες θα είναι για καλό σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στα οικονομικά σας, αποφύγετε να κάνετε άσκοπες επενδύσεις τώρα. Στα αισθηματικά, ευνοείστε περισσότεροι οι αδέσμευτοι, αφού θα κάνετε μία νέα γνωριμία με την οποία θα προχωρήσετε σε σχέση με σημαντικές προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να αναλάβετε δράση και να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στα επαγγελματικά σας, μέσα από βελτιωμένη επικοινωνία  και ορθή κρίση από μέρους σας, προκειμένου να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί πιθανόν να προκύψουν ξαφνικά οικογενειακά έξοδα. Συναισθηματικά, λόγω την τάσης για προβολή αλλά και του επικοινωνιακού σας ταλέντου θα προκύψουν πολλά φλερτ αυτή την εποχή και νέες γνωριμίες. Παρόλα αυτά δεν είναι καλή περίοδος για δεσμεύσεις, απλά περάστε καλά!

ΙΧΘΥΣ

Θα υπάρξουν προοπτικές για μόνιμες και σταθερές καταστάσεις στα επαγγελματικά σας. Ιδιαίτερα όλοι από εσάς είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή είστε καλλιτέχνες θα επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν προκειμένου να κερδίσετε χρήματα. Συναισθηματικά, θα σκεφτείτε πολύ σοβαρά την πορεία της σχέσης σας, ίσως να πάρετε την απόφαση να δεσμευτείτε.