Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 28/11

Τα ζώδια για σήμερα 28/11

Τα ζώδια για σήμερα 28/11

ΚΡΙΟΣ (Το άρμα)

Τα ζώδια για σήμερα 28/11 ξεκινά με τον Κριό..Με την δύναμη της θέλησης θα μπορέσετε να υπερνικήσετε κάποια οικονομικά σας προβλήματα. Μία είδηση από άτομο από μακριά θα σας ξεσηκώσει θετικά ώστε να κάνετε κάποια τολμήματα τα οποία τα είχατε στο μυαλό σας εδώ και καιρό. Νέο πρόσωπο θα μπει στην ζωή σας και θα σας αλλάξει όλα  τα μέχρι σήμερα δεδομένα σας.

ΤΑΥΡΟΣ (Η δικαιοσύνη)

Ίσως σήμερα να χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Μπορεί να πρέπει να ασχοληθείτε με κάποια νομικά θέματα, με την βοήθεια ενός ατόμου, το οποίο θα παίξει τον ρόλο του ισορροπιστή και το οποίο θα αποδώσει δικαιοσύνη. Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγκρουση, πρέπει να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά και την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η ιέρεια)

Η στάση μίας γυναίκας θα σας προβληματίσει έντονα σήμερα, είτε έχει να κάνει με το επαγγελματικό σας περιβάλλον, είτε με το προσωπικό. Ίσως γιατί δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε ξεκάθαρα τις σκέψεις της σε βάθος. Παρόλα αυτά είναι η γυναικεία δύναμη η οποία θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε με υπομονή και δεκτικότητα σε θέματα σημαντικά που θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο μάγος)

Τώρα πρέπει και θα  μπορέσετε να λειτουργήσετε με έντονη δραστηριότητα για κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό που θα σας παρουσιαστεί με την συμβολή ενός άντρα δυνατού, έξυπνου και με κύρος. Το άτομο αυτό θα σας ανοίξει τον δρόμο για νέα ξεκινήματα. Το κλειδί της επιτυχίας σας είναι η πρωτοβουλία σας.

ΛΕΩΝ (Η δύναμη)

Μπροστά σε δοκιμασίες θα βρεθείτε σήμερα, αλλά με θάρρος και με αποφασιστικότητα θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε αυτές τις δοκιμασίες και ότι ή όποιοι τις προκαλούν, κυρίως στον εργασιακό σας χώρο. Στα αισθηματικά σας τα πράγματα είναι καλύτερα, αφού θα έχετε το συνταίριασμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει (έντονη ερωτική επιθυμία, πάθος και σεξουαλικότητα).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο κρεμασμένος)

Κάποια γεγονότα σήμερα θα σας κάνουν να νιώσετε ότι ο κόσμος γυρνά ανάποδα. Αυτά τα γεγονότα κυρίως έχουν να κάνουν με την ματαίωση κάποιων συνεργασιών ή ακόμα και κάποια απώλεια χρημάτων. Παρόλα αυτά με υπομονή και πειθαρχεία, αλλά και με την βοήθεια κάποιων ατόμων θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα αυτά. Δύσκολη ημέρα επίσης είναι και στα συναισθηματικά λόγω του βεβαρημένου ψυχολογικού σας και μία πιθανή καχυποψία προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Καλό θα ήταν να αφήσετε αυτά που έχετε να πείτε σήμερα, για άλλη ημέρα.

ΖΥΓΟΣ (Ο θάνατος)

Η ημέρα σήμερα δεν είναι καθόλου καλή για τα αισθηματικά σας, όπου πρέπει να επανεξετάσετε τα πάντα. Είστε σε μία κρίσιμη φάση της ζωή σας, η οποία θα σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια. Ίσως να θελήσετε να τελειώσετε την υπάρχουσα σχέση σας, η οποία δεν έχει να σας δώσει τίποτα πλέον. Αυτή είναι μία στιγμή που κάτι τελειώνει για εσάς. Για να έρθει το καινούργιο, πρέπει να πεθάνει το παλιό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο ιεροφάντης)

Να προσέξετε σήμερα γιατί το πείσμα σας και ο εγωκεντρικός τρόπος να επιβάλλετε τις απόψεις σας  σε κάποια θέματα στα άτομα που σας περιβάλλουν (επαγγελματικό, προσωπικό), θα φέρει αντιδράσεις και δυσαρέσκεια και γενικά μία πολύ βαριά ατμόσφαιρα. Η παρουσία ενός ανθρώπου ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του σοφού ή του δασκάλου, εάν τον ακούσετε θα μπορέσετε να φέρετε καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η εγκράτεια)

Πάρτε απόσταση από τα πράγματα σήμερα, έτσι ώστε να μπορέσετε να εντοπίσετε τα κακώς κείμενα της ημέρας και να κάνετε τις απαραίτητες τροποποιήσεις εκεί που χρειάζεται. Κάποια φιλικά σας πρόσωπα θα σας στηρίξουν όπου χρειάζεται για να μπορέσετε να φέρετε  μία θετική αλλαγή. Κάποια νέα δεδομένα θα σας δώσουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Κάποιο ταξίδι ή μία μετακίνηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο αυτοκράτορας)

Προσέξτε λίγο την αλαζονεία σας και τον εγωισμό σας, στην αντιμετώπιση κάποιων προβλημάτων πιθανόν και με τις αρχές.  Μία αρσενική μορφή εξουσίας, (Πατέρας, σύζυγος, αδερφός, διευθυντής),  θα σας ανοίξει την πόρτα της επιτυχίας για χάρη σας αρκεί να τον ακολουθήσετε. Στα αισθηματικά σας η ημέρα σας δίνη την ερωτική δύναμη και την κυριαρχία στην σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η σελήνη)

Σήμερα επικρατεί επάνω σας μία αισθηματική μελαγχολία, και αυτό έχει να κάνει με τους φόβους, τις ανασφάλειες και την καχυποψία σας. Οι φόβοι σας όμως αυτοί δεν έχουν την δύναμη που νομίζετε, το μόνο που έχουν να σας κάνουν είναι σας αποπροσανατολίσουν. Μία γυναίκα ( μάνα, σύζυγος ή ερωτική σύντροφος) θα μπορούσε να επηρεάσει τις  καταστάσεις σήμερα.

ΙΧΘΥΣ (Η κρίση)

Κάποιες ξαφνικές αποφάσεις και ανακοινώσεις θα σας αναστατώσουν σήμερα, αλλά θα σας δώσουν και έναν αέρα ανανέωσης, που τον έχετε ανάγκη εδώ και πολύ καιρό. Στα αισθηματικά καλείστε να αναλάβετε πρωτοβουλία και να αναθεωρήσετε το παρελθόν.