Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 27/5

 

Τα ζώδια για σήμερα 27/5

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτή είναι μία περίοδος μεγάλης αισιοδοξίας και αίσθησης της ελευθερίας. Χρειάζεται να βγείτε έξω και να δείτε τον κόσμο ή να διευρύνετε τους ορίζοντές σας με μελέτη ή με τις επαφές σας με άτομα τα οποία θα σας εμπνέουν. Τώρα μπορείτε να σκεφτείτε σοβαρά την πνευματική σας ανάπτυξη, αλλά εκτός αυτά, τούτη η στιγμή είναι μία καλή περίοδος για ταξίδια και απόλαυση της ζωής, αντί για σοβαρές δεσμεύσεις! Τώρα θα εκτιμήσετε πολύ ένα/μία σύντροφο που θα σας ενθαρρύνει στην αναζήτηση ελευθερίας και γνώσης!

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανόν να δείτε ότι τα οικογενειακά ενδιαφέροντα και η ανάπτυξη σχετικά με το σπίτι, έχουν τώρα προτεραιότητα σε σχέση με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξείς αυτό τον καιρό. Παρόλα αυτά μπορείτε να έχετε ένα ποσοστό επιτυχίας στην καριέρα σας και ίσως να ταξιδέψετε ή να επεκτείνετε την σφαίρα της επιρροής σας. Μία επιπλέον συναισθηματική ενέργεια, σας δίνει την δύναμη να μπορέσετε να υποστηρίξετε εκείνους με τους οποίους συνεργάζεστε αυτή την εποχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι μία περίοδος που έχετε πάρα πολλές ανησυχίες, κι αυτό γιατί υπάρχουν πολλά πρακτικά θέματα που πρέπει να λυθούν. Θα πρέπει να οργανώσετε τον χρόνο σας με ένα πιο αποδοτικότερο τρόπο ώστε να βρείτε πρακτικές λύσεις για τα θέματα αυτά. Χρειάζεται επίσης να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας. Τέλος βάλτε σε ένα δρόμο την καθημερινή σας ζωής για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα δημιουργικά σας όνειρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διανύετε μία συναρπαστική, αλλά και ενοχλητική περίοδο εξαιτίας κάποιων αλλαγών στο περιβάλλον σας. Η περίοδος αυτή απαιτεί προσαρμοστικότητα σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας συνήθειες στον εργασιακό σας χώρο. Ίσως ακόμη να προκύψουν και κάποια ταξίδια σχετικά με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μπορεί να προκύψουν διάφορα γεγονότα τα οποία θα σας ταρακουνήσουν συναισθηματικά! Αυτό πιθανόν να οφείλεται στην έντονη δική σας ανάγκη για αλλαγή που επηρεάζει τόσο την οικογενειακή, όσο και την αισθηματική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση Κρόνου – Σελήνης, θα σας φέρει αλλαγές, διλήμματα ή ακόμη και χωρισμούς! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιου ταξιδιού σχετικό με αυτά τα θέματα. Η επαγγελματική ασφάλεια και θέματα οικονομικά σας πιέζουν αυτήν την περίοδο. Ο χρόνος τώρα δεν περνά εύκολα γιατί πρέπει να φροντίσετε τις καθημερινές λεπτομέρειες και να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν σε πρακτικό επίπεδο. Προσέξτε να νεύρα, την ζήλια ή το πείσμα σας, στα αισθηματικά σας , αν δεν θέλετε να χαλάσει η  σχέση σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή είναι μία θαυμάσια περίοδος για συναλλαγές, για να κλείσετε δουλειές και να επενδύσετε εδώ ή στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά μπορεί να λέτε πολλά και να έχετε την τάση να είστε πιεστικοί προς τους άλλους. Καλό είναι να ακούστε την γνώμη και τις συμβουλές τους. Αν και αυτή γενικά είναι μία αισιόδοξη περίοδος, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε την αίσθηση του μέτρου ιδιαίτερα αν έχετε την αίσθηση να ανησυχείτε ή να φαντάζεστε πράγματα, κυρίως στα αισθηματικά σας. Θα ήταν καλύτερο να κατευθύνετε τις σκέψεις σας σε πιο δημιουργικά κανάλια, έτσι ώστε να αποφύγετε πιθανές παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα οικονομικά έρχονται στην επιφάνεια και ίσως να βρεθείτε με πολύ και σκληρή δουλειά και χωρίς να παίρνετε την αμοιβή που θα θέλατε. Τώρα θα πρέπει να ξοδεύετε λιγότερα και να κάνετε κάποιες οικονομίες ή να κάνετε ασφαλείς επενδύσεις. Στις προσωπικές σας σχέσεις ετοιμαστείτε να δεχθείτε πολλές προκλήσεις! Οι μακροχρόνιοι δεσμοί θα περάσουν δοκιμασίες! Τα παλιά κλισέ και οι διαμαρτυρίες της αγάπης δεν είναι αρκετά πλέον. Δεν είναι εύκολη περίοδος για την ανάπτυξη του έρωτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όποια και να είναι η περίπτωση, ίσως να νιώσετε μια ανησυχία λόγων κάποιων καταστάσεων οι οποίες είναι πέρα από τον δικό σας έλεγχο. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε πρόβλημα με τις δικαστικές και τις οικονομικές αρχές ή τουλάχιστον προσέξτε αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μπορεί να κυκλοφορήσουν πολλά χρήματα αυτή την περίοδο που έχουν σχέση μα μεγάλα κέρδη αλλά και μεγάλες απώλειες! Γι’ αυτό καλό είναι να σιγουρευτείτε ότι μπορείτε να πάρετε τις καλλίτερες οικονομικές συμβουλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μία καλή περίοδος για εσάς τώρα σχετικά με τα επαγγελματικά σας. Τώρα θα ανοίξουν πόρτες, αν έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Άτομα που είναι πάνω από εσάς είναι έτοιμοι να αναγνωρίσουν αυτές σας τις προσπάθειες και να σας ανταμείψουν ανάλογα. Τώρα έχετε την πρόκληση να υπερπηδήσετε τις αρνητικές σκέψεις και να καλλιεργήσετε την ικανότητά σας να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό και πίστη για το  μέλλον σας, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά σας. Είναι ώρα να ξεκαθαρίσετε τις απόψεις σας και να σταθείτε γερά στα πόδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ουρανός τετράγωνο με τον Κρόνο, αυτή η όψη θα σας κάνεις να σκεφτείτε, το αν η ζωή σας κυριαρχείται από μία ρουτίνα και σφιχτά χρονοδιαγράμματα θα θελήσετε να απελευθερωθείτε από αυτή την τυραννία!   Τώρα θα πρέπει να ανοίξετε πόρτες και να πάρετε τα ρίσκα σας. Δεν αξίζει να περιορίζεστε από δεσμεύσεις οι οποίες δεν έχουν να σας δώσουν  τίποτα πλέον. Χρειάζεστε μία δόση από κάτι συναρπαστικό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε σε μία φάση που απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά, χωρίς να αφήνει πολύ χώρο για αναγνώριση. Ίσως να νιώσετε ότι περιστοιχίζεστε από προβλήματα και αντιπαραθέσεις στις επαγγελματικές σας συναλλαγές. Συναισθηματικά, οι μακροπρόθεσμοι δεσμοί μπορεί πολύ εύκολα να αντιμετωπίσουν προβλήματα τώρα, γιατί πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές. Αυτό βέβαια αν εσείς θελήσετε να αντιμετωπίσετε τα θέματα αυτά και να αποδεχτείτε τις νέες συνθήκες στην αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Είναι πιθανόν τώρα να νιώσετε μοναξιά και εγκατάλειψη. Τα χρήματα μπορεί να είναι λίγα και η ασφάλεια ακόμη λιγότερη. Παρόλα αυτά, αυτή είναι μία καλή περίοδος για να αποκτήσετε πειθαρχεία ή  να κάνετε κάποια μακροπρόθεσμα σχέδια για δημιουργική εξέλιξη και ανάπτυξη. Αποφύγετε και σκέφτεστε με τρόπο αρνητικό, ή τις τάσεις για αλκοόλ και  οποιαδήποτε άλλη κατάχτηση.