Τα ζώδια για σήμερα 26/2

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 26/2

 

Τα ζώδια για σήμερα 26/2

 

ΚΡΙΟΣ

Πρέπει να αφιερώσετε χρόνος στην οικοδόμηση πιο γερών θεμελίων για την ζωή σας και μην περιμένετε την βοήθεια κανενός αυτή την εποχή. Θα πρέπει να επωμισθείτε τις ευθύνες σας χωρίς παράπονα αλλά με αξιοπρέπεια. Ο χρόνος δεν κυλά εύκολα για εσάς τώρα, γιατί πρέπει να φροντίσετε τις καθημερινές λεπτομέρειες για να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν σε πιο πρακτικό  επίπεδο. Στα αισθηματικά σας θα πρέπει να αλλάξετε ή να ελέγξετε τα αισθήματα σας και τις συνήθειες σας. Δεν αξίζει να αφήσετε τα νεύρα σας, την ζήλεια και το πείσμα σας να παρεμβαίνουν μέσα σε μία καλή σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

  Επαγγελματικά αυτή είναι μία πολύ προκλητική περίοδος περισσότερο για τις γυναίκες το ζωδίου απ’ ότι για τους άντρες.  Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας και ιδιαίτερα στα περιττά έξοδα και στις επενδύσεις. Συναισθηματικά, μπορεί να βρεθείτε σε μία κατάσταση που στην πραγματικότητα δεν θα θέλατε με τον/την σύντροφό σας, προτιμώντας να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας!  Αν θέλετε όμως μία πιο μόνιμη ή σταθερή σχέση ή περισσότερη ασφάλεια με το ταίρι σας, θα πρέπει να κάνετε μία βαθύτερη συναισθηματική δέσμευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκαθαρίστε τις σκέψεις σας! Με την σύνοδο Ερμή – Ποσειδώνα, έχετε την τάση να αποφεύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις διαφωνίες, επίσης μερικοί από εσάς ίσως  να πιστεύετε ότι οι δυσκολίες θα εξαφανισθούν αν τις αποφύγετε και  θολώνετε διάφορα θέματα. Παρόλα αυτά  αν δεν κάνετε μία προσπάθεια να παρουσιάσετε τα θέματα με ειλικρίνεια, ίσως να βρεθείτε παγιδευμένοι από τις ίδιες σας τις ιστορίες, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σας.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία θετική σκέψη για την αξία σας, θα φέρει θετικά αποτελέσματα τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Σας έρχεται ένα επιπλέον εισόδημα, αλλά μπορεί και να θελήσετε να κάνετε ένα ξεφάντωμα στα έξοδα. Σιγουρευτείτε όμως ότι είστε εντάξεις με τις οικονομικές αρχές  (εφορία, τράπεζες).  Σε ερωτικό επίπεδο, υπάρχει τάση για υπερβολική προκλητικότητα και αυτό μπορεί να οδηγήσεις σε εκρηκτικές συγκρούσεις  οι οποίες ικανοποιούν την δίψα σας για υπερδιέγερση με τον έναν ή  τον άλλο τρόπο!

ΛΕΩΝ

Ένας συνδυασμός προσπαθειών και τύχης θα μπορέσει να σας δώσει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Παρόλα αυτά σιγουρευτείτε  ότι τα σχέδια σας δεν ξεφεύγουν από τα όρια της πραγματικότητας. Συναισθηματικά, διανύετε μία από τις πιο παρορμητικές περιόδους και ίσως να περιμένετε πολλά και συναρπαστικά γεγονότα! Υπάρχει μία ενέργεια και ένας έντονος πόθος για απελευθέρωση σε συνδυασμό με μία ανάγκη για κάτι διαφορετικό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ότι και να συμβαίνει στην ζωή σας, τώρα μπορείτε να περιμένετε μία δραστική επιβεβαίωση του εαυτούς σας, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας, αλλά και σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά και τις δημιουργικές δουλειές. Αυτή επίσης είναι μία ευτυχισμένη στιγμή και μπορεί να δεχτείτε ερωτικές προτάσεις και θαυμασμό! Μην κρύβετε το φως σας!  Σκεφτείτε θετικά και έχετε την πεποίθηση ότι θα νικήσετε.

ΖΥΓΟΣ

 Ο ζεστός χαρακτήρας σας και η αισιοδοξία σας είναι τα μεγαλύτερα προσόντα σας. Η επιτυχία έρχεται εύκολα για εσάς τώρα  και μπορεί να περάσετε καλά εάν συνεργάζεστε με γυναίκες όπου θα έχετε και την επαγγελματική τους υποστήριξη. Η τύχη είναι με το μέρος σας και μπορεί να περάσει πολύ χρήμα από τα χέρια σας! Συναισθηματικά, έχετε την δυνατότητα και την ικανότητα να προσφέρετε ζεστασιά και πάθος μέσα στην σχέση σας, αλλά καλό θα είναι να έχετε στον νου σας  ότι ο /η σύντροφός σας πιθανόν να μην έχει την ίδια ικανότητα με εσάς να εκφράζει τα συναισθήματά του/της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να είστε έτοιμοι να δεχτείτε δυσάρεστες συγκρούσεις και ίσως να χρειαστεί να πάρετε δύσκολές αποφάσεις κάτω από πίεση ή να νιώσετε ότι απειλείται η θέση σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε την  μάχη σας με τους συνεργάτες ή τους προϊστάμενους σας.  Τα άγχος για την απώλεια της αγάπης, σας οδηγεί σε έντονες ερωτικές σχέσεις, όπου η ζήλια παίζει ένα βουβό ρόλο, εν μέρει γιατί εσείς νιώθετε πολύ δεμένοι με τον/την σύντροφό σας. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να κάνετε ότι σας υπαγορεύει το ταίρι σας και να σας «κακομεταχειρίζεται», αν και παραδόξως εσείς είστε που ασκείτε τελικά την εξουσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άρης σε σύνοδο με τον Δίας, μπορεί τώρα να είστε πολύ πειστικοί, αλλά ίσως να έχετε την τάση να αποπαίρνετε τους άλλους. Παρουσιάζετε ένα σχετικό φανατισμό όταν πρέπει να πείσετε τους άλλους για το τι είναι σωστό και τι λάθος, πιθανόν να βλέπετε τον εαυτό σας σαν ένα πολεμιστή της δικαιοσύνης και παρόλο που αυτή σας η τάση  να αγωνίζεστε για την δικαιοσύνη μπορεί να είναι χρήσιμη σε κάποιες περιστάσεις, μπορεί όμως να σας οδηγήσει σε κουραστικές συγκρούσεις με τους ανωτέρους σας.  Σε ερωτικό επίπεδο υπάρχει έντονη ερωτική όρεξη, αλλά μερικές φορές κάποιοι ασυνείδητοι μηχανισμοί προβολής κάνουν να φαίνεται σαν να είναι ο/η σύντροφός σας που έχει απαιτήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο με τον Δία, τώρα είναι που πραγματικά μπορείτε να είστε αισιόδοξοι σε σχέση με κάποια  μελλοντικά σας όνειρα, βεβαιωθείτε όμως ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτά σας τα όνειρα. Η έμφυτη αισιοδοξία σας μπορεί να αποδειχθεί χωρίς αντίκρισμα. Τα νομικά θέματα δεν φτάνουν πουθενά τώρα, έτσι ξεμπερδέψτε με τις πολύπλοκες δικαστικές υποθέσεις, εάν έχετε.  Αν προσπαθήσετε να αποφύγετε τον πειρασμό να επιβάλλετε τα πιστεύω σας στον/στην σύντροφό σας κι αν διατηρήσετε ένα ανοιχτό μυαλό και ενδιαφερθείτε για τις απόψεις του/της, θα μπορέσετε να αποκτήσετε την αρμονία της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ      

Με το εξάγωνο Ουρανού – Ερμή, ξεκαθαρίστε τις  απόψεις όταν επικοινωνείτε. Έχετε την τάση να μιλάτε με διασταυρωμένες ιδέες χωρίς όμως να βεβαιώνεστε ότι ο συνομιλητής σας, σας καταλαβαίνει. Επίσης μπορεί να γίνετε προκλητικοί ή να αλλάζετε θέμα κι αυτό που μπορεί να βοηθήσει μόνο στην αποξένωσή σας.  Συναισθηματικά, αν θέλετε μία πιο μόνιμη ή σταθερή σχέση ή αν θέλετε να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια με το ταίρι σας, είναι αναγκαίο να κάνετε μία βαθύτερη συναισθηματική δέσμευση.

ΙΧΘΥΣ

Το μεγαλύτερο προσόν σας αυτή την στιγμή είναι η φαντασία σας, έτσι προσπαθήστε να σκεφτείτε δημιουργικές ιδέες με πρακτική εφαρμογή. Αν ενεργήσετε αποφασιστικά θα μπορέσετε να αντιληφθείτε πολλά από τα όνειρα και τα οράματά σας.  Θα ήταν καλό να κάνετε κάτι εποικοδομητικό με τα δημιουργικά σας ταλέντα. Τα χρήματα μπορεί να είναι λίγα και η ασφάλεια ακόμη λιγότερη. Συναισθηματικά θα έχετε την ευκαιρία και την ικανότητα να γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ  εσάς και του προσώπου που σας ενδιαφέρει, ξεκαθαρίζοντας τα συναισθήματά σας.