Τα ζώδια για σήμερα 25/3

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 25/3

 

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 25/3

ΚΡΙΟΣ

Έρχονται πολλές δυσκολίες και θα πρέπει να εργαστείτε σκληρότερα και να επωμισθείτε περισσότερες ευθύνες. Αν προσπαθήσετε να αποφύγετε τις ευθύνες τώρα, είναι πιθανό να σας κυνηγήσουν κατά πόδας οι ανησυχίες και τα προβλήματα. Συναισθηματικά, αισθάνεστε ότι έχετε λυγίσει από τα βάρη και μπορεί να υπάρχει μεγάλη πίεση εκπληρώσετε τις προσδοκίες κάποιων άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα οικονομικά έρχονται τώρα στην επιφάνεια και πιθανόν να βρεθείτε με πολύ δουλειά και σκληρή, χωρίς όμως να παίρνετε την αμοιβή που θα θέλατε. Προσοχή στα επιπόλαια έξοδα. Συναισθηματικά ετοιμαστείτε να δεχθείτε αρκετές προκλήσεις τώρα. Όσοι είστε σε σχέση θα περάσετε κάποιες δοκιμασίες, Δεν είναι εύκολη περίοδος τώρα να επενδύσετε σε νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή γενικά είναι μία θαυμάσια περίοδος για συναλλαγές πέρα – δώθε, για να κλείσετε δουλειές και επενδύσετε σε επαφές εδώ και στο εξωτερικό. Συναισθηματικά, αν και αυτή είναι μία αισιόδοξη περίοδος για τα αισθηματικά σας, αλλά πρέπει να είστε κάπως προσεχτικοί γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε την αίσθηση του μέτρου, ειδικά αν έχετε την τάση να ανησυχείτε ή να φαντάζεστε πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να κάνετε κάποιες αλλαγές οι οποίες είναι απολύτως απαραίτητες. Η επαγγελματική ασφάλεια και θέματα οικονομικά σας πιέζουν αρκετά τώρα και θα νιώσετε την ανάγκη και την θέληση να τα ξεπεράσετε. Συναισθηματικά, δεν αξίζει να αφήσετε τα νεύρα σας, την ζήλια σας ή το πείσμα σας να παρέμβουν μέσα στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές αντιστάσεις στα επαγγελματικά και μπορεί να δείτε άτομα πάνω από εσάς στη δουλειά σας να απαιτούν από εσάς  τον χρόνο σας και τις ικανότητες  σας. Παρόλα αυτά πολλές σημαντικές συναλλαγές και συνεργασίες μπορεί να δυναμώσουν τώρα αν κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Συναισθηματικά, οι μακροπρόθεσμοι δεσμοί μπορεί τώρα να αντιμετωπίσουν προβλήματα, γιατί τώρα είναι η στιγμή να γίνουν κάποιες αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια επαγγελματική άνοδο μπορεί να έχετε τώρα από την συνεργασία με κάποια σημαντικά πρόσωπα και έτσι μπορείτε να περιμένετε οικονομική άνοδο, ακόμη και από παλαιότερες επενδύσεις στην καριέρα σας. Συναισθηματικά, προκύπτουν μεγάλες χαρές από συναντήσεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα ή με το πρόσωπο του σας ενδιαφέρει. Κάνετε επαφές με όλο τον κόσμο τώρα!

ΖΥΓΟΣ

Η επαγγελματική σας επιτυχία έρχεται από κοινωνικές υποχρεώσεις, καλό θα είναι λοιπόν να διευρύνετε τις επαφές με ανθρώπους οι οποίοι θα μπορέσουν τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας σχέδια. Συναισθηματικά, τώρα είναι η στιγμή που θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες όσο αφορά τα αισθήματα και τη στάση σας απέναντι στο ταίρι σας ή στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όποια και να είναι η περίπτωση, μπορεί να νιώθετε μία ανησυχία λόγω κάποιων καταστάσεων στη δουλειά σας, οι οποίες είναι πέρα από τον δικό σας έλεγχο. Σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε πρόβλημα με τις δικαστικές και οικονομικές αρχές ή τουλάχιστον προσέξτε αν συμβαίνει το αντίθετο. Συναισθηματικά, είναι η ιδανική στιγμή  να αναζητήσετε τη ρίζα των αισθηματικών σας προβλημάτων και θα πρέπει να βρείτε την δύναμη να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για την πορεία της αισθηματικής ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρόλο που είναι μία εποικοδομητική περίοδος για τα επαγγελματικά σας, θα δείτε ότι κάποιες από τις πεποιθήσεις σας και τα πιστεύω σας, σε ότι αφορά την καριέρα σας υποσκάπτονται αυτό τον καιρό. Νέοι παράγοντες θα σας αναγκάσουν να κρίνετε διαφορετικά. Είναι ώρα να ξεκαθαρίσετε τις απόψεις σας και να σταθείτε γερά στα πόδια και σε προσωπικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή είναι μία περίοδος πιέσεων σε επαγγελματικό, αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτό τον δύσκολο καιρό θα νιώσετε ότι όλα είναι εναντίον σας και ίσως άδικα! Οι μάχες για υπερίσχυση είναι αναπόφευκτες και μοιάζει σαν να υπάρχει μία συνωμοσία γύρω σας. Τώρα απαιτείται μεγάλο πείσμα, αλλά πρέπει όμως να ξέρετε και πού πρέπει να σταματάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα μπορεί να προκύψουν κάποιοι παράγοντες που να σας προκαλέσουν μεγάλο εκνευρισμό ιδιαίτερα στον εργασιακό σας χώρο. Αν όμως αρχίσετε να κάνετε κάποιες δραστικές αλλαγές θα μπορέσετε να δείτε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, είτε στα επαγγελματικά, είτε στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, δεν αξίζει να περιορίζεστε από δεσμεύσεις προς τους άλλους, είτε αυτό έχει να κάνει με το οικογενειακό περιβάλλον, είτε από την ερωτική σας σχέση. Οι αποφάσεις είναι δικές σας.

ΙΧΘΥΣ

Είναι δύσκολο για εσάς τώρα να κάνετε συγκεκριμένα σχέδια, τα πράγματα μοιάζουν να ρέουν ανεξέλεγκτα και οι στόχοι σας να γλιστράνε από τα δάκτυλά σας. Και στα αισθηματικά σας μπορεί να νιώθετε μοναξιά και εγκατάλειψη από τη στάση του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Υπομονή μπόρα είναι θα περάσει!