Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 24/6

 

Τα ζώδια για σήμερα 24/6

 

 

ΚΡΙΟΣ

 Η αίσθηση του σκοπού και της δράσης είναι σε άνοδο αυτή την εποχή. Αυτή η δίψα για ζωή μπορεί να εκδηλωθεί σαν μία διεύρυνση οριζόντων μέσα από ταξίδια, με νέες πνευματικές προκλήσεις, με την εξάσκηση του σώματος και με ερωτικές περιπέτειες! Υπάρχει μία έντονη αύξηση των ερωτικών ορμών αυτήν την περίοδο και οι άντρες του ζωδίου έχουν έντονη την ανάγκη αυτή την περίοδο να αποδείξουν τον ανδρισμό τους, με μία σφοδρή επιθυμία κυνηγήσουν και να κατακτήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε  μία φάση που απαιτεί σκληρή δουλειά χωρίς να αφήνει πολύ χώρο για να αναγνώριση. Ίσως ακόμη να περιστοιχίζεστε από προβλήματα και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας.  Το σημαντικό τώρα είναι να δείτε τα διαφορά θέματα κι από την πλευρά των άλλων. Αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σας. Θα συναντήσετε την πρόκληση να ξεπεράσετε τις ατομιστικές τάσεις σας και να σταθείτε στο ύψος των ευθυνών σχετικά με τον τρόπου που επικοινωνείτε με το ταίρι σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε στην δουλειά σας, καθώς είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις ή προκλήσεις από τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας. Καλό είναι να επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και στις απαραίτητες κουβέντες. Στα αισθηματικά σας, θα χρειαστεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με τον/την σύντροφος σας για πράγματα ή γεγονότα τους προηγούμενου διαστήματος. Επίσης σας δίνεται η ευκαιρία να αξιολογήσετε την επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις τώρα, για να μπορέσετε να δείτε τις ευκαιρίες που θα σας  εμφανιστούν! Σημαντικό  ρόλο θα παίξουν οι επαφές που θα έχετε με άτομα ισχύος στα επαγγελματικά σας, αλλά και στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά , η σχέση σας με τον/την σύντροφό σας έχει την δυνατότητα να βελτιωθείς, κυρίως στον επικοινωνιακό τομέα. Οι ελεύθεροι, σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαφές και στις συναλλαγές, που αφορούν κυρίως τα οικονομικά σας. Στα επαγγελματικά σας οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεγμένες και καλά μελετημένες προτού προχωρήσετε κυρίως σε νέες συνεργασίες και συμφωνίες.  Στα αισθηματικά σας, καλό είναι να ακούσετε αυτά που έχει να σας πει ο/η σύντροφός και να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στα λόγια του, έτσι ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε την στάση του/της απέναντι σας το τελευταίο διάστημα. Οι ελεύθεροι να περιμένετε προσέγγιση ερωτική από ένα άτομο του επαγγελματικούς σας περιβάλλοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα εκτιμούν και σας θαυμάζουν και τα οποία μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στα επόμενα βήματά σας. Αφήστε λοιπόν  στην άκρη  την ευαισθησία και μην δώσετε σημασία σε πιθανά κουτσομπολιά στον εργασιακό σας χώρο! Απλά επικεντρωθείτε στην δουλειά σας !  Στα αισθηματικά σας, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις προσεγγίζοντας το ταίρι σας, έτσι ώστε να πάτε από κοινού την σχέση σας ένα βήμα παρακάτω!

ΖΥΓΟΣ

Σας περιμένουν αρκετές υποχρεώσεις στη δουλειά σας κι αυτό σας κάνει περισσότερο αγχωμένους τώρα. Καλό είναι λοιπόν να λειτουργήσετε με περισσότερη οργάνωση και ωριμότητα στις  σημερινές συναλλαγές και συνεργασίες, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Αυτή η περίοδος είναι περισσότερο ενεργή στα επαγγελματικά από τα συναισθηματικά σας, με αποτέλεσμα να έχετε παράπονα παραμέλησης από τον/την σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την περίοδο η επαγγελματική και οικονομική ανασφάλεια σας καταβάλει ψυχολογικά. Θα πρέπει όμως να σκεφτείτε τρόπους για μπορέσετε να λύσετε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα από το πρόσφατο παρελθόν. Η βοήθεια που θα  λάβετε από το φιλικό ή οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι πολύ σημαντική! Εκμεταλλευτείτε την! Συναισθηματικά , να είστε έτοιμοι να συναντήσετε ένα άτομο από το παρελθόν, γεγονός που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.  Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια λάθη σας και να αναζωπυρώσετε την σχέση σας με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα από συντονισμένες προσπάθειες και τις σωστές κινήσεις στα επαγγελματικά θα δείτε σημαντική άνοδο,  με αποτέλεσμα να μπορέσετε να υλοποιήσετε τις ιδέες και τα σχέδια σας και στα οικονομικά  σας. Στα αισθηματικά σας αυτή η περίοδος ευνοεί περισσότερο, όσους από εσάς είστε ελεύθεροι! Πολλά άτομα θα σας περιτριγυρίζουν, είτε από το επαγγελματικό, είτε από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, εσείς θα μπορέσετε να επιλέξετε το άτομο που σας κάνει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξαφνικά γεγονότα θα σας κάνουν να επανεξετάσετε κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν.  Φροντίστε να μην επηρεαστείτε από υποσχέσεις που θα σας δοθούν, οι οποίες μπορεί να μην είναι και τόσο βάσιμες τόσο  στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Καλό είναι να μείνετε σταθεροί στις απόψεις, βρίσκοντας επιχειρήματα ώστε να μπορέσετε να πείσετε τους συνεργάτες σας. Στα αισθηματικά να είστε έτοιμοι να ακούσετε πολλά παράπονα από τον/την σύντροφό σας, καλό είναι να σκεφτείτε μήπως έχει δίκιο και να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αυξανόμενη αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητά, σας, αλλά και η δύναμη της θέλησης, θα σας δώσει την δυνατότητα να  ολοκληρώσετε με ευκολία τα σχέδια σας στα επαγγελματικά σας. Θα πρέπει όμως να κινηθείτε με σύνεση ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε και στα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας, θα νιώσετε  ότι η σχέση σας πηγαίνει αρκετά καλά! Έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον/την σύντροφό  σας, ώστε η σχέση σας να μπει σε πιο γερές βάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η ανάδρομη πορεία τους Ερμή από τις 19 του μήνα στον Καρκίνο βάζει σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά σας και θα δώσετε περισσότερη έμφαση στα προσωπικά σας. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στα οικονομικά σας, γιατί θα έχετε την τάση να κάνετε αλόγιστα έξοδα, με αποτέλεσμα να βρεθείτε σε δύσκολή θέση. Στα αισθηματικά σας, η επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν θα σας κάνει να σκεφτείτε πάρα πολύ καλά, αν εσείς είστε διατεθειμένοι να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία σ’ αυτό το πρόσωπο.