Τα ζώδια για σήμερα 22/1

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 22/1

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 22/1

 

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε έντονες κοινωνικές παρορμήσεις αυτήν την περίοδο. Προσέξτε όμως μην πέσετε θύμα εξαπάτησης ή κοροϊδίας, αφού το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα θα επηρεάσει την κατάσταση στον χώρο της εργασία σας, θα νιώσετε ότι κάποια άτομα κινούνται πίσω από την πλάτη σας ή ότι σας παρακάμπτουν. Στα αισθηματικά σας το τετράγωνο Άρη – Αφροδίτης, όποια κι αν είναι η ερωτική σας ζωή θα παίξει σημαντικό ρόλο η δύναμη του χαρακτήρα σας, αφού υπάρχει μία έντονη τάση για σεξουαλικές σχέσεις που αυτό για όσους από εσάς είστε δεσμευμένοι μπορεί να  είναι απειλή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτήν την περίοδο  διέγερσης και απροβλεψιμότητας με το τρίγωνο Ουρανού – Δία θα έχετε έντονη την επιθυμία να διευρύνετε τα όρια σας , τόσο στα επαγγελματικά και οικονομικά σας, όσο και στα προσωπικά σας. Μπορεί να σας εκστασιάσουν  κάποιες εμπειρίες από ασυνήθιστα για εσάς εκπαιδευτικά προγράμματα, όπως επίσης να συναντήσετε ανθρώπους οι οποίοι  μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς . Έτσι λοιπόν πειραματιστείτε, πάρτε τα ρίσκα σας και λασκάρετε τα δεσμά σας!  Πρέπει να επιτρέψετε στο άγνωστο και στο απρόσμενο  να συμβούν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι καλοί σας τρόποι και η διπλωματία σας θα εντυπωσιάσουν! Μπορεί να τα πάτε πολύ καλά αν επαγγελματικά ασχολείστε με πολλές ανθρώπινες επαφές και συναλλαγές. Επίσης μπορεί  να φθάσετε σε συμφωνίες γιατί εσείς είστε πρόθυμοι να ακούσετε και την γνώμη των άλλων, χωρίς να τους αποξενώνετε με παρορμητικές παρατηρήσεις.  Στα αισθηματικά σας αν και έχετε έντονη την τάση να φλερτάρετε, αυτό προσέξετε γιατί μπορεί να κάνει δύσκολή την ζωή σας εάν είστε μέσα σε σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Η περίοδος αυτή με το τρίγωνο Ουρανού – Σελήνης, απαιτεί προσαρμοστικότητα σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας συνήθειες και τον χώρο της εργασίας σας.  Συναισθηματικά θα νιώσετε μία έντονη συναισθηματική ανησυχία καθώς μπορεί να προκύψουν διάφορα γεγονότα που θα σας ταρακουνήσουν. Στην πραγματικότητα όμως υπάρχει μία αυξανόμενη ανάγκη σας για αλλαγή και αυτό θα επηρεάσει την οικογενειακή σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Με το τετράγωνο Ουρανού – Ήλιου, είναι σαν να περνάει ηλεκτρικό ρεύμα από μέσα σας και να έχετε πλημμυρίσει από ενέργεια! Γι’ αυτό αρπάξτε τις ευκαιρίες που τώρα θα σας παρουσιαστούν. Επίσης είναι δυνατόν να  νιώσετε ότι βαριέστε ή ότι κάτι σας κρατά δεμένους κι αυτό οφείλεται στην ανάγκη σας για αλλαγή. Η αλλαγή αυτή θα έρθει ξαφνικά και όταν προκύψει δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία! Τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στα συναισθηματικά σας. Αυτήν είναι μία υπέροχη περίοδος για να ανακαλύψετε ξαφνικά διάφορα πράγματα για εσάς και για να ανανεώσετε την ψυχική σας συνείδηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ότι αφορά τις επαφές και τις συμφωνίες αυτή η περίοδος είναι μάλλον απρόβλεπτη. Το να προσαρμόζεστε σε χρονοδιαγράμματα δεν εξυπηρετεί τις σημερινές σας ανάγκες. Είναι κατάλληλη στιγμή για όσους από εσάς θέλετε να ταξιδέψετε και να συναντήσετε  διαφορετικούς ανθρώπους. Επίσης είναι μία καλή περίοδος για να μάθετε μία γλώσσα. Στα αισθηματικά σας, προσέξτε την ανυπομονησία σας γιατί μπορεί να φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις  με τον/την σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι εκμεταλλευτείτε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν!

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο Δία – Αφροδίτης, είναι ένας συνδυασμός προσπαθειών και τύχης που θα μπορούσε να σας δώσει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Τώρα άτομα με  επιρροή θα μπορέσουν να σας καθοδηγήσουν προς την επαγγελματική σας επιτυχία και τα οικονομικά σας να σημειώσουν άνοδο. Συναισθηματικά, αν είστε σε κάποιο δεσμό η ανάγκη σας να πάρετε και δώσετε αγάπη είναι πολύ έντονη! Έτσι βεβαιωθείτε ότι δεν παραμελείτε τον/την σύντροφό σας για κάποιες άλλες πρακτικές σας ανάγκες. Για τους ελεύθερους, η δύναμη της ερωτικής και σεξουαλικής έλξης είναι τρομερά δυνατή σε σχέση με την ηθική πειθαρχία που είναι πολύ αδύναμη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά  και τα αισθηματικά σας.  Θα βρεθείτε με αρκετά χρήματα στα χέρια σας πιθανός από κάποια κληρονομιά! Το πόσο πολύ θα τα κρατήσετε εξαρτάται από το πόσο σωστά θα τα διαχειριστείτε.  Στα αισθηματικά σας ίσως να νιώσετε ότι εδώ και καιρό βρίσκεστε δεμένοι με πράγματα και καταστάσεις που έχουν χάσει το νόημα τους με αποτέλεσμα να μπλεχτείτε σε διαμάχες και παρεξηγήσεις με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαγγελματική ασφάλεια και θέματα οικονομικά σας πιέζουν αυτή την περίοδο και θα αισθανθείτε μία έντονη ώθηση να ξεπεράσετε τα προβλήματα αυτά. Παρόλα αυτά μπορεί να περιμένετε πολλές δυσκολίες, ειδικά αν έχετε ανώριμες προσδοκίες ή βασίζεστε πολύ στους άλλους.  Συναισθηματικά θα έχετε μεγάλο όφελος εάν αποφασίσετε να δεσμευτείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αντί να χάνετε τον  καιρό σας σε ασήμαντες σχέσεις. Όσοι από εσάς είστε σε μακροχρόνιο δεσμό θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα τώρα γιατί πρέπει να κάποιες αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το τρίγωνο Ουρανού – Σελήνης, διανύετε μία συναρπαστική αλλά και ενοχλητική περίοδο εξαιτίας κάποιων ξαφνικών αλλαγών στο περιβάλλον σας, με αποτέλεσμα να μην νιώθετε και τόσο ασφαλείς. Παρόλα αυτά η εποχή αυτή απαιτεί προσαρμοστικότητα σε ότι αφορά  τις επαγγελματικές σας συνήθειες και τον χώρο της εργασίας σας. Αυτή επίσης είναι μία εποχή συναισθηματικής ανησυχίας και απρόβλεπτων αλλαγών που θα επηρεάσουν έντονα την σχέση σας. Ίσως να προκύψουν κάποια ξαφνικά γεγονότα που θα σας ταρακουνήσουν συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ότι και να κάνετε τώρα, έχει σημασία να έχει βάθος και ουσία για εσάς! Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ασήμαντα πράγματα. Σιγουρευτείτε ότι τα  σχέδια σας δεν ξεφεύγουν από τα όρια της πραγματικότητας! Αν έχετε νομικά προβλήματα θα τα αντιμετωπίσετε τώρα. Στα αισθηματικά σας με το τετράγωνο Ουρανού – Ερμή σας διακατέχει μία ανυπομονησία η οποία μπορεί να φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφό σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, για αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ακούσετε και την γνώμη του άλλου.

ΙΧΘΥΣ

Με το εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτης,  οι επαφές και οι συναλλαγές με τους άλλους μπορεί να είναι το στοιχείο εκείνο που θα σας δώσει μία θετική πορεία στην καριέρα σας. Οι γυναίκες μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη, είτε για καλό, είτε για κακό, ίσως να εξαρτάται από την καλή τους θέληση. Στα αισθηματικά σας κάποιες καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να πάρετε μία αποστασιοποιημένη στάση απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, από την ανάγκη σας για συναισθηματική επιβεβαίωση από μέρους του/της.