Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 20/5

 

Τα ζώδια για σήμερα 20/5

 

 

ΚΡΙΟΣ

Αν έχετε έρθει σε ρήξη με κάποιους συνεργάτες, να είστε βέβαιοι ότι θα τα ξαναβρείτε. Η τύχη, σας ευνοεί ακόμα και για να τακτοποιήσετε τα κακώς κείμενα στις προσωπικές σας σχέσεις

ΤΑΥΡΟΣ

Να μην πτοηθείτε από μικρές αλλά περαστικές αναποδιές, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά. Δείξτε το δυναμισμό σας στη διεκδίκηση μιας επαγγελματικής συμφωνίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προωθούνται και ευνοούνται ιδιαίτερα τα νέα επαγγελματικά, αλλά και αισθηματικά ξεκινήματα. Ανασκουμπωθείτε και βγείτε στην αναζήτηση συνεργατών και συντρόφου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναθεωρείτε πολλά από τα αρνητικά που πιστεύατε καθώς ένα πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας και την αναστατώνει εξάπτοντας την ερωτική σας φαντασία.

ΛΕΩΝ

 Έντονη κοινωνική ζωή, πολλοί φίλοι και γνωστοί τάσσονται με το μέρος σας. Οι επιδιώξεις σας είναι περισσότερο από ποτέ, έτοιμες να επιτευχθούν, αρκεί να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν θέλετε να έχετε αρμονικές σχέσεις με όλους, καλό είναι να κόψετε τη γκρίνια. Δείξτε λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στους δικούς σας ανθρώπους και μην παραμελείτε στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Καλή διάθεση, ανεβασμένη η ψυχολογία σας και δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα πετύχετε σήμερα. Αρκετές θα είναι και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αν και θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια αρκετά δύσκολη η σημερινή ημέρα. Έντονες καταστάσεις στη δουλειά και έκτακτα έξοδα, σας αποσυντονίζουν. Προσοχή όμως, να μην ξεσπάσετε τα νεύρα σας, στο ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

οι κυρίως ασχολίες σας θα είναι με αυτά που αγαπάτε να κάνετε. Οι ομαδικές δραστηριότητες θα σας ευνοήσουν πολύ, ενώ η υγεία σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν σήμερα κάποια μικρά ταρακουνήματα στα οικονομικά σας, κυρίως στα έσοδα, αλλά μην πτοηθείτε. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τα πράγματα και διαχειριστείτε ορθά τα έξοδά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε να περιμένετε αρκετά σημαντικά κέρδη από επενδύσεις ή ακόμα και συνεργασίες. Να προσέχετε όσοι έχετε παράλληλες σχέσεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος αποκάλυψης.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε ετοιμοπόλεμοι και γι αυτό έχετε να κερδίσετε πολλά στον τομέα του ανταγωνισμού. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς με τους συνεργάτες σας, όμως, δεν θα σας βγει σε καλό.