Τα ζώδια για σήμερα 20/2

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 20/2

Τα ζώδια για σήμερα 20/2

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 20/2 ξεκινά με τον Κριό..Ξαφνικά, εμφανίζονται θέματα, που είχατε ξεχάσει, ζητώντας να επιλυθούν. Αναστατώνεστε, αγχώνεστε, χαλάει η διάθεσή σας. Δώστε όμως προσοχή στα ερωτικά σας αν δεν θέλετε να προβληματιστείτε και με τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πέφτει η διάθεσή σας, γιατί δυσκολεύεστε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους. Μπερδέματα έρχονται από γυναικεία πρόσωπα στο χώρο της δουλειάς. Να είστε προσεκτικοί για να μην βρεθείτε μπερδεμένοι σε σκάνδαλα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι καταχρήσεις φέρνουν προβλήματα υγείας, γι αυτό θα πρέπει να βάλετε μέτρο σε ό,τι τρώτε και ό,τι πίνετε. Να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τη σωματική άσκηση και κάντε και λίγο διαλογισμό, πού και πού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναθεωρείτε τους λόγους που σας έφερναν σε κατήφεια, για μεγάλο διάστημα και αυτό σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια προς την ανάκαμψη, αναγέννηση, αναζωογόνηση. Συνεχίστε. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν

ΛΕΩΝ

Επιμένετε πολύ στη γνώμη σας, τόσο, που φαίνεστε στους άλλους ως ισχυρογνώμονες και άκαμπτοι. Ο εγωισμός να ξέρετε, δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν. Αλλάξτε απόψεις το συντομότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετές επικοινωνίες σήμερα σας δίνουν την ευκαιρία να ανταλλάξετε ιδέες, με φίλους, γνωστούς αλλά και επαγγελματικούς συνεργάτες. Ευνοείστε όσοι μετακινείστε για επαγγελματικούς και επιμορφωτικούς λόγους.

ΖΥΓΟΣ

Στο προσκήνιο τα οικονομικά σας. Θέλετε να κάνετε κάτι καλύτερο. Να αυξήσετε τα έσοδά σας και δεν υπάρχουν αξιόλογες ευκαιρίες γύρω σας; Αλλάξτε τόπο και τρόπο αναζήτησης. Ευνοούνται νέα ξεκινήματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λίγο πριν σας αποχαιρετήσει ο Δίας, σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να ανακάμψετε τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Ιδιαίτερα αν αποφασίσατε να βλέπετε εφεξής, τα πράγματα, αισιόδοξα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από αύριο ποιος σας πιάνει! Ήδη ο Ερμής είναι στο ζώδιό σας και σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς. Έρχεται αύριο και ο Δίας, ακολουθεί η Σελήνη και λίγο αργότερα και ο Ήλιος. Δίκαια σας θεωρούν το πιο αισιόδοξο ζώδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διασκέδαση με καλή παρέα και άτομα που θα μπορούσαν να σημαίνουν κάτι περισσότερο από καλούς φίλους. Μια ερωτική ιστορία ανθίζει στο φιλικό σας περιβάλλον. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματική καταξίωση, μεγάλη αναγνωρισιμότητα κι ας μην το πιστεύετε. Αξιολογήστε λίγο καλύτερα τον εαυτό και τις δυνατότητές σας και μην αρνείστε να ακούσετε προτάσεις για νέα ξεκινήματα. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ταξιδεύετε, ή γεωγραφικά, ή διανοητικά, ή στον δικό σας ονειρικό κόσμο, αποφεύγοντας να δείτε κατάματα την πραγματικότητα. Αυτό όμως μπορεί να σας κοστίσει, και υλικά και ηθικά.