Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 16/9

 

Τα ζώδια για σήμερα 16/9

 

 

ΚΡΙΟΣ

Καλείστε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που δημιουργούνται στις σχέσεις ή το γάμο σας και που αν δεν συμβάλλετε θετικά και με ψυχραιμία, θα αντιμετωπίσετε μεγάλη κρίση.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα αποφύγετε κάποιες δυσάρεστες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα. Δυσάρεστες, γιατί δεν εξυπηρετούν τους επαγγελματικούς σας στόχους και φέρνουν καθυστερήσεις στις εξελίξεις

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να κάνετε καλή διαχείριση των εσόδων σας, καθώς προκύπτουν έκτακτα έξοδα, που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Προσοχή επίσης στις εντάσεις στο χώρο της δουλειάς, γιατί σας επηρεάζουν άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταματήστε να χρεώνετε τους άλλους για ασυνεννοησία, και ψάξτε μέσα σας, τους λόγους που σας αναγκάζουν να παραμένετε στο περιθώριο. Δεν θα αποφύγετε εντάσεις στο χώρο της δουλειάς.

ΛΕΩΝ

Λάμψη και γοητεία, τόλμη και διεκδίκηση, ακόμα και της μερίδας του Λέοντος στον έρωτα, σήμερα. Επαγγελματική καταξίωση και ηθική ικανοποίηση στον τομέα του ανταγωνισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα προβληματιστείτε με τα οικονομικά σας, αλλά ευτυχώς τα εμπόδια είναι προσωρινά και ξεπερνιούνται, σχετικά, εύκολα. Σας ανησυχεί το γεγονός ότι τα σχέδιά σας είναι σε στασιμότητα, αλλά και αυτό θα λήξει γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ

Μια ιδανική γνωριμία, με σκοπό τη δημιουργία σταθερής σχέσης, μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σας και την αναστατώνει ευχάριστα. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας από την αρχή, αν θέλετε να ευδοκιμήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διεκδικείτε, άλλοτε δυναμικά και άλλοτε πιο ήπια, τα επαγγελματικά σας δικαιώματα, σε μια καθημερινότητα που μόνο δίκαιη δεν είναι. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει οπωσδήποτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συναισθηματικά φορτισμένοι σήμερα, μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα της οικογένειάς σας ή του στενού σας περιβάλλοντος. Να προσέχετε όταν επενδύετε συναισθηματικά, γιατί δεν θα δικαιωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πάρετε χαρά από χρήματα που σας οφείλονται και σας έρχονται τη στιγμή που δεν το περιμένατε. Δεν θα λείψουν οι επαγγελματικοί προβληματισμοί, αλλά ούτε και η δυνατότητα να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εντάσεις, αντιπαραθέσεις, καβγάδες και διαπληκτισμοί στις μακροχρόνιες σχέσεις. Η κρίση δεν ξεπερνιέται εύκολα, ιδιαίτερα αν δεν αποφασίσετε να δώσετε τόπο στην οργή και χρόνο στο σύντροφό σας να εξηγηθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Εισπράττετε αρκετά, αλλά ξοδεύετε περισσότερα, κι έτσι, είστε μονίμως, «άφραγκοι». Στεναχωριέστε γιατί καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν πρόκειται να λήξει και έχετε δίκιο. Αποφασίστε να δράσετε δυναμικά. Πειθαρχήστε το εαυτό σας.