Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 15/03

ΚΡΙΟΣ

Ανανεώνετε πρόσωπα και καταστάσεις, που κρίνετε και θεωρείτε επικίνδυνα. Στα επαγγελματικά, σταθερότητα και στασιμότητα χωρίς ανησυχίες. Σε αναμονή των αποφάσεών σας, οι εξελίξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, φλερτ, διασκέδαση και παράτολμες κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκαθαρίζετε με το παρελθόν οριστικά και ανοίγετε νέους ορίζοντες. Στα επαγγελματικά, προσοχή στον θυμό σας, ελλοχεύει ο κίνδυνος να αδικηθείτε. Ανακούφιση και δικαίωση για τα συναισθήματα που απολαμβάνετε από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με πιθανότητες δημιουργίας σχέσης

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βασίζεστε σε συμπεράσματα, μέσα από ουτοπικές καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, εκφράζετε την επιθυμία για αλλαγές, ή την ολοκλήρωση συνεργασιών. Προσοχή στις δαπάνες θα προβληματίσουν ιδιαίτερο το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εικάζετε τις εξελίξεις κατά το δοκούν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρουσιάζονται ευκαιρίες, να ισορροπήσετε τις σχέσεις με το περιβάλλον σας. Στα επαγγελματικά, η εμμονή σας να αναμοχλεύετε υποθέσεις, αναδύοντας νέα προβλήματα. Νέα σχέδια ή επισημοποίηση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επηρεάζεστε έντονα, από ασήμαντες λεπτομέρειες.

ΛΕΩΝ

 Δικαιώνονται οι επιλογές σας, που αμφισβητήθηκαν όσο τίποτα. Στα επαγγελματικά, αποστασιοποιείστε για να αποφύγετε προβλήματα με συναδέλφους. Ξαφνικό γεγονός, δημιουργεί περιπέτειες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ενδεχόμενες ευχάριστες ειδήσεις ανανεώνουν το ηθικό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Απολαμβάνετε ευχάριστες καταστάσεις, με νέα πρόσωπα της ζωή σας. Στα επαγγελματικά, συνεργασίες που δεν ευδοκιμούν τις αγνοείτε επιδεικτικά. Νέα βάση, νέα αρχή με εσάς και το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανοίγεστε σε νέο όμορφο έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

 Ολοκληρώνονται οι προσπάθειες σας, με αναγνώριση και επιτυχία. Στα επαγγελματικά, σας προβληματίζουν δυσκολίες χωρίς επιπτώσεις. Ανοίγετε συζητήσεις, με θετική ανταπόκριση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέο φλερτ αλλάζει μοιραία την ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αντιδράσεις σας, φέρνουν συγκρούσεις με συγγενικά σας πρόσωπα. στα επαγγελματικά, απρόσμενες εξελίξεις προκαλούν το τέλος μιας εποχής. Απομπλέκονται καταστάσεις, από την ξεκάθαρη θέση προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αφήνεστε σε κρυφές καταστάσεις με απρόσμενες εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασκείτε έντονη πίεση, να επιλύσετε ανούσια ζητήματα. Στα επαγγελματικά, προσδιορίζετε τις εξελίξεις, ανάλογα με τις επιλογές σας. Σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες δημιουργούνται πάλι με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Επιλογή σας, να συμμετέχετε στις εξελίξεις και να ορίζετε καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, προσωρινή άνοδος αλλά με κίνδυνο απρόσμενης πτώσης, λόγω αφέλειας. Συναισθηματικά μπερδέματα χωλαίνουν την σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εμπόδια και καθυστερήσεις αναστέλλουν τις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφάσεις, για νέες δραστηριότητες που σας ικανοποιούν. Στα επαγγελματικά, αναγκαστικός συμβιβασμός, σε απρόσμενες και ξαφνικές αλλαγές. Απρόσμενη είδηση χαράς και νέες εξελίξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέο άτομο εισβάλλει στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ

Ψυχολογική στήριξη, θα δεχθείτε από απομακρυσμένα πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, ολοκληρώνονται υποθέσεις με θετικό πρόσημο. Αποφεύγετε να δώσετε έκταση στις υπερβολές από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αισιόδοξα μηνύματα έρχονται από το φιλικό περιβάλλον.