Τα ζώδια για σήμερα 14/8

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 14/8

Τα ζώδια για σήμερα 14/8

ΚΡΙΟΣ

Έξοδα για επισκευές στο σπίτι ή στον εργασιακό χώρο, που θα βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό την ομαλή λειτουργία τους. Επίσης η βελτίωση της υγείας σας και της φυσικής σας κατάστασης, με την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής και διατροφής, είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επαγγελματική ζωή στο προσκήνιο. Θέλετε να απελευθερώσετε όλες τις δυνατότητές σας και να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας προκειμένου να επιτευχθούν τα σχέδιά σας. Παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς και δεν αφήνετε περιθώρια λάθους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητα έχει γίνει βραχνάς. Η δουλειά πλέον δεν σας γεμίζει ή σας κουράζει. Το μυαλό σας τρέχει σε διακοπές, θάλασσες, παραλίες και βαρκάδες. Ένα αίσθημα απελευθέρωσης από την καθημερινότητα σας κατακλύζει και θέλετε να αφήστε τα πάντα πίσω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπαρξιακά ερωτήματα και ερωτηματικά σας απασχολούν κυρίως το βράδυ γιατί η ημέρα σας είναι πολυάσχολη. Ερωτήματα που δεν είστε σε θέση να απαντήσετε και θέματα που αποκτούν μακάβρια χροιά καθώς εμβαθύνετε στα θέματα του θανάτου και της απώλειας.

ΛΕΩΝ

Μια σχέση ή μια συνεργασία, έχει γίνει φορτική για σας και δυσκολεύεστε να τη διαχειριστείτε. Σκέφτεστε ότι μπορεί να επέρχεται χωρισμός και λυπάστε, αλλά ίσως τελικά να είναι απαραίτητος προκειμένου να απελευθερωθείτε από μια ταλαιπωρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στα κρυολογήματα και στις αλλεργίες της εποχής. Υπάρχει ανάγκη να φροντίσετε εντονότερα τον οργανισμό σας και να τον ενισχύσετε αποφεύγοντας να αγχώνεστε και να στρεσάρεστε. Είναι καλή εποχή να αποκτήστε ένα κατοικίδιο

ΖΥΓΟΣ

Συναίσθημα και πάθος. Ενασχόληση με τα παιδιά, αν είστε γονείς, και με τα προβλήματά τους. Βελτιώνονται οι σχέσεις με γυναικεία πρόσωπα που πρωτύτερα είχατε έρθει σε ρήξη. Προσοχή όμως, γιατί ο έντονος συναισθηματισμός σας μπορεί να σας κάνει υποκειμενικούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενισχυμένη η τάση σας να επιστρέψετε στο παρελθόν, να αναζητήσετε τις ρίζες σας, να αναπολήσετε τα παιδικά σας χρόνια. Θα αναζητήσετε τη συμβουλή των γυναικών, αλλά και θα επιμείνετε σε παρωχημένες απόψεις που δεν σχετίζονται με την παρούσα κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι απόψεις σας, ούτε αντικειμενικές είναι, ούτε βοηθούν στην σωστή επικοινωνία σας με τους άλλους. Οι συζητήσεις σας καθοδηγούνται από το έντονο συναίσθημά σας, και γι αυτό προκύπτουν παρεξηγήσεις ή λανθασμένες εντυπώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σχέσεις σας με το χρήμα, δεν είναι αυτή που πρέπει. Ξοδεύετε χωρίς σκέψη, και όχι με βάση τις ουσιαστικές σας ανάγκες.  Αφήστε κατά μέρος τις παρορμήσεις σας και το ενστικτώδες ξόδεμα χρημάτων γιατί σύντομα θα κλαίτε αυτά που σπαταλήσατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παίρνετε πολύ πατριωτικά τα πάντα. Λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα της στιγμής και οι διαθέσεις σας σκαμπανεβάζουν επικίνδυνα. Οι άλλοι δεν σας θεωρούν σταθερούς και θα υπάρξουν διαπληκτισμοί είτε με φίλους, είτε με συνεργάτες.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι ακατάλληλη περίοδος για σοβαρές αποφάσεις και ενέργειες. Κρατηθείτε μακριά από εν θερμώ λειτουργίες γιατί θα κάνετε λανθασμένες επιλογές που μπορεί να κοστίσουν τόσο σε χρήμα όσο και σε κόπο. Μελαγχολικοί και ασταθείς δεν είστε η ιδανική παρέα για κανέναν.