Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 13/1

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 13/1

 

ΚΡΙΟΣ

Οι επαγγελματικοί στόχοι τώρα, φαίνονται εύκολοι, όχι όμως, χωρίς την απαραίτητη πειθαρχία και οργανωτικότητα. Η δημόσια εικόνα σας αλλάζει προς το καλύτερο και πετυχαίνετε τις επιδιώξεις σας

ΤΑΥΡΟΣ

Δύσκολα θα διαχειριστείτε τις ανατροπές της ημέρας, αλλά χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι, υπομονετικοί και μεθοδικοί. Παρ’ όλα αυτά, οι παλαιοί περιορισμοί δεν υπάρχουν και υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και ευελιξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέχετε πολύ σήμερα γιατί οι παρασκηνιακή σας δράση μπορεί να αποκαλυφθεί. Είτε αυτό πρόκειται για το επαγγελματικό, είτε για το αισθηματικό σας επίπεδο, σε καμία περίπτωση δεν σας συμφέρει να σας πιάσουν στα πράσα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο δραστήριοι από ποτέ σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο κύρους από το εξωτερικό να σας προτείνει δουλειά και μετακίνηση ταυτόχρονα.

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος από τον αντιδιαμετρικό σας Υδροχόο, απαιτεί να εστιάσετε στις επαγγελματικές σας συνεργασίες αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις. Να λύσετε ό,τι χρειάζεται για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υγεία, η καλή λειτουργία του οργανισμού σας, θα είναι τα κυρίως θέματα σήμερα. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε να υιοθετείτε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας, τυγχάνουν καλύτερης αντιμετώπισης από εσάς, καθώς αποφασίζετε να σταματήσετε να ξοδεύετε ανεξέλεγκτα. Και αυτή σας η απόφαση θα έχει μεγάλο κέρδος σε μακροπρόθεσμη βάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν ξαφνικές αποχωρήσεις από τη ζωή σας, που θα σας σημαδέψουν. Αυτό θα συμβεί γιατί θα έρθετε σε ρήξη με τα πρόσωπα που δεν καταλαβαίνουν ότι θα πρέπει να έχετε την προσωπική σας ελευθερία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αλλαγή σας, θα είναι εμφανής, καθώς, απαρνείστε ολοκληρωτικά νοοτροπίες από το παρελθόν και εμφυσημένες ιδέες από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δική σας συμμετοχή στα πράγματα έγκειται στο γεγονός ότι θα πρέπει να αποβάλλετε κάθε εμμονή ή ανάγκη για να ελέγχετε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος, θα σας εισάγει σε μία περίοδο, ωριμότητας, ανακατατάξεων και οριοθέτησης απέναντι στο περιβάλλον σας. Και παρ’ όλο που θα νιώθετε πιεσμένοι από το βάρος των υποχρεώσεων, η προσωπική σας πορεία αλλάζει προς το καλύτερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να φροντίσετε να αποφύγετε επιλογές, που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με σχέσεις και συνεργασίες, δεδομένου ότι εσείς, εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις.