Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1/7

 

Τα ζώδια για σήμερα 1/7

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας δίνει δύναμη και ενεργητικότητα για να βγάλετε πέρα, δύσκολες αποστολές. Αποφύγετε να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας, όταν συζητάτε, κυρίως με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστες αλλαγές στο σκηνικό της καθημερινότητάς σας, σας χαροποιούν και σας δίνουν κουράγιο για να συνεχίσετε δυναμικά, ό,τι κι αν είναι αυτό που κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα σας ευνοεί για οτιδήποτε. Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν στην φυσική σας κατάσταση και δώστε σημασία στις ανάγκες του οργανισμού σας. Αν ταλαιπωρείστε από χρόνια προβλήματα υγείας, σήμερα, μπορεί να βρείτε λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σφιχταγκάλιασμα του Ήλιου με τον Ερμή, στο ζώδιό σας, σήμερα, σας δίνει εξυπνάδα και εφευρετικότητα ώστε να λύσετε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Επωφεληθείτε γιατί η όψη δεν θα κρατήσει για πάντα.

ΛΕΩΝ

Απρόβλεπτες, απρόσμενες και άκρως αιφνίδιες θα είναι οι εξελίξεις, κυρίως στον οικογενειακό τομέα. Αν δεν χειριστείτε τις καταστάσεις όπως πρέπει, θα έχετε πρόβλημα, τόσο αποδοχής, όσο και λύσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ευκαιρίες προκύπτουν μέσα από επικοινωνίες με τη μορφή προτάσεων για επενδύσεις ή και για δουλειά. Μην αποφασίσετε να επιλέξετε οτιδήποτε, πριν το σκεφτείτε διπλά και τριπλά.

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε θέση να αξιοποιήσετε οποιαδήποτε ευκαιρία σας δοθεί, σε ό,τι αφορά στα οικονομικά, τα έσοδα και τις απολαβές. Προσοχή στο πώς και πόσο γρήγορα ξοδεύετε αυτά που κερδίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα προσωπικά σας, κυρίως, σχέδια, ευνοούνται από την παρουσία του Ήλιου στον Καρκίνο. Οι σχέσεις που μπορεί να βρίσκονταν σε κρίση, επανέρχονται δυναμικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα, μπορείτε πραγματικά να προωθήσετε τα οικονομικά σας σχέδια. Η ψυχολογία σας είναι καλή, η κρίση σας είναι ορθότατη και η διάθεσή σας αρκετά ανεβασμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φιλίες και η κοινωνική ζωή θα παίξουν σημαντικά θετικό ρόλο σήμερα. Οι ομαδικές δραστηριότητες, όχι μόνο ευνοούνται αλλά πρόκειται να είναι και πολύ προσοδοφόρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πολύ καλή ευκαιρία για επαγγελματική εξέλιξη προκύπτει σήμερα και εσείς καλείστε να την αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό. Καταξίωση, αναγνώριση των ικανοτήτων σας και εμπιστοσύνη από τους ανωτέρους σας, σας ικανοποιεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Καινούρια σχέδια στο μυαλό σας, που αφορούν ταξίδια και μετακινήσεις, μπορεί να σχεδιάζετε τις διακοπές σας. Όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα.