Τα ζώδια για σήμερα 6/4

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 6/4

Τα ζώδια για σήμερα 6/4

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 6/4 ξεκινά με τον Κριό..Ευνοούνται ταξίδια και οι επαφές με ανθρώπους κύρους ή του εξωτερικού. Είναι η στιγμή συναρπαστικών αλλαγών, ειδικά εάν ασχολείστε με την τεχνολογία. Η τάση σας για ελευθερία και αποδέσμευση μπορεί να προηγηθούν των προσωπικών σας φιλοδοξιών. Επειδή η απροβλεψιμότητα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας στα προσωπικά σας, δίνετε την εντύπωση στον/στην σύντροφό σας ότι μπορεί να τα μαζέψει και να φύγει ανά πάσα στιγμή. Για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις συζητήστε και αφήστε τα αισθήματα σας να λειτουργήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ενάμισι τετράγωνο Άρη – Δία μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποιες κουραστικές συγκρούσεις και διαφωνίες κυρίως με τους ανωτέρους ή με τους συνεργάτες σας. Αυτή η προσωπική σας ένταση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση σας. Οι σχέσεις θα μπορούσαν να βελτιωθούν ( φιλικές, ερωτικές) εάν παραδεχόσασταν ότι κι εσείς ότι κάνετε λάθος σε κάποια σημεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ηρεμήστε τους γύρω σας, ξεκαθαρίζοντας τις παρεξηγήσεις και να εκφραστείτε τόσο ανοιχτά όσο χρειάζεται, είτε στον επαγγελματικό σας χώρο, είτε στα προσωπικά σας. Παρόλα αυτά μπορεί να έχετε πολλές ιδέες οι οποίες μπορεί να σας φέρουν την επαγγελματική σας επιτυχία. Ειδικά εάν ασχολείστε με την διαφήμιση, ή παρουσίαση προϊόντων ή με την επικοινωνία (τηλέφωνό, ΜΜΕ).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης  – Πλούτωνα απέναντι από το ζώδιο σας, ισχυροποιεί το πάθος για την σχέση ή για τα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Στα επαγγελματικά σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές εκεί που οι άλλοι βρίσκουν αδιέξοδο. Στα οικονομικά σας δώστε προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος απώλειας ή εξαπάτησης.

ΛΕΩΝ

Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας τα οποία έχουν σχέση με τρίτους (Τράπεζες, Εφορία κ.λ.π.)  Αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας εξωθήσει στα άκρα ή σε ρίσκο κυρίως με άτομα κύρους. Όσοι είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο η σύνοδος Αφροδίτης  – Πλούτωνα σας ενισχύει την επιθυμία σας για δυνατές σχέσεις. Καθώς επίσης κάποιοι από εσάς να πάρετε μία σημαντική απόφαση για το μέλλον της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, σας φέρνει μπροστά σε κάποιες αλήθειες οι οποίες θα σας αναστατώσουν και θα πάρετε αποφάσεις για το μέλλον μία σχέσης ή ενός επαγγελματικού σχεδίου. Επιπλέον η έντονη προσοχή σας στην λεπτομέρεια μπορεί να σας εμποδίσει να έχετε μία γενική αντίληψη των καταστάσεων. Νιώθετε την ανάγκη να έρθετε κοντά στον/στην σύντροφο σας και να επιδιώξετε την βελτίωση της προσωπικής σας ζωής.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα σας απασχολήσουν σήμερα, οι οικογενειακές σχέσεις οι οποίες σταθεροποιούνται αφού συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα. Καλό θα ήταν σε αποφάσεις που αφορούν την δουλειά σας ή την υγεία σας να συμβουλευτείτε ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Παρόλα αυτά μπορείτε να προετοιμάσετε το έδαφος για να πετύχετε τους στόχους σας, τόσο στον έρωτα αλλά, άλλο τόσο και στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι αναγκαίο να συγκεντρώσετε τα αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και αποφασιστικότητας προκειμένου  να χειρισθείτε κάποιες καταστάσεις οι οποίες μπορεί να έχουν ξεφύγει από τον έλεγχό σας, είτε αυτό έχει να κάνει με λάθη των άλλων, είτε δικά σας που τώρα βγαίνουν – βγήκαν στην επιφάνεια. Προσέξτε τις επαφές με το δημόσιο γενικά. Δεν είναι σοφό να χειρίζεστε τις κρίσεις μέσα στην σχέση σας, στέλνοντας τελεσίγραφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα ευνοεί αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά σας, για να φτιάξετε έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό. Αξιοποιείστε τις ειδήσεις  που θα λάβετε ή συζητήσεις που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο. Προσέξτε όμως γιατί  με το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα θα είστε επιρρεπείς σε ότι αφορά εξαπατήσεις και λάθη, που αφορούν κυρίως την οικογενειακή σας ζωή. Ίσως τα πρόσωπα της οικογένειάς σας δεν είναι σήμερα οι καλύτεροι συμβουλάτορες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ σημαντική ημέρα, ή οποία θα πρέπει να κινηθείτε έξυπνα ή με ευελιξία. Ειδικά σε θέματα οικονομικά τα οποία έρχονται στην επιφάνεια. Με προσεχτικό οικονομικά σχεδιασμό μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια για την μελλοντική οικονομική σας ανάπτυξη. Τα ερωτικό σας θερμόμετρο ανεβαίνει αλλά και η ρομαντική σας διάθεση. Έχετε ανάγκη από φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυαλό σας το απασχολούν κατά κύριο λόγο τα οικονομικά σας σήμερα. Προσπαθήστε να διορθώσετε τα «σπασμένα» αλλά συναισθηματικά θα  νιώσετε  κάπως απομονωμένοι. Μπορεί επίσης να σας ξαφνιάσει μία είδηση που μπορεί να αφορά ένα δάνειο, μία φορολογική υπόθεση ή μία κληρονομιά.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής στο ζώδιο σας, φέρνει ευχάριστές ειδήσεις, ευκαιρίες με άτομα επιρροής και υπογραφές νέων συμβολαίων και συμβάσεων. Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα  σας οδηγεί σε μία απόφαση ζωής που στην πορεία μπορεί να ανατρέψετε. Μπορεί να νιώσετε κάπως παρεξηγημένοι όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά από εσάς εξαρτάται να ξεκαθαρίσετε τις απόψεις σας για να λύσετε τις παρεξηγήσεις.