Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 4/7

 

Τα ζώδια για σήμερα 4/7

 

 

ΚΡΙΟΣ

 Εύνοια δίνεται σήμερα στους ελεύθερους επαγγελματίες ως προς τα νέα ξεκινήματα. Μην το σκεφτείτε να αγοράσετε τεχνολογικό εξοπλισμό που θα κάνει τη δουλειά σας πιο λειτουργική και πιο αποδοτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικοινωνιακοί και έτοιμοι για όλα σήμερα, θα βοηθηθείτε αρκετά και από τους δικούς σας ανθρώπους για να φέρετε εις πέρας ό,τι σας έχει ανατεθεί. Ασχοληθείτε ως επί το πλείστον με τα οικονομικά σας σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία μέρα πριν την Πανσέληνο, εντάσεις στις σχέσεις, ρήξεις στους δεσμούς και ίσως και οριστικοί χωρισμοί, θα σας φέρουν εκτός εαυτού. Κρατήστε με νύχια και με δόντια την ψυχραιμία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα κουτσομπολιά και το παρασκήνιο στον εργασιακό τομέα, σας δημιουργούν μια εσωτερική μεγάλη ένταση από την οποία δεν μπορείτε να απαλλαγείτε. Βρείτε τρόπους να την εκτονώσετε τουλάχιστον.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας θέματα δεν έχουν ακόμα τακτοποιηθεί, βρίσκονται όμως, καθ’ οδόν προς τη σταθερότητα. Γι αυτό, σταματήστε να αγχώνεστε και δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προσπάθειές σας ενισχύονται από τις πλανητικές συνθήκες ώστε τα αισθηματικά σας να μπαίνουν από σήμερα σε μία πορεία βελτίωσης. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να αφήσετε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

ΖΥΓΟΣ

Η σχέση σας με το χρήμα σήμερα δεν είναι καθόλου αντικειμενική. Ξοδεύετε με βάση το ένστικτο της στιγμής και όχι σύμφωνα με τις πραγματικές σας ανάγκες. Αν δεν θέλετε να «κλαίτε» τα χαμένα λεφτά, να είστε προσεκτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φροντίστε για τα οικονομικά σας, τώρα, που ακόμα η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους και σας ευνοεί ως προς τη διευθέτησή τους. Μην αφήνετε εκκρεμότητες και κυρίως μην ξοδεύετε αν δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οργανωθείτε και ανασκουμπωθείτε σήμερα, για να τακτοποιήσετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Η αυριανή Πανσέληνος θα φέρει σκαμπανεβάσματα και πρέπει να είστε έτοιμοι και προσεκτικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας απασχολήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Διεκδικήστε έξυπνα τα εργασιακά σας δικαιώματα και μην πάτε «ντουγρού». Διαθέτετε διπλωματία, χρησιμοποιήστε τη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με θάρρος, ίσως και με μια γερή δόση θράσους, θα διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα πετύχετε να γίνετε το ταίρι του. Η σχέση που θα προκύψει, έχει προδιαγραφές μακροβιότητας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πραγματικότητα διαφέρει από αυτά που έχετε το μυαλό σας και αυτό σας κάνει να προσγειώνεστε λίγο απότομα. Ο ανάδρομος Ερμής, θα φέρει καθυστερήσεις στις πληρωμές σας.