Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 30/5

 

Τα ζώδια για σήμερα 30/5

 

 

ΚΡΙΟΣ

 Ο μεγαλύτερος εχθρός σας τώρα είναι τα νεύρας σας! Θυμώνετε εύκολα και όταν σας συμβαίνει αυτό δεν λειτουργείτε με την λογική. Έτσι αν στην δουλειά σας πρέπει να συναλλάσσεστε με το κοινό θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Η τάση σας για ελευθερία μπορεί να απειλήσει την εξέλιξη της σχέσης σας, για να αποφύγετε τις δυσάρεστε καταστάσεις, θα πρέπει να βρείτε κάποιες νέες προκλήσεις στην δουλειά ή να δουλέψετε πάνω σε συναρπαστικά σχέδια της ιδιωτικής σας ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια επαγγελματική άνοδος μπορεί να προκύψει τώρα, από την συνεργασία σας με κάποιους καλούς φίλους. Γενικά μιλώντας, μπορείτε να περιμένετε μία οικονομική άνοδο, χάρη σε παλαιότερες επενδύσεις στην καριέρα σας. Αυτή την εποχή επίσης θα ανακαλύψετε τους πραγματικούς σας φίλους και αυτό θα σας οδηγήσει σε περικοπές στο χρόνο που αφιερώνετε σε μη αναγκαίες κοινωνικές επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει μεγάλη έμφαση στα επαγγελματικά σας αυτή την εποχή, αλλά και πολλοί μικροί εκνευρισμοί  Καλό είναι να ασχοληθείτε με ένα πρόβλημα κάθε φορά, και να έχετε την υπομονή να βρείτε απάντηση στις προκλήσεις που θα δεχθείτε, είτε για καλό, είτε για κακό. Στα αισθηματικά σας, αν και αυτή είναι μία αισιόδοξη περίοδος, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε την αίσθηση του μέτρου, ειδικά αν έχετε την τάση να ανησυχείτε ή φαντάζεστε πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαγγελματικές απαιτήσεις θα σας αναγκάσουν να ξεπεράσετε τις επιφυλάξεις σας και να κάνετε προσπάθειες προσέγγισης. Είναι ώρα να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει ταξίδια εργασίας ή περισσότερες κοινωνικές σχέσεις ή διασκέδαση.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να σας χαμογελάσει η τύχη μέσα από κάποιες τυχαίες συναντήσεις με άτομα κύρους αυτή την εποχή, οι οποίοι θα σας προσφέρουν ευκαιρίες για επέκταση και ίσως ταξίδια. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσετε επαγγελματικά ανοίγοντας τον κύκλο της επιρροής σας, κάνοντας τις σωστές επαφές. Συναισθηματικά, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας! Θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον ένα άτομο με το οποίο θα μπορέσετε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, αντί να τους περιορίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Ίσως να θελήσετε να διευρύνετε την βάση σας, σε αυτό που θεωρείτε εσείς ασφάλεια τώρα. Αυτό μπορεί να έχει σχέση με ακίνητα, μπορεί να θελήσετε να μετακομίσετε σε άλλο σπίτι ή να μεταφέρετε την επιχείρησή σας. Ευνοείστε όσοι από εσάς ασχολείστε με επενδύσεις που αφορούν την γη και τα ακίνητα. Αν ελπίζετε στην εκπλήρωση κάποιων συναισθηματικών σας ονείρων τώρα σας δίνεται η κατάλληλη ευκαιρία να τα υλοποιήσετε, αρκεί όμως να αποφύγετε τις υπερβολές.

ΖΥΓΟΣ

Θα νιώσετε μεγάλη σύγχυση, σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Αν έχετε συνέταιρο θα αντιληφθείτε ότι η αφοσίωσή του στην δουλειά είναι λιγότερο ικανοποιητική.. Είναι δύσκολο αυτή την εποχή να στεριώσουν συμφωνίες και δεν μπορείτε να βασίζεστε σε πιθανούς συμμάχους. Τέλος, δεν μπορείτε τώρα να έχετε την απαίτηση ο/η σύντροφός σας να ικανοποιήσει όλες σας τις ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι καθιερωμένες επαγγελματικές συνεργασίες μπορεί να μην λειτουργούν τόσο καλά τώρα καθώς μπορεί να έχετε κουραστεί και βαρεθεί με την υπάρχουσα εργασία σας. Πράγματι απρόβλεπτες και απότομες διακοπές συνεργασιών είναι πολύ πιθανές. Αν συναντήσετε νέους συνεργάτες τώρα, δεν ευνοούνται οι δεσμεύσεις, γιατί υπάρχουν πολλά απρόβλεπτα στην ατμόσφαιρά. Συναισθηματικά, είναι μία εποχή διέγερσης και αλλαγών στις σχέσεις σας και στην κοινωνική σας ζωή. Οι αλλαγές μπορεί να είναι απότομες αλλά η πρόκληση είναι να ανανεώσετε τον εαυτό σας και τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή είναι περίοδος προκλήσεων τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στα προσωπικά σας. Να περιμένετε αντιδράσεις από ισχυρούς και έμπειρους επαγγελματίες και θα ήταν προτιμότερο να μάθετε από αυτούς παρά να τους πολεμήσετε. Είναι περίοδος σκληρής δουλειά αλλά και προσπαθήστε να βάλετε κάποια όρια σε ότι αφορά τον χρόνο που πρέπει να αφιερώνετε στο σπίτι. Οι οικογενειακές υποχρεώσει θα πρέπει τώρα να προηγηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανόν να δείτε ότι τα οικογενειακά ενδιαφέροντα και η ανάπτυξη όσον αφορά το σπίτι, έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες τώρα. Παρόλα αυτά θα έχετε ένα ποσοστό επιτυχίας στα επαγγελματικά σας και ίσως την ευκαιρία να ταξιδέψετε ή να επεκτείνετε την σφαίρα της επιρροής σας. Τέλος μία επιπλέον ενέργεια σας δίνει την δύναμη να υποστηρίξετε εκείνους με τους οποίους συνεργάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα είναι καλή στιγμή να αντιληφθείτε τα οικονομικά οφέλη που σας αξίζουν, ίσως ζητώντας αύξηση. Σας έρχεται ένα επιπλέον εισόδημα, αλλά προσέξτε γιατί θα μπείτε στο πειρασμό  να κάνετε ένα ξεφάντωμα σε έξοδα. Σιγουρευτείτε ότι είστε εντάξει με τις οικονομικές αρχές. Στα αισθηματικά σας, προσέξτε γιατί η παρορμητικότητα και το πείσμα σας μπορεί να σας μπλέξουν σε φασαρίες και παρεξηγήσεις με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί να υπάρχει ένα έντονο συναίσθημα απογοήτευσης, αλλά αντικαθίσταται από μία διαύγεια σκέψης που έχει να κάνει με τους στόχους σας. Παρόλο που τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποιους από τους στόχους για τους οποίους αγωνιστήκατε σκληρά, θα δείτε ότι δεν θα σας φέρουν την ικανοποίηση που θα θέλατε. Προσέξτε τα ερωτικά ξεπορτίσματα οι δεσμευμένοι!