Τα ζώδια για σήμερα 30/3

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 30/3

Τα ζώδια για σήμερα 30/3

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 30/3 ξεκινά με τον Κριό..Ένα ταξίδι, με το ταίρι σας, ίσως αποδειχθεί σωτήριο αν ή σχέση σας περνάει κρίση. Θα ανακαλύψετε πτυχές του συναισθηματισμού σας, που ίσως δεν ξέρατε ότι υπάρχουν, κάτι που θα προωθήσει τα αισθηματικά σας σχέδια. Εύνοια σε νομικές υποθέσεις και σε σπουδές. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως νιώσετε ότι απειλούνται τα κεκτημένα σας, ή ότι κάποιοι συνεργάτες σας, εποφθαλμιούν τη θέση σας. Αυτό θα σας φέρει εκνευρισμό και δεσποτική συμπεριφορά. Σκεφθείτε όμως, ότι αν τα κεκτημένα σας είναι καλά εδραιωμένα, δεν κινδυνεύουν από κανέναν και τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γνώσεις και εμπειρία του παρελθόντος αποδεικνύονται σωτήριοι παράγοντες σήμερα, για τη δουλειά σας και όχι μόνο. Ίσως νιώσετε ότι σας έρχονται φαεινές ιδέες από το πουθενά, που σας βοηθούν να βγάλετε πέρα τις υποχρεώσεις σας, σχεδόν, χωρίς καθόλου κόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναζητάτε την πνευματικότητα και τη γαλήνη του νου, σε πολύ κοινά μέρη και αυτό ίσως σας εμποδίζει από το να βρείτε την αλήθεια που ψάχνετε. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και προσπαθήστε να σταματήσετε να ζείτε συμβατικά, κάνοντας αυτά που «πρέπει». Ζήστε σύμφωνα με τα πραγματικά σας «θέλω». 

ΛΕΩΝ

Μπορεί η ημέρα να αποδειχθεί δύσκολη, καθώς δεν θα λείψουν ούτε τα εμπόδια, ούτε οι αναποδιές. Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρετε ότι το ουράνιο τόξο, έρχεται να χρωματίσει τον ουρανό, μετά την καταιγίδα. Δείξτε υπομονή και σύνεση. Οι στόχοι σας είναι πολύ κοντά στην υλοποίησή τους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να συμπαρασταθείτε στους δικούς σας ανθρώπους και σε όσους χρειάζονται βοήθεια. Να το κάνετε με την καρδιά σας. Να φροντίσετε όμως, να εξοικονομήσετε χρόνο τόσο για τον εαυτό σας, όσο και για τις ανάγκες σας. 

ΖΥΓΟΣ

Ίσως χρειαστεί να αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις για να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Να θυμάστε ότι χρειάζεται κάπου, κάπου, να απελευθερωνόμαστε από το παρελθόν, για να μπορούμε να προχωράμε στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέοι ορίζοντες παρουσιάζονται μπροστά σας και καινούριες προοπτικές σας καλούν να μπείτε στην περιπέτεια του να τα ζήσετε. Μια αλήθεια σας αποκαλύπτεται, που σας επιτρέπει να μειώσετε το ρίσκο του να αναλάβετε πρωτοβουλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη ζωή σας απ’ την αρχή. Ίσως έχετε μετακομίσει ή ετοιμάζεστε για μία μετακίνηση που θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεκκινήσετε τη ζωή σας, τη σχέση σας και ό,τι άλλο σας αφορά. Να αφήστε στην άκρη τις αμφιβολίες και τους φόβους και να πάρετε το ρίσκο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρ’ όλο που είστε υποχρεωμένοι να ακολουθείτε τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς κανόνες, θα έρθουν στιγμές που θα αφήσετε την πρωτοβουλία σας ελεύθερη να δείξει σ’ εσάς και στους άλλους, νέους δρόμους, νέες προοπτικές και νέα μονοπάτια που οδηγούν στην επιτυχία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας ζητηθεί σήμερα να υπερβείτε τον εαυτό και τις δυνατότητές σας, προκειμένου να υλοποιηθούν κάποια σχέδιά σας. Το πόσο θα «τεντώσετε» τα όριά σας, είναι δική σας και μόνο, δουλειά. Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι οι δυνατότητές σας είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτό που πιστεύετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανταγωνιστική συμπεριφορά και επιθυμία για τη νίκη, μπορεί να κάνει τους άλλους να σας βλέπουν ότι δεν θέλετε ουσιαστικά να συμμετέχετε στον «αγώνα», απλά είστε εκεί για να νικήσετε. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους συνεργάτες σας. Εύκολα μπορεί να σας παρεξηγήσουν