Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 30/10

 

Τα ζώδια για σήμερα  30/10

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Ίσως να νιώθετε ότι τα σχέδια σας προχωρούν με πολύ αργούς ρυθμούς, όμως αυτό δεν πρέπει να σας προβληματίζει, γιατί με το πείσμα, τις ικανότητές σας, αλλά και με την στήριξη κάποιων ανθρώπων σύντομα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για τα υλοποιήσετε. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι μιλήστε στον/στην σύντροφό σας για ότι σας απασχολεί και αν του δώσετε να καταλάβει θα έχετε την υποστήριξη και την βοήθειά του. Για τους ελεύθερους οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτή την περίοδο θα σας ενθουσιάσουν και θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την μοναξιά σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να χαλαρώσετε από την πίεση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων και να περάσετε μία ήρεμη ημέρα. Στα οικονομικά σας όμως θα πρέπει για άλλη μια φορά να μην παρασυρθείτε και κάνετε περιττά έξοδα. Αισθηματικά, προσπαθήστε να φτιάξετε το βαρύ κλίμα στην σχέση σας με τον/την σύντροφό σας, εξαιτίας κάποιων παρελθοντικών καταστάσεων. Οι ελεύθεροι, χαρείτε την ελευθερία σας!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Θα σας προβληματίσουν κάποιες καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας, αλλά μην ανησυχείτε γιατί είναι προσωρινές και πολύ γρήγορα τα πράγματα θα έρθουν έτσι όπως εσείς τα θέλετε. Επίσης θα έχετε την υποστήριξη των συνεργατών σας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν σημαντικά ώστε να μπορέσετε να προωθήσετε τα συμφέροντά σας. Αισθηματικά, είναι μία καλή μέρα για μπορέσετε να κάνετε τις απαραίτητες συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας και να βρείτε λύσεις σε θέματα ή παρεξηγήσεις που σας ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό. Οι ελεύθεροι, πλησιάστε διακριτικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και η ανταπόκριση θα είναι θετική.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να αποκαταστήσετε κάποιες επαγγελματικές σας σχέσεις, μιλώντας ανοιχτά για όλα σας είχα στεναχωρήσει με ειλικρίνεια και θα καταφέρετε να λυθούν πολλές παρεξηγήσεις του χθες. Οικονομικά θα καταφέρετε να κλείσετε παλαιές εκκρεμότητες. Αισθηματικά, θα μπορέσετε να περάσετε καλά με τον/την σύντροφό σας, αρκεί να μην μεταφέρετε το άγχος της δουλειάς στην σχέση σας. Για τους ελεύθερους η τύχη είναι με το μέρος σας!

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Κάποια γεγονότα στην δουλειά σας θα σας ξαφνιάσουν! Καλό θα είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην υποκύψετε σ’ αυτές τις ξαφνικές εξελίξεις. Με διπλωματία θα μπορέσετε να στρέψετε τα γεγονότα προς το συμφέρον σας. Αποφύγετε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις. Αισθηματικά, συζητήστε με τον/την σύντροφό σας ευχάριστα πράγματα και θα περάσετε μία υπέροχη μέρα. Οι ελεύθεροι να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Τα  πράγματα στα επαγγελματικά σας πάνε αρκετά καλά και οι εξελίξεις θα σας ικανοποιήσουν ακόμη περισσότερο. Στα οικονομικά σας ίσως προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις, όμως μην ανησυχείτε γιατί θα είναι παροδικές. Αισθηματικά, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί να μην παρασυρθείτε σε συζητήσεις με το ταίρι που θα φέρουν ένταση και παρεξηγήσεις. Αντιθέτως οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε για ευχάριστες εκπλήξεις!

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Η διάθεση σας τονώνεται από ένα αίσθημα αλλαγής το οποίο θα είναι έντονο.  Αυτή η περίοδος είναι πολύ καλή για να βάλετε μπροστά τα επαγγελματικά σας σχέδια, αφού θα έχετε και την υποστήριξη που χρειάζεστε.  Τα οικονομικά σας δεν πάνε άσχημα αυτή την περίοδο. Αισθηματικά, η γοητεία σας και ερωτισμός θα μονοπωλήσουν  την ημέρα σας και θα περάσετε υπέροχα με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Τα επαγγελματικά σας μπορεί να σας προκαλέσουν έναν εκνευρισμό εξαιτίας κάποιων παρεξηγήσεων ή και καθυστερήσεων. Οι οποίες όμως θα είναι προσωρινές, γι’ αυτό καλό θα  είναι να μην δώσετε καμία σημασίας σε κακεντρεχή σχόλια κάποιων συνεργατών σας. Χάρη στο πείσμα σας τα αποτελέσματα θα είναι υπέρ σας. Αισθηματικά, φροντίστε να μην αφήσετε τα νεύρα και το άγχος εξαιτίας των επαγγελματικών σας πιέσεων να  χαλάσουν το καλό κλίμα της σχέσης σας. Για τους ελεύθερους είναι μία καλή εποχή για να γνωρίσετε κάτι πολύ ενδιαφέρον.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Η επικοινωνία δεν είναι και στα καλύτερά της σήμερα στον επαγγελματικό σας τομέα. Με ανταλλαγή απόψεων και αλληλοκατανόηση θα καταφέρετε πολλά. Γ’ αυτό προσπαθήστε να ηρεμήσετε για να σκεφτείτε καλύτερα και λογικά τις επόμενες κινήσεις σας και στα οικονομικά σας. Αισθηματικά, κάποιες αποκαλύψεις του/της συντρόφου σας πιθανόν να σας στεναχωρήσουν. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Ο δυναμισμός σας θα είναι στα ύψη του αυτή την περίοδος και οι ιδέες σας θα σας οδηγήσουν προς την επιτυχία. Άτομα που εμπιστεύεστε από το περιβάλλον σας, θα σας στηρίξουν και θα σας νέους δρόμους, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Αισθηματικά, κάντε τις προτάσεις σας στον/στην σύντροφό σας και είναι σίγουρο ότι θα βρείτε ανταπόκριση και θα περάσετε πολύ καλά. Οι ελεύθεροι διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών να είστε σίγουροι ότι καλό θα έρθει!

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Σκεφτείτε  τον τρόπο που θέλετε να προωθήσετε την δουλειά και θα έχετε υποστήριξη των συνεργατών, ώστε να βρείτε τον δρόμο για την υλοποίηση του. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αλλά μην ξεχνάτε τις εκκρεμότητες που έχετε να τακτοποιήσετε. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε κάποιες συναισθηματικές μεταπτώσεις εξαιτίας της ανασφάλειας που πιθανόν να σας δημιουργεί μερικές φορές το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι κυνηγήστε τον στόχο σας με ότι μέσα διαθέτετε! Ο επιμένων νικά!

 

 

ΙΧΘΥΣ

 

 

Τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν όλα και καλύτερα και θα δείτε κάποια από τα σχέδια σας να υλοποιούνται γρηγορότερα απ’ ότι εσείς πιστεύατε. Προσοχή όμως στις οικονομικές προτάσεις που θα σας γίνουν. Θα πρέπει να στις σκεφτείτε πολύ καλά προτού αποφασίσετε. Αισθηματικά, ιδιαίτερα ευνοϊκό θα είναι το κλίμα μέσα στην σχέση σας. Απολαύστε τις στιγμές! Οι ελεύθεροι θα συναντήσετε ένα άτομο από το κοινωνικό σας περιβάλλον , με το οποίο θα έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα.