Τα ζώδια για σήμερα 28/9

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 28/9

Τα ζώδια για σήμερα 28/9

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να προσπαθήσετε να ανοίξετε δρόμο με τον τσαμπουκά σας, παρόλο που ευνοείστε από το τετράγωνο Δία – Άρη ευνοείστε στο να ενεργήσετε σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σας σχετικά με το τι είναι σωστό και τι λάθος, αξίζει να αποκτήσετε οξυδέρκεια πρώτα και να καλλιεργήσετε περισσότερη ανεκτικότητα.  Αυτή η εποχή είναι μία περίοδος δοκιμασιών και  εμποδίων για τα αισθηματικά σας και πρέπει να κάνετε προσπάθειες να υπερπηδηθούν. Παρόλα αυτά με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα θα μπορέσετε να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε στην σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι ώρα που ξαφνικά γεγονότα μπορούν να αλλάξουν την πορεία της ζωής σας, ίσως  θα παρέμβουν δυνάμεις τις οποίες δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε. Θα πρέπει να κάνετε κάποιες έξυπνες διευθετήσεις σχετικά με την καριέρα σας. Συναισθηματικά έχετε μία έντονη και ασταθή αύρα και ίσως θα είστε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Με αποτέλεσμα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή το ταίρι σας να αισθάνονται ότι όλα μπορεί να συμβούν! Θα ήταν φρόνιμο να τον/την ηρεμήσετε σε ότι αφορά τις προθέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε την τάση σας να είστε καχύποπτοι, φοβούμενοι ότι οι συνεργάτες ή οι συνάδελφοι σας, σας κρύβουν πολύτιμες πληροφορίες.  Το τετράγωνο Πλούτωνα – Ερμή θα σας κάνει να εκφράζεστε με πολύ καταπιεστικό τρόπου και δεν επιτρέπετε στους άλλους να εκφράσουν την γνώμη τους. Για να έχετε την επαγγελματική επιτυχία που θέλετε θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσετε το πρόβλημα επικοινωνίας το οποίο σχετίζεται με την δική σας ανησυχία. Συναισθηματικά προσπαθήστε να ηρεμήσετε το ταίρι σας ξεκαθαρίζοντας κάποιες παρεξηγήσεις και προσπαθήστε να εκφραστείτε τόσο ανοιχτά όσο το επιτρέπουν οι περιστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξτε εμπιστοσύνη στα προαισθήματα σας! Η δύναμη των ενστίκτων σας είναι σε κορύφωση τώρα και θα έχετε τον ενθουσιασμό να δεχθείτε κάθε πρόκληση. Λόγω του τετραγώνου Δία – Σελήνης, μπορεί ξαφνικά να ανακαλύψετε ότι τα ενδιαφέροντά σας βρίσκονται τώρα έξω από την επαγγελματική σας σφαίρα. Αυτή είναι μία περισσότερο ενεργοποιημένη συναισθηματικά περίοδος, για αυτό ίσως θελήσετε να διαθέσετε την ενέργεια σας στο σπίτι, στην σχέση σας και στην οικογένειά σας.

ΛΕΩΝ

Με το πεντάγωνο Ουρανού – Ήλιου θα πρέπει να προετοιμαστείτε να πάρετε τολμηρές και ριζοσπαστικές αποφάσεις. Αν η οικονομική και η επαγγελματική ασφάλεια είναι η βασική σας προτεραιότητα θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να συμβούν εξαιτίας των αλλαγών που είναι στο πρόγραμμα. Η δέσμευση με τον/την σύντροφό σας μπορεί να φέρει μία δυσκολία στο να  μετρήσετε την επιρροή σας επάνω του/της και παρόλο που υπάρχει μεγάλη ευαισθησία, γίνεται αισθητή υποκειμενικά. Κάποια σχέση από την παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή της τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Ίσως να βιώνετε μία ενοχλητική περίοδο εξαιτίας κάποιων απρόσμενων αλλαγών στο περιβάλλον σας. Οι καταστάσεις και τα γεγονότα σας κάνουν να μην νιώθετε ασφαλείς τώρα. Η περίοδος αυτή απαιτεί προσαρμοστικότητα σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας συνήθειες και τον χώρο της εργασίας. Μπορεί επίσης για μερικούς από εσάς να υπάρξουν περισσότερα ταξίδια και μία ευκαιρία η οποία θα περιλαμβάνεις επαφή με άτομα του εξωτερικού. Συναισθηματικά είστε σε μία φάση συναισθηματικής ανησυχίας και ξαφνικών αλλαγών, καθώς μπορεί να προκύψουν διάφορα γεγονότα που θα σας ταρακουνήσουν συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Με το εξάγωνο Δία – Αφροδίτης, δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλλίτερη περίοδο από τώρα! Τώρα άνθρωποι με επιρροή μπορούν να σας καθοδηγήσουν προς την επιτυχία  και τα οικονομικά σας αποθέματα μπορούν να σημειώσουν άνοδο. Γενικά υπάρχει μία λογική ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο. Τούτη την περίοδο επίσης  η δύναμη της ερωτικής και σεξουαλικής έλξης είναι τρομερά δυνατή. Είναι μία καλή εποχή για ταξίδια και εάν είστε ελεύθεροι θα κάνετε νέα γνωριμία από άλλη χώρα ή σε κάποιο πολιτιστικό ή πνευματικό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να κυκλοφορούν πολλά χρήματα αυτή την περίοδο που έχουν σχέση με μεγάλα κέρδη και μεγάλες απώλειες, για αυτό βεβαιωθείτε πρώρα ότι μπορείτε να πάρετε τις καλλίτερες οικονομικές συμβουλές. Μπορεί να νιώσετε ανησυχία λόγω των καταστάσεων οι οποίες όμως είναι πέρα από τον έλεγχο σας. Σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε πρόβλημα με τις δικαστικές και οικονομικές αρχές ή τουλάχιστον να είστε πολύ προσεκτικοί αν συμβαίνει το αντίθετο. Η ζήλια, ο έλεγχος μπορεί να παίξουν τον πρώτο ρόλο στον έρωτα τώρα. Η σχέση τείνει να φθείρεται από την κριτική για τις αδυναμίες του/της συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν κάποια πιθανά προβλήματα με τον νόμο ή και με την εφορία και θα πρέπει να φτάσετε σε συμβιβασμό σχετικά με τις απαιτήσεις τους. Αν έχετε καταστρώσει καλά τα σχέδια σας τότε η επιτυχία, ίσως ακόμη και μεγάλη επιτυχία, είναι δυνατόν να συμβεί. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας τώρα σε συναισθηματικό επίπεδο, θα τραβήξει την προσοχή σας ένα άτομο το οποίο θα σέβεστε για την σοφία του και την αντίληψή του και μπορεί να νιώσετε ότι μία σχέση τώρα θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας αντί να τους περιορίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξίζει να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις με τις αρχές, δεν βγαίνει τίποτα με τον αντιμάχεστε οργανισμούς ή ανθρώπους που είναι πιο ισχυροί από εσάς. Είναι η στιγμή να κάνετε μεγάλες προσπάθειες για να εξασφαλίσετε την επαγγελματική σας ασφάλεια και τη οικονομική σας αυτονομία, έτσι ώστε τον μέλλον σας να μην βρίσκεται σε χέρια άλλων!  Επίσης αυτή την περίοδο θα πρέπει να εργασθείτε σκληρά για να ξεπεράσετε τους φόβους και τα συναισθηματικά εμπόδια μέσα στην σχέσης σας. Τώρα θα αντιμετωπίσετε την πρόκληση σε συναισθηματικό επίπεδο να φανερώσετε τα συναισθήματά σας και τις επιθυμίες σας στον/στην σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιθανόν κάποιες επαγγελματικές σας συνεργασίες να τελειώσουν απότομα και απρόβλεπτα γιατί τα κριτήρια σας για την συνεργασία με τους άλλου επικεντρώνονται αυτό τον καιρό γύρω από τους νεωτερισμού και ενδιαφέρουσες νέες καταστάσεις παρά στην σταθερότητα. Συναισθηματικά προσπαθήστε να ηρεμήσετε για έχετε μια τάση νευρικής έκφραση ή και αντιμετώπισης σε θέματα που αφορούν την σχέση σας, με αποτέλεσμα ο/η σύντροφός σας να νιώσει  αβεβαιότητα καθώς από την στάση σας θα νιώσει ότι όλα μπορεί να συμβούν!

ΙΧΘΥΣ

Μία ανανεωμένη πίστη στον εαυτό σας και στη ικανότητά σας να σχεδιάζετε το μέλλον σας τώρα θα σας οδηγήσει στην επέκταση των οριζόντων σας και σε μία αισιόδοξη αντιμετώπιση κάποιων επαγγελματικών ή οικονομικών θεμάτων θα βιώσετε ένα ποσοστό τύχης. Για λίγο όλα φαίνονται δυνατά. Θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον ερωτικά, άτομα τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για εσάς, είτε για καλό, είτε για κακό.