Τα ζώδια για σήμερα 28/3

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 28/3

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 28/3

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτή είναι μία από τις πιο δραστήριες περιόδους στην επαγγελματική σας ζωή και θα έχετε έλλειψή χρόνου λόγω απαιτήσεων. Αν σταθείτε στο ύψος των υποχρεώσεων σας, ξεκαθαρίζοντας τι θέλετε να πετύχετε και δουλέψετε σκληρά για τους στόχους σας, στην πορεία θα δείτε μεγάλη επιτυχία. Συναισθηματικά, αυτή είναι μία περίοδος σκληρής δουλειάς και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις , σας αφήνουν λίγο χρόνο για την οικογένεια και για την σχέση σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα από τον/την σύντροφό σας είναι να μπορέσει να υποστηρίξει στους επαγγελματικούς σας στόχους και να σας ανακουφίσεις από τις πιέσεις του οικογενειακού περιβάλλοντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό είναι να αποφύγετε τις σκληρές τακτικές στα επαγγελματικά σας τώρα, ιδιαίτερα εάν πρέπει να συνεργαστείτε με γυναίκες, οι οποίες θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας, είτε για καλό, είτε για κακό, μπορεί να εξαρτάται από την δική τους καλή θέληση. Συναισθηματικά, κάποιες ασυνείδητε και ανεκπλήρωτες ανάγκες σας για αγάπη κάνουν την εμφάνισή τους τώρα μέσα στην σχέση σας κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις. Καλό είναι να έχετε μία πιο αποστασιοποιημένη στάση και μία μεγαλύτερη «αδιαφορία» όσον αφορά την ανάγκη σας για συνεχή επιβεβαίωση από τον/την σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχει σημασία τώρα να ελέγξετε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που αναβλύζουν από όλο σας το είναι. Έχετε ακονίσει τα μαχαίρια του ανταγωνισμού και έχετε την δύναμη και το όραμα να κάνετε βουτιά στην αναμπουμπούλα της αγοράς και να αντιμετωπίσετε όλες τις προκλήσεις και στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, υπάρχει μία τάση για ανάληψη πρωτοβουλιών όσο αφορά την εξέφραση  των συναισθημάτων σας στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να βρεθείτε μέσα στα χρήματα αυτή την περίοδο! Τώρα αντιλαμβάνεστε καλύτερα την σημασία του χρήματος και του προσωπικού σας κύρους, αλλά επίσης μπορεί να νιώσετε και τον κίνδυνο αυτής της δύναμης, μέσω κάποιας απώλειας ή κάποιου νομικού θέματος. Συναισθηματικά, αυτή είναι μία έντονη περίοδος, μπορεί να έχετε έντονες εμπειρίες με το άτομο που έχετε σχέση ή που σας ενδιαφέρει, ειδικά σε ερωτικό επίπεδο!

ΛΕΩΝ

Θα δείτε πολλές από τις προσπάθειές να ματαιώνονται αυτή την εποχή. Η στρατηγική σας για την επιτυχία που ήταν τόσο καλή στο παρελθόν, έχει τώρα ξεπερασθεί. Μπορεί να μην το ξέρετε ακόμη, αλλά έρχεται η στιγμή που θα θέσετε νέους στόχους και ένα νέος επαγγελματικός κύκλος αρχίζει. Συναισθηματικά, είναι μία δύσκολη φάση για εσάς συναισθηματικά γιατί δεν υπάρχουν πολλές σταθερές δομές απ’ όπου να μπορέσετε να στηριχθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα είναι καλή στιγμή να αντιληφθείτε τα οικονομικά οφέλη που σας αξίζουν, ίσως ζητώντας αύξηση. Σας έρχεται ένα επιπλέον εισόδημα, αλλά μπορεί να θελήσετε να κάνετε ένα ξεφάντωμα σε έξοδα. Σιγουρευτείτε ότι είστε εντάξει με τις οικονομικές αρχές. Συναισθηματικά, η οικογενειακή πίεση μπορεί να σας αναγκάσει να μετριάσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και στις προσωπικές σας σχέσεις θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια συναισθηματικά θέματα και μπλοκαρίσματα.

ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ δύσκολο να τώρα να στεριώσουν συμφωνίες και δεν μπορείτε να βασίζεστε σε πιθανούς συμμάχους. Καταστάσεις και γεγονότα θα είναι πέρα από τον έλεγχό σας και μπορεί να διαλύσουν και τις πιο σοβαρές δεσμεύσεις. Ακόμη και οι μακροχρόνιοι δεσμοί ή γάμοι μπορεί να υποφέρουν αυτό το διάστημα, καθώς η συνήθειες και οι βαρετοί ρυθμοί της καθημερινότητας δεν καλύπτουν τις ανάγκες για εντονότερα συναισθηματικά ερεθίσματα μέσα σε μια σχέση. Δεν μπορείτε να έχετε την απαίτηση ο/η σύντροφός σας να ικανοποιήσει όλες σας τις ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να περιστοιχίζεστε από προβλήματα και αντιπαραθέσεις στις επαγγελματικές συναλλαγές σας με τους άλλους. Αξίζει λοιπόν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους και  τους συνεργάτες σας. Σε προσωπικό επίπεδο ασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση και δώστε γενναιόδωρα τον χρόνο σας και την προσοχή σας σε αυτούς που αγαπάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχει μία  τάση για αναμετρήσεις τώρα, και ενισχύεται από την επιθυμία σας να επιβάλετε τις απόψεις και τις πεποιθήσεις στους άλλους. Μπορεί ακόμη να προσπαθήσετε να ανοίξετε δρόμο με τον τσαμπουκά σας τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Τώρα μπορείτε να ξεπεράσετε εμπόδια και να μεγαλώσετε τη σφαίρα της δράσης σας. Συναισθηματικά αυτή είναι μία περίοδος δοκιμασιών και εμποδίων τα οποία θα υπερπηδηθούν με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα ώστε να μπορέσετε να φέρετε τα πράγματα όπως τα θέλετε τελικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσετε επαγγελματικά ανοίγοντας τον κύκλο της επιρροής σας και κάνοντας τις σωστές επαφές. Αυτήν είναι μία περίοδος που μπορείτε να αποκτήσετε διορατικότητα και περισσότερη αντίληψη στις συναλλαγές σας με τους άλλους. Συναισθηματικά όσοι από εσάς είστε σε σχέση η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Για τους ελεύθερους, θα σας τραβήξει ιδιαίτερα ένα άτομο που σέβεστε για την σοφία τους και την αντίληψης και έτσι θα νιώσετε ότι μία σχέση τώρα θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιτυχία και η ικανοποίηση από το σπίτι και την οικογένεια δημιουργού τις προδιαγραφές εκείνες για περισσότερα συναισθηματικά αποθέματα για την καριέρα σας. Όσον αφορά την γη και την ιδιοκτησία ίσως προκύψει κάτι καλό και μπορεί  επίσης να νιώσετε την αυξανόμενη υποστήριξη της οικογένειάς σας. Όσο μεγαλύτερο συναισθηματικό βάθος και δέσμευση νιώσετε για το ταίρι σας, τόσο ισχυρότερα θα  είναι και τα θεμέλια της σχέσης σας.

ΙΧΘΥΣ

Πολλές σημαντικές συναλλαγές και συνεργασίες μπορεί να δυναμώσουν αν εσείς κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων και δεχτείτε την πρόκληση για ένα πιο ανοιχτό τρόπο ζωής. Στα αισθηματικά σας θα πρέπει να δείτε τα θέματα της σχέσης σας πιο αντικειμενικά και να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεων σας αντί να ωθείτε τον/την σύντροφό σας σε μία αυταρχική συμπεριφορά γιατί αυτό που εισπράττει από εσάς είναι επιπολαιότητα και ανευθυνότητα.