Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 28/01

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, φέρνει σταθερότητα και ισορροπία. Στα επαγγελματικά, ειδήσεις για σημαντικές οικονομικές αλλαγές. Απομακρύνεται εμπόδια και απολαμβάνετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, λανθασμένες κινήσεις χωρίς επιπτώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

: Η Σελήνη από το ζώδιο σας, προκαλεί συνθήκες διασκέδασης. Στα επαγγελματικά, δράσεις που επιβεβαιώνουν τις ικανότητές σας. Έντονη αισθησιακή διάθεση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιπόλαιο φλερτ ανεβάζουν το ηθικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, δημιουργεί συναισθήματα ανακούφισης. Στα επαγγελματικά, λύσεις για παλαιά προβλήματα. Κίνδυνος για αποκαλύψεις που προκαλούν αντιδράσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διστάζετε να εκδηλωθείτε χωρίς να σιγουρευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, αυξάνει επιθυμίες για κοινωνικοποίηση. Στα επαγγελματικά, απρόσμενες ειδήσεις αποβάλλουν ανασφάλειες. Ευεργετικές διαφωνίες σας αναζωογονούν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία από φιλικό περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, ενθαρρύνει σκέψεις για πρωτοβουλίες. Στα επαγγελματικά, με προσεκτικές κινήσεις αποφεύγετε εμπόδια. Προσοχή στις εκφράσεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έντονη προσέγγιση από ακατάλληλο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, προσφέρει στιγμές οικογένειας και αγάπης. Στα επαγγελματικά, αναπόφευκτες συζητήσεις που προκαλούν εντάσεις. Συναισθήματα αγάπης και σκέψεις εξέλιξης με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με ερωτικές περιπτύξεις.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, προκαλεί τύχη και εύνοια. Στα επαγγελματικά, νέες οικονομικές συμφωνίες. Αντιλήψεις που σας ανεβάζουν το ηθικό από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρελθοντικές σκέψεις χωρίς εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Ταύρο, εκφράζεστε επιπόλαια και παρεξηγείστε. Στα επαγγελματικά, ανησυχητική στασιμότητα σε τρέχοντα ζητήματα. Ήπιες καταστάσεις ελαφρύνουν το κλίμα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσοχή στις επιλογές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, ενεργοποιεί επιθυμίες για καθημερινές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, νέα σχέδια που βρίσκουν εμπόδια. Ξεκαθαρίζεται ύποπτες καταστάσεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, στιγμές πάθους και περιπέτειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, παρασύρεστε από αδυναμίες και ευαισθησίες. Στα επαγγελματικά, υποτιμάται καταστάσεις που δημιουργούν προβλήματα. Ανατρεπτικές προτάσεις και εξελίξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσέγγιση που σας φέρνει σε δύσκολη θέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, ανοίγει ορίζοντες για σημαντικές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, δημιουργείται βάσεις με σωστές προτεραιότητες. Αφήνεστε στην ασφάλεια που εισπράττετε από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προκαλείται καταστάσεις με δόλο και σκοπιμότητα.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη από τον Ταύρο, κινείστε αποτρεπτικά για σημαντικές συγκρούσεις. Στα επαγγελματικά, συζητήσεις με θετικές συμφωνίες. Βήματα επαναπροσέγγισης προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μπερδεμένες καταστάσεις σας αποθαρρύνουν για πρωτοβουλίες.