Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 25/7

 

Τα ζώδια για σήμερα 25/7

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να προσπαθήσετε να ανοίξετε δρόμο με τον τσαμπουκά σας, παρόλο που ευνοείστε στο να ενεργήσετε σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σας σχετικά με το τι είναι σωστό και το τι είναι λάθος, αξίζει να αποκτήσετε οξυδέρκεια πρώτα και να καλλιεργήσετε περισσότερη ανεκτικότητα, για να έχετε την επιτυχία που θέλετε κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Συναισθηματικά, στέλνετε έντονα ερωτικά μηνύματα στον/στην σύντροφός αλλά μπερδεύεστε από τις απαιτήσεις που δέχεστε, χωρίς να ξέρεις αν θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες ή αν θα πρέπει να είστε κάπως  παθητικοί!

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοείται η διεύρυνση των οριζόντων σας, μέσα από ταξίδια και προγράμματα αυτό-ανάπτυξης. Δεν ευνοείται τώρα να εργάζεστε αργά προς την παλιά κατεύθυνση.. Θα πρέπει να σκέφτεστε την αυτογνωσία τώρα περισσότερο από την κοινωνική θέση και τις φιλοδοξίες σας. Τα ταξίδια και η αλλαγή περιβάλλοντος μπορεί να σας φέρουν σε επαφή με μία νέα ενέργεια! Εμπνευστείτε και ρισκάρετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλλίτερη περίοδο από τώρα. Άτομα με επιρροή μπορούν να σας καθοδηγήσουν προς την επιτυχία και τα οικονομικά σας να σημειώσουν άνοδο, καθώς υπάρχει μία λογική ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο. Αυτή γενικά είναι μία κατεξοχήν ρομαντική περίοδος, έτσι τα ερωτικά έχουν τώρα προτεραιότητα. Αν είστε σε σχέση, η ανάγκη σας να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι  πολύ έντονη, γι’ αυτό σιγουρευτείτε ότι δεν παραμελείτε τις συναισθηματικές και τις ερωτικές σας ανάγκες. Για τους ελεύθερους η δύναμη της ερωτικής και σεξουαλικής έλξης είναι τρομερά δυνατή σε σχέση με την ηθική πειθαρχεία που είναι πολύ αδύναμη τώρα και είστε έτοιμοι για ερωτικές περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία να εγκαταλείψετε δραστηριότητες που έχετε βαρεθεί και να αρχίσετε να αρχίσετε να μαθαίνετε πράγματα τα οποία θα σας φέρουν σε επαφή με τα σύγχρονα ρεύματα. Πολλές εφευρετικές ιδέες ξεφυτρώνουν από το μυαλό σας και θα πρέπει να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους για να τους τις πείτε. Υπάρχει μία τάση ανυπομονησίας στα αισθηματικά σας κι αυτό μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφό σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

 Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τώρα, συνδέονται τώρα με περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Ίσως να αφήσετε μία δουλειά που περιορίζει τις κινήσεις σας και να βρείτε μία απασχόληση με καλλίτερο ωράριο. Αυτή είναι καλή περίοδος για τους ελεύθερους επαγγελματίες ή για προσωρινή εργασία που αφήνει περισσότερα περιθώρια για να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντα σας. Στα αισθηματικά σας, η αλλαγή ίσως να έρθετε ξαφνικά και απρόβλεπτα κι όταν προκύψει δεν θα πρέπει να χάσεις την ευκαιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή είναι περίοδος προκλήσεων στην καριέρα αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Η επιτυχία σας αυτήν την εποχή εξαρτάται από την δύναμη του χαρακτήρα σας και την αυτοπειθαρχία σας. Πρέπει όμως να περιμένετε αντιδράσεις από ισχυρούς και έμπειρους επαγγελματίες και θα ήτα προτιμότερο να μάθετε απ’ αυτούς παρά να τους πολεμήσεις.  Είναι περίοδος σκληρής δουλειάς, αλλά προσπαθήστε να βάλετε κάποια όρια σε  ότι αφορά το χρόνο που πρέπει να αφιερώσετε στο σπίτι. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα πρέπει τώρα να προηγηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή είναι μία συναρπαστικά αλλά και ενοχλητική περίοδος εξαιτίας κάποιων ριζοσπαστικών, ξαφνικών αλλαγών στο περιβάλλον σας. Δεν θα νιώθετε και τόσο ασφαλείς τώρα. Η εποχή αυτή απαιτεί προσαρμοστικότητα, σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας συνήθειες και τον χώρο της εργασίας .Μπορεί να προκύψουν διάφορα γεγονότα που θα σας ταρακουνήσουν συναισθηματικά και θα σας αναγκάσουν να βρείτε ένα καλλίτερο στον τρόπο που αντιδράτε συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ δύσκολο τώρα να στεριώσουν συμφωνίες και δεν μπορείτε να βασιστείτε σε πιθανούς συμμάχους. Κάποια γεγονότα θα είναι πέρα από τον έλεγχο σας στη  δουλειά τα οποία μπορεί να διαλύσουν κάποιες συνεργασίες ή επαγγελματικέ και οικονομικές δεσμεύσεις. Συναισθηματικά, δεν μπορείτε να έχετε απαίτηση από τον/την σύντροφό σας να ικανοποιήσει όλες σας τις ανάγκες, γι’ αυτό καλό θα είναι να βγείτε από το σπίτι και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι θα μπορέσουν να σας προσφέρουν ψυχικά και δημιουργικά ερεθίσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να περιμένετε ένα μεγάλο κύκλο επαφών με άτομα τα οποία θα μπορέσουν να σας στηρίξουν σε κάποια επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα, τα οποία σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα και να σας προσφέρουν μία νέα προοπτική σε σχέση με τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Παρόλα αυτά όμως καλό θα είναι να μην αφήσετε τις παραφουσκωμένες ιδέες για το μέλλον σας ή το προσωπικό σας κύρος να σας βγάλουν από την πορεία σας. Συναισθηματικά, τώρα αντιλαμβάνεστε τους κρυφούς συναισθηματικού και καθοριστικού παράγοντες και αυτό θα ωφελήσει περισσότερο   όσους από εσάς είστε σε σοβαρή  σχέση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί τώρα να συμβούν διάφορα και σημαντικά για εσάς πράγματα στα επαγγελματικά ή στα οικονομικά σας, τα οποία θα σας ξεσηκώσουν αλλά υπάρχουν και σημαντικοί κίνδυνοι. Τα μεγάλα ανοίγματα και η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σας δημιουργήσουν μεγάλους μπελάδες. Κάποιες υποσχέσεις που θα σας δοθούν δεν θα μπορέσει καμία να κρατηθεί! Ίσως ακόμη να προκύψουν προβλήματα με τον νόμο, την εφορία και θα πρέπει να κάνετε κάποιο συμβιβασμό σχετικά με τις απαιτήσεις τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή είναι μία πολύ γεμάτη περίοδος και υπάρχει πιθανότητα για αύξηση των οικογενειακών και επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Ίσως να υπάρξουν δυνατότητες επέκτασης στο εξωτερικό. Εκμεταλλευτείτε τώρα κάθε ευκαιρία για προώθηση. Συναισθηματικά, θα έχετε την τάση για σταθερότητα στη  σχέση με μία δέσμευση, γιατί πλέον δεν θέλετε να χάνετε τον καιρό σας σε ασήμαντες σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Τώρα μπορείτε να περιμένετε μία διεύρυνση των προσωπικών σας ευθυνών αυτή την εποχή, έτσι πρέπει να οργανωθείτε επαγγελματικά και προσωπικά ώστε να τα καταφέρετε . Μία θετική αντιμετώπιση από μέρους σας και πίστη στο μέλλον, θα σας δώσει την δυνατότητα να πάρετε ικανοποίηση και να πετύχετε! Η κατανόηση των γονικών υποχρεώσεων μπορεί να γίνει σημαντικός παράγοντας για την τωρινή σας εξέλιξη.