Τα ζώδια για σήμερα 25/11

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 25/11

Τα ζώδια για σήμερα 25/11

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 25/11 ξεκινά με τον Κριό..Ένα πνεύμα ανανέωσης και καινοτομίας στον εργασιακό σας χώρο, στο να υποκινήσετε κάποιες αλλαγές. Μπορεί όμως να έχετε πρόβλημα να αποδεχτείτε την κατάσταση που υπάρχει, και αυτό μπορεί να σας αποξενώσει κάπως από το περιβάλλον σας. Αν θέλετε μία πιο  μόνιμη ή σταθερή σχέση ή αν θέλετε να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια με το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι στο χέρι σας να κάνετε αυτή την βαθύτερη συναισθηματική δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Να προσέξετε πολύ σήμερα τα έξοδά σας! Μην χαραμίσετε τα λεφτά σας. Πάνω από όλα αυτά προσπαθήστε ειδικά σήμερα να μην εξαρτηθείτε οικονομικά από το περιβάλλον σας, μπορεί να σας εκμεταλλευτούν. Η ερωτική σας σχέση χαρακτηρίζεται από ένταση, λόγω ενός ασυνείδητου φόβου σας  για την απώλεια αυτής της σχέσης, μπορεί να έχει σαν επακόλουθο πολλούς και εξαντλητικούς καυγάδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα δεν θα περάσει εύκολα για εσάς σήμερα γιατί θα πρέπει να φροντίσετε κάποιες λεπτομέρειες σε πρακτικό επίπεδο, κυρίως στον εργασιακό χώρο και στον τρόπο επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Σε εσωτερικό επίπεδο θα αντιμετωπίσετε την ανάγκη σας να αλλάξετε ή να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και τις συνήθειές σας. Δεν αξίζει να αφήσετε τα νεύρα σας, την ζήλια σας, να παρέμβουν σε μία καλή σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα προκύψουν κάποιες μεγάλες εντάσεις σήμερα στα επαγγελματικά σας. Κάποιοι άνθρωποι ίσως να αναγκάσουν να προσαρμοσθείτε στην κατάσταση της ημέρας. Η επαγγελματική ασφάλεια και θέματα  οικονομικά θα σας πιέσουν. Αλλά θα αισθανθείτε επίσης έντονη την ώθηση να ξεπεράσετε τα προβλήματα αυτά. Σε συναισθηματικό επίπεδο φροντίστε να μην μεταφέρετε την ένταση της ημέρας στην σχέση σας, γιατί θα έχετε  άσχημες αντιδράσεις από το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Να περιμένετε ένα μεγάλο δίκτυο επαφών σήμερα με άτομα επιρροής. Ίσως να δεχθείτε νέες προτάσεις για συνεργασία που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση σχετικά με αυτό. Προσέξτε κυρίως να μην αφήσετε κάποιες πιθανά παραφουσκωμένες ιδέες να σας βγάλουν από την πορεία σας. Θα μπείτε σε ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα όσον αφορά φιλίες και σχέσεις που εσείς να νιώσετε ότι εδώ και καιρό έχουν πάψει να έχουν νόημα για εσάς, και να ακολουθήσετε ένα νέο δίκτυο γνωριμιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να προσέξετε πολύ σήμερα, γιατί οι απότομοι τρόποι σας μπορεί να προκαλέσουν κάποια «εχθρική» ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο. Έτσι αν διαπληκτίζεστε ή θα βρείτε τους ανθρώπους εκνευριστικούς, εξετάστε αν φταίει κάπου και η συμπεριφορά σας. Ίσως να έχετε την τάση να χώνεστε ή να διακόπτετε συζητήσεις, πιθανόν να μιλάτε σκληρά ή να μην ακούτε τους συνομιλητές σας. Αξίζει να κάνετε σχέδια με μεγαλύτερη υπομονή και σκέφτεστε καλά πριν πείτε την γνώμη σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να καταλάβετε περισσότερο τις ανάγκες του/της συντρόφου σας και θα έχετε την προθυμία να κάνετε συμβιβασμούς στα περισσότερα θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Η ικανότητα σας να εκτιμάτε την αξία των υλικών αγαθών και των κοινωνικών σας  επαφών σήμερα μπορεί να σας προσφέρουν την επαγγελματική ασφάλεια που αποζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια επαγγελματική άνοδο μπορεί να προκύψει τώρα , από την συνεργασία σας με κάποιους φίλους. Αυτή είναι μία πολύ τυχερή ημέρα για εσάς. Αν αντιληφτείτε ότι έχετε μεγαλύτερη επιτυχία όταν ηρεμείτε και αναπτύξετε τις κοινωνικές σας επαφές, από το να εργάζεστε σκληρά και απομονωμένοι, θα έχετε την επιτυχία που θέλετε. Άρα επενδύστε σήμερα στους ανθρώπους. Θα προκύψουν ευχάριστε συναντήσεις με πνευματικά και ευχάριστους ανθρώπους ή με ένα συγκεκριμένο φίλο ο οποίος λειτουργεί σαν σοφός σύμβουλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό είναι σήμερα να υποχωρήσετε σε ότι αφορά τις προσωπικές σας απόψεις και να επενδύσετε περισσότερο στην εσωτερική σας ανάπτυξη από ότι στην εξωτερική σας επέκταση. Μπορεί να υπάρξει αύξηση των συναλλαγών σας με τις δημόσιες υπηρεσίες. Σήμερα θα νιώσετε έντονα την ανάγκη μίας απομόνωσης. Επίσης είναι σημαντικό να δώσετε στον/στην σύντροφό σας να καταλάβει την ανάγκη σας αυτή. Διαφορετικά προετοιμαστείτε για παρεξηγήσεις και εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια ξαφνικά γεγονότα θα σας αναγκάσουν σήμερα, να απομονωθείτε και να εξετάσετε πολύ προσεκτικά και ώριμα τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε να κάνετε στην ζωή σας. Ρίξτε όλα τα περιττά μπαγκάζια που έχουν συγκεντρωθεί και αποτελούν πλέον βάρος σε όλους τους τομείς της ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρορμητικότητα και η ισχυρογνωμοσύνη σας, μπορεί να σας μπλέξουν σε φασαρίες και στους δύο τομείς (επαγγελματικά, συναισθηματικά). Μπορεί να προκύψουν διαφορετικές απόψεις με  τον/την σύντροφό σας σε ότι αφορά κάποια οικονομικά θέματα, να γίνουν η αφορμή για εντάσεις μέσα στην σχέση σας. Και αυτό γιατί ίσως θεωρείτε ότι η οικονομική ανεξαρτησία είναι το βασικό σας δικαίωμα.

ΙΧΘΥΣ

Ημέρα έντασης και δραματικών αλλαγών για εσάς σήμερα. Οι οποίες μπορεί να γίνουν περισσότερο αισθητές στην οικογενειακή σας ζωή αλλά και στον εργασιακό  σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κάνετε κάποιες αλλαγές οι οποίες είναι απαραίτητες. Είναι ώρα να δραστηριοποιηθείτε μέσα από μία νέα αποφασιστικότητα και θέληση και να βάλλετε όλη σας την ενέργεια ώστε να αποκτήσετε αυτά που θέλετε.