Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 23/5

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 23/5

 

ΚΡΙΟΣ

Αν δεν θέλετε να δείτε τις ελπίδες σας να χάνονται, πρέπει να συνειδητοποιήσετε τα όρια σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να οδηγηθεί από την κοινή λογική. Οι μεγάλες ελπίδες συχνά έχουν την τάση να αποδεικνύονται απατηλές! Έτσι μη αφήσετε την φαντασίας να ξεφύγει από τον έλεγχο σας, τόσο στα  επαγγελματικά – οικονομικά, όσο και στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή είναι μια από τις πιο παρορμητικές περιόδους για εσάς ( Ουρανός εξάγωνο με τον Άρη) και να περιμένετε πολλά συναρπαστικά γεγονότα. Υπάρχει ένας πόθος για απελευθέρωση ενέργειας σε συνδυασμό με μία ανάγκη σας, για κάτι διαφορετικό! Τα αίσθημα της πλήξης είναι κάτι σαν συναγερμός που σας προειδοποιεί ότι πρέπει να φτιάξετε ένα καλύτερο σκηνικό σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Οι γυναίκες τώρα του ζωδίου θα κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα σχετικά με την σχέση σας και θα είστε κάπως προκλητικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη κάνει τετράγωνο με τον Άρη, από την μία σας κάνει αποδοτικούς στην εργασία σας και από την άλλη υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργήσετε μία ατμόσφαιρα ένταση γύρω σας, από την ανυπομονησία σας και από το γεγονός ότι σας ενοχλεί η κριτική που μπορεί να σας ασκηθεί. Με αποτέλεσμα αυτή  σας η αντίδραση να φέρει ισχυρές αντιπαραθέσεις στον εργασιακό σας χώρο. Μόνο μελετώντας ψύχραιμα την συμπεριφορά σας θα μπορέστε να κερδίσετε την εύνοια των άλλων στην καριέρα σας. Και στα συναισθηματικά σας ή ίδια ένταση επικρατεί! Γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε τα νεύρα σας! Ανάβετε εύκολα και περιφέρεστε εκνευρισμένοι με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις στην σχέση σας, ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εποχή, σας οδηγεί σε μία περίοδο ριζοσπαστικών αλλαγών σχετικά με τους στόχους σας. Είναι πολύ απίθανο ότι θα μπορέσετε να συνεχίσετε την δουλειά σας με τον ίδιο τρόπο όπως το παρελθόν. Είτε αυτό έχει να κάνει με αλλαγή επαγγέλματος, είτε με μία ριζοσπαστική μετάλλαξη της δουλειάς που κάνετε τώρα. Έτσι θα πρέπει να βρείτε την δύναμη και του κουράγιο να κάνετε την αλλαγή ακόμη και αν δεν υπάρχει καμία υπόσχεση για ασφάλεια τώρα. Παρόλο που αυτή την εποχή προτεραιότητα δίνετε στα επαγγελματικά σας, θα υπάρξει ένα πλήθος αλλαγών στην οικογενειακή και στην αισθηματική σας ζωή, ίσως ακόμη και απομονωθείτε για να ξεκαθαρίσετε εσείς τι πραγματικά θέλετε στα αισθηματικά σας.

ΛΕΩΝ

Είστε σε μία φάση αυξανόμενης αυτοπεποίθησης και μπορείτε να δείτε τα όνειρά σας να απογειώνονται. Τώρα θα πρέπει να σκέφτεστε θετικά για το μέλλον και να φαντάζεστε, όσο πιο έντονα μπορείτε, πώς θα θέλετε τα πράγματα να σας έρθουν. Η ικανότητά σας να παίρνετε αυτό που θέλετε έχει τώρα κορυφωθεί! Τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την αίσθηση ότι έχετε λυγίσει από τα βάρη και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Είναι ώρα να οργανώσετε τον χρόνο σας έτσι ώστε να μπορέσετε να περάσετε στιγμές χαλάρωσης με το ταίρι σας! Αφήστε τον/την σύντροφό σας να φροντίσει γι’ αυτό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρόλο που αυτήν είναι μια περίοδος δημιουργικότητας, δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε όλε τις πληροφορίες που λαμβάνετε τώρα και που θα θέλατε να είναι αληθινές! Επίσης θα συναντήσετε ανθρώπους  στους οποίους δεν μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε. Αυτό να το έχετε στο μυαλό σας αν πρόκειται να υπογράψετε συμβόλαια ή να κάνετε επαγγελματικέ – οικονομικές δεσμεύσεις. Συναισθηματικά θα έχετε την αίσθηση ότι σας έχουν παρεξηγήσει και να νιώσετε πιο έντονα, το αίσθημα της μοναξιάς και της απομόνωσης μέσα στη σχέση σας. Καλό είναι  να αποφύγετε να εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας γιατί απλά θα προκαλέσετε σύγχυση στο/στη σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Τώρα θα νιώσετε ότι είναι καιρός να εξετάσετε την στάση σας σε ότι έχει σχέση με την επιρροή που ασκούν οι άλλοι επάνω σας! Θα αναρωτηθείτε κατά πόσο εξυπηρετικοί  ή πόσο μπλοκαρισμένοι είστε και τι είδους ρυθμίσεις πρέπει να κάνετε. Επαγγελματικά αυτή είναι μια προκλητική περίοδος περισσότερο για τις γυναίκες από ότι για τους άντρες. Υπάρχει μία έντονη πίεση στις κοινωνικές, επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις και ίσως να δείτε ότι άτομα που τα θεωρούσατε συμμάχους σας, έχουν εξαφανιστεί. Στα αισθηματικά σας όμως, θα περάσετε μια από τις καλύτερες φάσεις και θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε τις ερωτικές σας ανάγκες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Όποια και αν είναι η περίπτωση  μπορεί να νιώσετε μια ανησυχία λόγων κάποιων καταστάσεων στη δουλειά σας οι οποίες είναι πέρα από τον δικό σας έλεγχο. Θα σας απασχολήσουν θέματα νομικά και πιθανά προβλήματα με τις οικονομικές αρχές ( εφορία, ασφάλειες, τράπεζες). Ίσως ακόμη να κυκλοφορούν πολλά χρήματα αυτή την εποχή που έχουν σχέση με μεγάλα κέρδη αλλά και με μεγάλες απώλειες! Γι’ αυτό βεβαιωθείτε από πού μπορείτε να πάρετε τις καλλίτερες οικονομικές συμβουλές. Στα αισθηματικά σας, αν έχετε κάποιες απωθημένες επιθυμίες ή ανησυχίες να περιμένετε να εμφανισθούν ή να γίνουν πιο έντονες τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή είναι μία από τις πιο δραστήριες περιόδους στα επαγγελματικά σας και θα έχετε έλλειψη χρόνου λόγω απαιτήσεων. Αν σταθείτε στο ύψος των υποχρεώσεων σας, ξεκαθαρίζοντας τι θέλετε να πετύχετε και δουλέψετε σκληρά για τους στόχους σας, σύντομα θα έχετε αποκτήσει μεγάλη επιτυχία, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα από τον/την  σύντροφό σας, να σας υποστηρίξει σχετικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους και να σας ανακουφίσει από τις πιέσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Στο χέρι σας είναι να του/της δώσετε να το κατανοήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να προετοιμαστείτε για περισσότερη και σκληρότερη δουλειά, να ασκήσετε μεγαλύτερη επιρροή και ίσως να χρειαστεί να ταξιδέψετε για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Επίσης είναι μία καλή εποχή για συναλλαγές με τις αρχές και για την τακτοποίηση των μακροπρόθεσμων υποχρεώσεων σας. Στα αισθηματικά σας μπορείτε τώρα να περιμένετε κάποια σταθεροποίηση στη σχέση σας, που θα σας δώσει μεγαλύτερη σιγουριά για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα θα πρέπει να ανοίξετε πόρτες και να πάρετε τα ρίσκα σας. Περιορίστε τις δεσμεύσεις, ξεχάστε το βιβλίο με τα ραντεβού και καθαρίστε το μυαλό σας. Δεν αξίζει να περιορίζεστε από δεσμεύσεις προς τους άλλους συνεχώς! Είτε έχει να κάνει με γονείς, είτε με το άτομο με το οποίο συνδέεστε! Πρέπει να τους κάνετε να αποδεχθούν αυτή  σας την ανάγκη για αλλαγή και ότι χρειάζεστε μία δόση από κάτι συναρπαστικό!

ΙΧΘΥΣ

Είναι ώρα να δραστηριοποιηθείτε! Με νέα αποφασιστικότητα, θέληση και αφού βάλετε όλη σας την ενέργεια να αποκτήσετε αυτά που θέλετε. Η αίσθηση του σκοπού και της δράσης είναι σε άνοδο τώρα για εσάς. Η δίψα σας για ζωή μπορεί να εκδηλωθεί με διεύρυνση των οριζόντων σας μέσα από ταξίδια, με νέες προκλήσεις, με την εξάσκηση του σώματος  και με νέες ερωτικές περιπέτειες!