Τα ζώδια για σήμερα 22/2

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 22/2

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 22/2

 

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει μεγάλη έμφαση σε θέματα καρδιάς αυτή την εποχή, παρόλο που οι υποσχέσεις που σας δίνονται τώρα δεν πρόκειται αντέξουν την δοκιμασία του χρόνου. Μπορεί επίσης να σας τραβήξουν κάποιες οικονομικές υποσχέσεις οι οποίες όμως δεν θα έχουν αντίκρισμα, γι’ αυτό καλό είναι να μην επενδύσετε σε ότι λάμπει και υπόσχεται ένα επίπεδο επιφανειακό αλλά σε ότι μπορεί να σας προσφέρει μακρόπνοη σταθερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ουρανού  – Κρόνου σας δημιουργεί μία ένταση και σας φέρνει κάποιες ξαφνικές αλλαγές οι οποίες θα γίνουν περισσότερο αισθητές στην οικογενειακή σας ζωή και στην καριέρα σας. Παρόλα αυτά σας δίνεται η ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να κάνετε κάποιες απολύτως απαραίτητες αλλαγές. Συναισθηματικά ίσως αυτή την περίοδο να θελήσετε να δεσμευθείτε κάπως πιο επίσημα με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ερμή (ανάδρομος) –Ποσειδώνα, προσέξτε γιατί σας δίνει την τάση να πιστεύετε ότι οι δυσκολίες θα εξαφανισθούν αν τις αποφύγετε και με το να θολώνετε διάφορα θέματα. Με αποτέλεσμα να βρεθείτε παγιδευμένοι από τις ίδιες σας τις ιστορίες. Ευνοείστε όσοι ασχολείστε με την διαφήμιση ή με τα Μ.Μ.Ε. Συναισθηματικά, εναρμονίζεστε τέλεια με αυτό που σκέφτεται ο/η σύντροφός σας και συχνά γνωρίζετε τι θα πει πριν το πει! Πρέπει όμως να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και να λέτε αυτό που πραγματικά νιώθετε και πιστεύετε και όχι αυτά που θα ήθελε να ακούσει το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι μία πολύ καλή εποχή για την διέγερση της φαντασίας σας, αλλά όχι και για το κυνήγι σοβαρών φιλοδοξιών. Η συναισθηματική σας ευαισθησία «κτυπάει» κόκκινο τώρα και μπορεί εύκολα να πληγωθείτε ή και να ταραχθείτε από αρνητικές επιρροές στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανόν να νιώσετε απογοήτευση τώρα, λόγω ενοχλήσεων ή διάλυσης στο σπίτι. Να θυμάστε ότι μπορείτε να κερδίσετε πολλά δίνοντας περισσότερη προσοχή στις συναισθηματικές ανάγκες. Μην περιμένετε από τον/την σύντροφό σας να εκπληρώσει όλες τις συναισθηματικές ανάγκες τώρα. Αν νιώθετε έτσι θα πάρετε απογοήτευση.

ΛΕΩΝ

Υπάρχει μία γενική αίσθηση ότι έχετε λυγίσει από τα βάρη και ίσως να υπάρχει μεγάλη πίεση στο να εκπληρώσετε τις προσδοκίες των άλλων. Αν δεχθείτε την πρόκληση της εποχής θα μπορέσετε να αποκτήσετε την αίσθηση την προσωπικής  σας ικανοποίησης, η οποία θα βασίζεται στην σκληρή δουλειά και την προσπάθεια. Επίσης είναι δυνατόν να νιώσετε ότι βαριέστε ή ότι κάτι σας κρατά δεμένους, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα και αυτό οφείλεται στην ανάγκη που ξύπνησε μέσα σας για αλλαγή Για τους δεσμευμένους αυτό σημαίνει, ανάγκη για ανανέωση ή ακόμη και η τάση για παράλληλες σχέσεις. Οι ελεύθεροι προετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαγγελματική ασφάλεια και θέματα οικονομικά σας πιέζουν πολύ  αυτή την περίοδο. Η ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο είναι κάπως βαριά, πιθανόν εξαιτίας μία μεγαλύτερης σε ηλικία γυναίκας που προσπαθεί να επιβάλει την  δύναμή της. Καλό είναι να χειριστείτε με ωριμότητα αυτές τις καταστάσεις και να βάλετε κάποια όρια όσο ακόμη στέκεστε στο ύψος των ευθυνών σας.  Τα συναισθήματα αναβλύζουν στην επιφάνεια και εσείς έχετε μία απροσδιόριστη αίσθηση απογοήτευσης, χωρίς να μπορείτε να καταλάβετε την αιτία. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι αποκτάτε συνείδηση των συναισθηματικών σας αναγκών και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αναλάβετε δράση και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, στον πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Εκμεταλλευτείτε  το ταλέντο σας να χρησιμοποιείτε πλήρως ότι έχετε στην διάθεσή σας στα επαγγελματικά σας, έτσι θα σας δοθούν ευκαιρίες από εκεί που δεν τις περιμένατε! Στα οικονομικά σας όμως θα πρέπει να προσέξετε την τάση σας για επιπόλαιες σπατάλες και να αποφύγετε να δημιουργήσετε χρέη αγοράζοντας πράγματα που προσφέρουν γόητρο.  Θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση αν αντιλήφθητε ότι η σχέσεις λειτουργούν καλύτερα όταν ηρεμείτε!  Αρέσετε περισσότερο όταν δεν προσπαθείτε να αρέσετε. Έχετε τόση αγάπη να δώσετε, γιατί ανησυχείτε για το πόση θα πάρετε πίσω; Κι αν δεν αρέσετε σε όλους δεν τρέχει τίποτα, εσείς γνωρίζετε την δύναμη της αγάπης! Ηρεμήστε λοιπόν και απολαύστε την καινούργια γνωριμία που έρχεται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την σύνοδο Δία – Πλούτωνα, θα έχετε έντονη την αίσθηση της δικαιοσύνης και πιθανόν να βρεθείτε μπλεγμένοι σε θέματα σχετικά, με την δικαιοσύνη και την κατάχρηση εξουσίας μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Η επιτυχία όμως θα έρθει όταν εσείς πιο ανεκτικοί και δείξετε προσαρμοστικότητα που αφορά τις απόψεις και ξεπεράσετε την τάση σας να μην είστε δεκτικοί στις γνώμες των άλλων. Προσπαθήστε να σκέφτεστε θετικά για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Επειδή δεν λέτε πάντα αυτό που σκέφτεστε εύκολα μπορεί να παρεξηγηθείτε από τον/την σύντροφό σας ή από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, και προσπαθήστε να εκφραστείτε ανοιχτά. Η αρμονία στην σχέση σας θα έρθει όταν πάψετε να διαφωνείτε και να χρησιμοποιείτε την σιωπή σαν όπλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε επαγγελματικά οφέλη από την επιρροή καλλών φίλων και ανθρώπων σε μεγάλες θέσεις.  Έτσι οι κοινωνικές επαφές σας αποδεικνύονται πολύ χρήσιμες και εσείς πολύ τυχεροί, καθώς θα συναντήσετε τους κατάλληλους ανθρώπους, στις κατάλληλες θέσεις, την κατάλληλη στιγμή. Συναισθηματικά, σας δίνεται η ευκαιρία να προσφέρετε τρυφερή ζεστασιά και πάθος μέσα στην σχέση σας, αρκεί βέβαια να θυμάστε ότι πιθανόν ο /η σύντροφός σας να μην έχει την ίδια ικανότητα με εσάς στο να εκφράζει την αγάπη του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σας, τώρα μπορεί να σας ανοίξουν πόρτες αν έχετε προετοιμασθεί κατάλληλα. Οι άνθρωποι που είναι πάνω από εσάς είναι έτοιμοι να αναγνωρίσουν τις προσπάθειες σας κι αυτό θα οδηγήσει σε αλλαγή της κατάστασης σας ή μία καλοπληρωμένη προαγωγή. Στα αισθηματικά σας, ενώ είστε τρομερά ευαίσθητη ασυνείδητα αντιδράτε με υπερβολικό τρόπο με αποτέλεσμα να προκαλείτε επιφυλακτικότητα ή φόβο στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μη φοβηθείτε να δείξετε την τρυφερή, ευαίσθητη και ευγενική πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την περίοδο πιθανόν  να νιώσετε μεγάλη οικονομική πίεση. Υπάρχουν πολλές αδυναμίες στον τρόπο που εργάζεστε και χειρίζεστε τα αποθέματά σας  και πρέπει να ξοδέψετε χρόνο και ενέργεια για να βελτιώσετε την κατάσταση, ειδικά σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό και τις περικοπές εξόδων. Κάποιες ασυνείδητε ανάγκες για αγάπη και ασφάλεια κάνουν την εμφάνισή τους τώρα, για να πετύχετε αυτή σας την ανάγκη θα πρέπει να κρατήσετε μία πιο αποστασιοποιημένη και αδιάφορή στάση για συνεχή επιβεβαίωση από τον/την σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΣ

Η ανώτερη εκπαίδευση, οι δημόσιες σχέσεις και κάποια προγράμματα είναι αυτά που θα σας  φέρουν την επιτυχία. Ότι κι αν αποφασίσετε να κάνετε τώρα, είναι αναγκαίο να έχει βάθος και ουσία. Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ασήμαντα πράγματα. Αν έχετε νομικά θέματα καλείστε να αντιμετωπίσετε τώρα. Τέλος σιγουρευτείτε ότι τα σχέδια σας δεν ξεφεύγουν από τα όρια της πραγματικότητας. Στα αισθηματικά σας, αυτή την περίοδο προσέξτε γιατί από εξωγενείς παράγοντες δίνετε την εντύπωση στο ταίρι σας ότι είστε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης , με αποτέλεσμα να αισθάνεται ότι όλα μπορεί να συμβούν. Γι’ αυτό θα ήταν φρόνιμο να τον/την  ηρεμήσετε σε ότι αφορά τις προθέσεις σας και τα συναισθήματά σας.