Τα ζώδια για σήμερα 21/3

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 21/3

Τα ζώδια για σήμερα 21/3

ΚΡΙΟΣ

 Οι συναισθηματικές συγκρούσεις με αυτούς του ανθρώπους μπορεί να υποσκάψουν  την επαγγελματική σας ζωή, κι αυτό ίσως έχει να κάνει με κάποια ανωριμότητα από μέρους σας. Ακόμη το πρόβλημα ίσως να οφείλεται στο ότι η κατάσταση στα συναισθηματικά ή στα οικογενειακά σας δεν ευνοεί  τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε λίγο τους απότομους τρόπους σας σήμερα,  μπορεί να είναι αμφισβητήσιμες. Ίσως να έχετε την τάση να χώνεστε ή διακόπτετε συζητήσεις,  πιθανόν να μιλάτε σκληρά ή να μην ακούτε τους άλλους. Αξίζει να κάνετε σχέδια με μεγαλύτερη υπομονή και να σκεφτείτε καλά πριν πείτε την γνώμη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε μία αμείωτη δύναμη μέσα σας, όπου θα προκαλέσετε μία ρωμαλέα εντύπωση και οι άνθρωποι γύρω σας, να νιώσουν νευρικά. Αυτοί που σας γνωρίζουν καλά εκτιμούν την ευθύτητά σας, αλλά αυτοί που δεν σας γνωρίζουν καλά, ή είναι πράοι ή ευαίσθητοι θα σας αποφεύγουν. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του περιβάλλοντος σας ξέρουν ποιον έχουν απέναντί τους. Τέλος οι αποτελεσματικές σας ενέργειες θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στα σχέδια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε ένα δυναμικό συνεταιρικό εγχείρημα, το οποίο έχει σχέση με ανθρώπους και ένα έντονο στοιχείο ανταγωνισμού. Ένας ενοποιημένος στόχος θα φέρει τα θεμιτά για εσάς αποτελέσματα, κυρίως στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά θα νιώσετε την ανάγκη να εξετάσετε τις προσωπικές σας αξίες  και τις θέσεις σας. Τώρα είναι η ώρα της μάχης μεταξύ της ισχυρής και της ανίσχυρης πλευράς του χαρακτήρα σας.

ΛΕΩΝ

Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ασήμαντα πράγματα σήμερα. Ότι κι αν κάνετε είναι αναγκαίο να έχει βάθος και ουσία. Αν έχετε νομικά θέματα θα τα αντιμετωπίσετε τώρα , έτσι διασφαλίστε ότι είστε ηθικά απρόσβλητοι και μη  υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας. Σιγουρευτείτε ότι τα σχέδια σας δεν ξεφεύγουν από τα όρια της πραγματικότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Κάποια γεγονότα ή καταστάσεις  θα σας προκαλέσουν μεγάλο εκνευρισμό. Είναι μία περίοδος  όμως που σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε κάποιες δραστικές αλλαγές όσο αφορά κυρίως την επαγγελματική σας πορεία. Θα πρέπει όμως να κάνετε περισσότερα ώστε να μεγαλώσετε το δίκτυο των επαφών σας. Στα συναισθηματικά σας υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε την αίσθηση του μέτρου, ειδικά  με την τάση σας να ανησυχείτε ή να φαντάζεστε πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Σας  δίνεται η ευκαιρία να κάνετε αλλαγές που εσείς κρίνετε  απαραίτητες. Αυτό βέβαια  εξαρτάται από το πόσο μεγάλη σημασία  έχει η ασφάλεια και σιγουριά στην προσωπική σας ζωή. Ίσως ακόμη να διευρύνετε την βάση αυτού του εσείς θεωρείτε ασφάλεια τώρα. Καθώς αυτό μπορεί να έχει να κάνει με ακίνητα, μπορεί να σκεφτείτε ή να θελήσετε να μετακομίσετε  σε μεγαλύτερο σπίτι ή επιχείρηση. Εάν σκέφτεστε την  απόκτηση ή την επέκταση ιδιοκτησίας, είναι ευνοϊκή ημέρα για να κάνετε τέτοιου είδους συζητήσεις ή επαφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα στοχεύετε σε κάτι συγκεκριμένο και θα το πετύχετε. Τα οικονομικά σας θα είναι η προτεραιότητα σας  και θα δουλέψετε συστηματικά για την βελτίωση τους. Υπολογίστε όμως κάποιες καθυστερήσεις,  αλλά παρόλα αυτά θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε τις ιδέες σας και τις ενέργειές σας ώστε να πετύχετε τα σχέδια σας. Τονώστε το ηθικό σας, κυρίως στα προσωπικά σας, με μία προσφορά προς τους γύρω σας και αποφύγετε να πείτε λόγια που δεν έχετε σκοπό να τηρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να παραμερίσετε  την διάθεση σας για κοινωνική ζωή ή ξεκούραση, καθώς τώρα πρέπει  να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Οι κίνδυνοι έχουν ξεπεραστεί, αλλά έχουν αφήσει την αμηχανία ως προς τα πού θα πρέπει να κατευθυνθείτε. Στα οικονομικά σας κινηθείτε συντηρητικά όσον αφορά τα έξοδά σας και προνοητικά στην διαχείριση των περιουσιακών σας. Στα προσωπικά σας είναι πιθανόν  να αντιμετωπίσετε αντιστάσεις στις επιδιώξεις σας ανάλογα με την περίσταση, και να ξεπεράσετε τα πρόσκαιρα εμπόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενσωματώστε τις δυνάμεις σας με τις ικανότητές σας , ώστε να δώσετε μία θετική εικόνα για την εξελικτική πορεία των θεμάτων, που σας απασχολούν αυτήν την περίοδο. Οι ανάγκες της οικογένειας, θα σας δημιουργήσουν κάποια αναστάτωση στον οικονομικό σας προϋπολογισμό με κάποια ξαφνικά έξοδα. Συγκρατημένοι θα είστε όσον αφορά την αλλαγή συμπεριφοράς και στάση του /της συντρόφου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιτυχία  έρχεται εύκολα για εσάς σήμερα. Μπορεί να περάσατε πολύ καλά δίπλα σε γυναίκες και θα έχετε την επαγγελματική τους υποστήριξη. Η ημέρα σας επιφυλάσσει έντονη και ευχάριστη κοινωνική και  προσωπική ζωή. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και  επανακτήσετε τις δυνάμεις σας , με τον τρόπο που σας είναι οικείος.

ΙΧΘΥΣ

Σας δίνεται η δυνατότητα να αντιληφθείτε τις δημιουργικές δυνατότητες του μυαλού σας. Τώρα έχετε την ικανότητα να διοχετεύετε περίπλοκες ιδέες και πληροφορίες . Προσέξτε όμως τις επαφές  και τις συζητήσεις σας με ανθρώπους τους οποίους νιώθετε ότι δεν μπορείτε να βασίζεστε . Αυτόν να το έχετε κατά νου, αν σκέφτεστε να υπογράψετε συμβόλαια ή κάνετε της δεσμεύσεις. Συναισθηματικά η αίσθηση ότι πιθανόν σας έχουν παρεξηγήσεις μπορεί να σας κάνει να νιώσετε έντονα το συναίσθημα της μοναξιάς ή της  απομόνωσης μέσα στην σχέση σας.