Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 2/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 2/1

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Οργανωθείτε σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας θέματα. Ιεραρχήστε τις οικονομικές σας ανάγκες και δώστε έμφαση στις επαγγελματικές αποφάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο θα λειτουργήσει βοηθητικά προς εσάς, και ως προς τα επαγγελματικά και οικονομικά σας, αλλά και για τα προσωπικά σας. Ένα πρόσωπο εξομολογείται τον έρωτά του προς εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, φέρνει κοντά σας αγαπημένους ανθρώπους. Σήμερα θα περάσετε πάρα πολύ όμορφα και μια εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη θα σας φτιάξει τη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάζετε πρόγραμμα στα οικονομικά σας, αποφασίζοντας να συντάξετε έναν ετήσιο προϋπολογισμό, που θα σας επιτρέψει να φτιάξετε αυτό που σας δίνει ασφάλεια, ένα κομπόδεμα

ΛΕΩΝ

Μια απρόβλεπτη είδηση σας δίνει χαρά ή ακόμα και απογοήτευση, αναλόγως τον τρόπο που θα την αντιληφθείτε. Αποφασίστε όμως, να λειτουργείτε σύμφωνα με τις παρούσες συνθήκες και κατεβείτε απ’ τα σύννεφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, εσείς αποφασίζετε να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας. Ζητήματα καρδιάς, στην επιφάνεια για συζήτηση και διευθέτηση.

ΖΥΓΟΣ

Θα δώσετε και θα πάρετε πολλή αγάπη, από τα πρόσωπα του οικογενειακού και του οικείου σας περιβάλλοντος. Μην αφήσετε τον εαυτό σας όμως, να καλομάθει στις περιποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από σήμερα, ξεκινάτε να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να βάλετε σε τάξη τις προτεραιότητές σας. Η δουλειά είναι σταθερή, τα οικονομικά σε καλό δρόμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καινούριες επαφές, καινούριες γνωριμίες, έρχονται να σας θυμίσουν ότι ακόμα είστε «ζωντανοί». Κουρασμένοι ψυχολογικά, από την προηγούμενη χρονιά, ένας έρωτας έρχεται να σας ανανεώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από την Παρθένο, δίνει ώθηση στις επιδιώξεις σας, κυρίως τις ερωτικές και συναισθηματικές. Αν προσπαθείτε να «ρίξετε» ένα πρόσωπο, σήμερα ενδέχεται να επιτύχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα αισθηματικά σας τελούν υπό μεγάλη εύνοια και κανονίστε να το εκμεταλλευτείτε. Ένα πρόσωπο που από καιρό έχετε βάλει στο μάτι, επιτέλους ενδίδει.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά οι κοινωνικές υποχρεώσεις σας είναι πολλές και επιβάλλεται να ανταποκριθείτε με συνέπεια σε όλες, ή σε όσες περισσότερες μπορείτε.