Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 19/9

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 19/9

 

ΚΡΙΟΣ

Πείτε «ναι» σε ό,τι σας δίνει χαρά και μην αρνείστε προτάσεις για διασκέδαση που θα σας γίνουν, από τους φίλους και τους γνωστούς σας. Χρωστάτε χαλάρωση στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα κάνετε αλλαγές στο χώρο που ζείτε, ή και στο χώρο που εργάζεστε. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν ακόμα και μετακόμιση. Αυτό μπορεί να πάει λίγο πίσω τα οικονομικά σας, αλλά είναι απαραίτητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστες προτάσεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες στα αισθηματικά, ενώ οι φίλοι στέκονται δίπλα σας στα δύσκολα. Οι ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρίες για μια καλή νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ανανέωση του κοινωνικού σας κύκλου, ενώ οι τυχαίες συγκυρίες, σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στις μεγάλες σας επιθυμίες.

ΛΕΩΝ

Βιώνετε ανακατατάξεις στα επαγγελματικά, καθώς κάνετε ουσιαστικές αλλαγές στον τομέα αυτό. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι δεν αναστατώνεστε και ίσως και να πανικοβληθείτε με κάποια γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, δέχεστε σοβαρό ανταγωνισμό, από ανθρώπους, συναδέλφους, που δεν πιστεύατε ποτέ ότι θα στρέφονταν συμφεροντολογικά εναντίον σας.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά κοινωνικοί, δεν λείπουν τα φλερτ, μέσα από τις παρέες και τις προσκλήσεις για διασκέδαση. Κάποιες προσδοκίες σας, σήμερα, ικανοποιούνται και μαζί τους παίρνετε και σεις ικανοποίηση και χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά εσωστρεφείς, και συγκεντρωμένοι στα θέματα που σας απασχολούν και που αφορούν κυρίως, στα επαγγελματικά σας. Μια ανατροπή στις εργασιακές σας σχέσεις, σας αφήνει άναυδους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας προσφέρονται γενναιόδωρα οι συνθήκες για να περάσετε καλά και να κάνετε νέες γνωριμίες, εσείς όμως, προτιμάτε την απομόνωση, ίσως γιατί έτσι, βελτιώνετε τον εαυτό σας, βάζετε σε σειρά τις σκέψεις σας και διαφυλάσσετε την ανεξαρτησία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ικανοποίηση παίρνετε από τα παιδιά σας, αν έχετε. Αν δε έχετε, θεωρείτε ότι ήρθε ο καιρός να αποκτήσετε και βάζετε μπροστά. Ευκαιρίες για οικονομική άνοδο θα υπάρξουν αρκετές, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σκληρές αποκαλύψεις, το παρασκήνιο στη δουλειά, επιβαρύνουν την ήδη πεσμένη ψυχολογία σας και καλείστε να αντεπεξέλθετε κάτω από αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες. Κρατήστε ψύχραιμη στάση απέναντι σε όλους και σε όλα

ΙΧΘΥΕΣ

Θα επιμεληθείτε περισσότερο σήμερα την φυσική σας κατάσταση, και την εμφάνισή σας, προβαίνοντας σε αλλαγές που θα κάνουν τρομερή εντύπωση στο περιβάλλον σας.