Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 18/03

ΚΡΙΟΣ

Με την σκέψη και το βλέμμα για τη βοήθεια σε κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, βάζετε τις βάσεις για την ανάδειξη των ικανοτήτων σας. Αποβάλλετε δυσάρεστες και αρνητικές σκέψεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτική προσέγγιση στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Σκέφτεστε τρόπους διασκέδασης και διαφυγής από την καθημερινότητα. Στα επαγγελματικά, έγνοια για τους τολμηρούς που διεκδικούν τις προσδοκίες τους. Θετικά ανταποκρίνεται το ταίρι σας στις προσπάθειές σας. Οι ελεύθεροι, όλα δουλεύουν για εσάς χωρίς εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας προβληματίζουν ανασφάλειες και φοβίες. Στα επαγγελματικά, ευνοούνται οικονομικές συμφωνίες και κινήσεις επενδύσεις ή παραγωγής. Προσπάθειες να αναθερμάνετε την σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, στενάχωρα συναισθήματα βαραίνουν την ημέρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεργασία και καλή επικοινωνία με γνωστούς και φίλους. Στα επαγγελματικά, η συλλογικότητα και η ομαδική προσπάθεια φέρνει αποτέλεσμα. Μειωμένη ερωτική διάθεση προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με έντονη αμοιβαία έλξη.

ΛΕΩΝ

Εκφράζετε την στήριξή σας σε ότι ωραίο βλέπετε. Στα επαγγελματικά, αδυνατείτε να συνεννοηθείτε και βρίσκετε λύσεις μόνοι σας. Βυθισμένη στη ρουτίνα παραμελείτε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτική προσέγγιση από γνώριμο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δύσκολες καταστάσεις με όχι τόσο καλές εξελίξεις. Με οργάνωση και πρόγραμμα συνεχίζεται τους στόχους σας. Έρχονται αλλαγές παρά την έκθεση προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ελπίδες για το άπιαστο του χτες

ΖΥΓΟΣ

Δίνετε χρώμα και ανανεώνετε, ό,τι παρέμεινε στάσιμο. Στα επαγγελματικά, εκφράζεστε με αυστηρότητα και εκφράζεστε με υψηλούς στόχους. Εκφράζετε τις ανασφάλειες σας στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρεξηγείστε λόγω του αυθορμητισμού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σας απασχολεί να αναβαθμίσετε τις σχέσεις σας, με συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, αντιμετωπίζετε δυσκολίες σε πολλά επίπεδα. Δύσκολη η ισορροπία, αλλά αναγκαία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ακούτε πολλά λόγια, από κινήσεις τίποτα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο επίκεντρο, οι δημόσιες σχέσεις, επαφές και χαλάρωση. Στα επαγγελματικά, απρόσμενες εξελίξεις προκαλούν δυσάρεστο κλίμα. Δεν γίνονται αποδεκτές, οι θέσεις σας από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εφήμερο φλερτ, με απρόσμενη εξέλιξη σας εντυπωσιάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος νέων προσώπων, θα προκαλέσει σημαντικές ανακατατάξεις, στην καθημερινότητα. Στα επαγγελματικά, με γοργούς ρυθμούς προχωράτε τις εξελίξεις. Λόγια τρίτων προσώπων, δημιουργούν παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκμεταλλεύεστε την ευκαιρία και διασκεδάζετε έντονα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε η στιγμή να κινηθείτε στην κορυφή με δύναμη. Στα επαγγελματικά, λάθη του παρελθόντος, έρχονται και δημιουργούν παρεξηγήσεις. Με το ζόρι κρατάτε, την ηρεμία και την ισορροπία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, χάνετε τον χρόνο σας προσκολλημένοι σε παρελθοντικές σκέψεις.

ΙΧΘΥΣ

Σας κυριεύουν αδυναμίες και μεροληπτείτε, ως αποτέλεσμα να αργεί η αλήθεια. Στα επαγγελματικά, εκρηκτικές καταστάσεις, επιφέρουν σημαντικές διορθώσεις στα δρόμενα. Αιφνιδιάζετε ευχάριστα και απρόσμενα το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, τίποτα παραπάνω από έναν πλατωνικό έρωτα