Τα ζώδια για σήμερα 17/8

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 17/8

Τα ζώδια για σήμερα 17/8

ΚΡΙΟΣ

Εύστροφοι, ζωντανοί, δυναμικοί και δραστήριοι σήμερα θα θελήσετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας πάσει θυσία. Η συμπεριφορά σας μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις στο περιβάλλον σας και αν δεν ρίξετε λίγο τους τόνους, μπορεί να χαρακτηριστείτε «προκλητικοί»

ΤΑΥΡΟΣ

Χαλάει η διάθεσή σας σήμερα γιατί χαλάει ο τεχνολογικός εξοπλισμός, είτε της δουλειάς, είτε του σπιτιού. Περισσότερο όμως σας πειράζει που θα πρέπει να σας στοιχίσει ο κούκος αηδόνι, η επιδιόρθωση ή η αγορά νέου. Υπομονή, συμβαίνουν κι αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άτομα κύρους συντάσσονται με το δικό σας στρατόπεδο και βοηθούν στην υλοποίηση των σχεδίων σας, είτε αυτά αφορούν στη δουλειά, είτε στα προσωπικά. Μια καινούρια γνωριμία, ακόμα κι αν δεν έχει να δώσει τίποτα ερωτικό, μπορεί να φανεί χρήσιμη σε άλλους τομείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενισχυμένος ο τομέας της υγείας σας, τελειώνετε με προβλήματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Σήμερα δε, θα διασκεδάσετε μέχρι πρωίας, θα χαρείτε και θα ψυχαγωγηθείτε. Θα δεχθείτε δε, μια πολύ δελεαστική επαγγελματική πρόταση.

ΛΕΩΝ

Καλοπέραση και εύνοια της τύχης σήμερα. Η διασκέδαση κρατεί καλά και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι λύσεις στα προβλήματά σας έρχονται εύκολα αλλά και οι προοπτικές είναι ανοιχτές για τα πάντα. Μια καινούρια γνωριμία σας βάζει στη διαδικασία να ξαναερωτευθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το γέλιο, η χαρά και ο ενθουσιασμός έρχονται από σήμερα να εγκατασταθούν στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί στα ρίσκα που παίρνετε, κυρίως στα ερωτικά σας, γιατί διακυβεύονται σταθερές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Έρχεστε σε επαφή με περίεργους και ασυνήθιστους ανθρώπους και αυτό σας ενθουσιάζει. Αν δε αυτοί οι άνθρωποι σας εισάγουν και σε πρωτότυπα ερωτικά παιχνίδια, ακόμα καλύτερα. Στο ημερήσιο πρόγραμμα και το ξεπέρασμα δυσκολιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φανταστικές ερωτικές στιγμές με το πρόσωπο που γεμίζει τις ερωτικές σας νύχτες. Επειδή όμως, ουδέν καλόν αμιγές κακού, να έχετε το νου σας για ζημιές στο μεταφορικό μέσον ή στον τεχνολογικό εξοπλισμό, που εκτός από ταλαιπωρία, κοστίζουν και σε χρήμα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια γνωριμία, που ξεκινά ως αισθηματική, καταλήγει σε επαγγελματική συνεργασία, που διαθέτει όλα τα προσόντα για να φέρει κέρδη. Η αγορά εξοπλισμού γραφείου, ή προηγμένου τεχνολογικού εξοπλισμού για το σπίτι είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επικοινωνίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο σήμερα, περισσότερο γιατί θα ακούσετε πολλά ψέματα, τα περισσότερα, προερχόμενα από ανθρώπους που δεν περιμένατε ποτέ ότι θα σας «παραμύθιαζαν». Πριν θυμώσετε, σκεφτείτε αν έχετε ευθύνη κι εσείς, γι αυτά που ακούτε

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην θεωρήσετε ότι μπορείτε να ξοδεύετε αλόγιστα, χωρίς να χρειαστεί να υποστείτε τις συνέπειες. Σύντομα, αν συνεχίσετε έτσι, θα στερέψουν τα λεφτά και το πορτοφόλι δεν θα μπορεί να στηρίξει ούτε τα απολύτως απαραίτητα. Γι αυτό, κάντε κράτει.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολύ ρομαντικοί, πολύ ευαίσθητοι και πολύ αγαπησιάρηδες, ιδίως με το πρόσωπο που αγαπάτε. Θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές μαζί με το σύντροφο και σίγουρα θα γράψετε τη δική σας ρομαντική ιστορία. Αν ακόμα δεν έχετε πάει διακοπές, προγραμματίστε το