Τα ζώδια για σήμερα 15/2

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 15/2

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 15/2

 

 

ΚΡΙΟΣ

Έντονος ο ερωτισμός σας, αλλά και οι σκοτεινές σκέψεις δίνουν και παίρνουν στο μυαλό σας. Είστε απόλυτοι και δεν δέχεστε καμία άλλη άποψη. Υπαρξιακά ερωτήματα δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλο το συναισθηματικό βάρος μιας σχέσης, βγαίνει στην επιφάνεια. Συναισθήματα ζήλιας, κτητικής διάθεσης και εξάρτησης από τις σχέσεις σας, χαλούν το γενικότερο κλίμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενοχλήσεις υγείας, κρυολογήματα που εμφανίζονται, κάνουν εντονότερη την ανάγκη να ασχοληθείτε πιο επισταμένως  με τη φροντίδα του οργανισμού και της καλής φυσικής σας κατάστασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί το συναίσθημα και το ερωτικό πάθος. Ενθαρρύνει επίσης την ενασχόληση με τα παιδιά. Πρωτίστως, όμως, δίνει έντονη την επιθυμία σας για την απόκτηση απογόνου.

ΛΕΩΝ

Θα αναζητήσετε τη συντροφιά και τις συμβουλές των πιο ηλικιωμένων ατόμων της οικογένειάς σας, κυρίως των γυναικών. Έχετε την τάση να γυρίσετε το παρελθόν, στις αναμνήσεις, στις ρίζες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προβληματικές οι επικοινωνίες σήμερα, με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Πολλές οι παρεξηγήσεις, η λανθασμένες εντυπώσεις, οι παρερμηνείες, και ως εκ τούτου και οι αντιπαραθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας στο προσκήνιο. Ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις κάνουν έντονη την παρουσία τους, τόσο, που απογοητευμένοι, ξοδεύετε με βάσει τα ένστικτα της στιγμής και όχι με γνώμονα τις πραγματικές σας ανάγκες

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρίνετε υποκειμενικά, και χωρίς να έχετε καλή άποψη για την πραγματικότητα. Η κρίση σας δεν είναι ρεαλιστική και τα προβλήματά σας, διογκώνονται προκειμένου να προστρέξουν οι άλλοι, προς βοήθειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σωματική και ψυχολογική κόπωση. Είναι ακατάλληλη περίοδος για σοβαρές αποφάσεις, γιατί θα λειτουργήσετε εν θερμώ. Η αυτοπεποίθησή σας τονώνεται τις επόμενες μέρες και γίνεστε πιο εξωστρεφείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε την τάση να αγκιστρώνεστε από τους φίλους σας, νιώθοντας εξαρτημένοι από τις δικές τους επιθυμίες και ανάγκες, αλλά και δεν αποφασίζετε χωρίς τη γνώμη τους

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να αφήσετε στην άκρη κάθε επιτηδευμένο ύφος, που υιοθετείτε αναγκαστικά λόγω καθημερινών υποχρεώσεων και καθηκόντων, και να κάνετε τη ζωή σας, λίγο πιο ρομαντική και ευαίσθητη

ΙΧΘΥΕΣ

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα, έχουν γίνει πολύ φορτικές. Οι σκέψεις σας ταξιδεύουν μακριά σε μέρη που αισθάνεστε ότι θα μπορούσατε να ξεκουραστείτε και να ανακάμψετε. Τι το λέτε και δεν το κάνετε;