Τα ζώδια για σήμερα 13/7

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 13/7

Τα ζώδια για σήμερα 13/7

ΚΡΙΟΣ

Η ρουτίνα της καθημερινότητας έχει γίνει φορτική και το μυαλό σας ταξιδεύει σε εξωτικές παραλίες και καταγάλανα νερά. Θέλετε να ταξιδέψετε, να συναντηθείτε με τους φίλους σας, καθώς κατακλύζεστε από ένα αίσθημα απελευθέρωσης από κάθε τι που σας κρατάει δέσμιους του καθήκοντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Περίεργα και παράξενα συναισθήματα και σκέψεις, που δεν είναι στο χέρι σας ο σωστός χειρισμός τους. Απασχολείτε το μυαλό σας με μακάβρια θέματα όπως ο θάνατος και η μεταφυσική. Αυτό σας αποτραβά, από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και δημιουργεί προβλήματα και προβληματισμούς

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο γάμος, οι αισθηματικές σχέσεις, ακόμα και οι συνεργασίες, στο μικροσκόπιο για επανεξέταση. Σας βαραίνει το γεγονός ότι έχετε μερίδιο ευθύνης στις σχέσεις σας κάθε είδους και θέλετε να απαλλαγείτε από τη μία, ζηλεύετε και τα θέλετε όλα δικά σας από την άλλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια κατάσταση σας δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος και δυσκολεύεστε να το χειριστείτε. Ίσως να μην βοηθάει και το γεγονός ότι έχετε ανάγκη την επιβράβευση ή συγκατάθεση των δικών σας ανθρώπων για να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε.

ΛΕΩΝ

Τα παιδιά, είτε είστε γονείς, είτε όχι, θα παίξουν σημαντικό ρόλο σήμερα, δεδομένου ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα προβλήματά τους. Ίσως απ’ την άλλη, να θελήσετε, όσοι είστε σε σοβαρές δεσμεύσεις, να γίνετε γονείς, γιατί αισθάνεστε έτοιμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια επίσκεψη στο πατρικό σας, θα φέρει στην επιφάνεια αναμνήσεις, τόσο για το περιβάλλον όσο και για τον τρόπο που μεγαλώσατε. Οι παλιοί φίλοι θα παίξουν ρόλο σ’ αυτό αλλά και τα γυναικεία πρόσωπα της οικογένειάς σας κυρίως η μητέρα.

ΖΥΓΟΣ

Παίρνετε πολύ «πατριωτικά», τα πάντα σήμερα, και αυτό δεν είναι καλό ως προς τη λήψη αποφάσεων γιατί δεν έχετε σφαιρική άποψη και βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Βλέπετε πολύ υποκειμενικά τα πάντα και δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε σωστά αυτά που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στα έξοδα. Κρατήστε απόθεμα χρημάτων γιατί έρχονται έκτακτα έξοδα που ίσως δεν είστε σε θέση να πληρώσετε. Απαγορεύονται δια ροπάλου οι επενδύσεις σε μακροπρόθεσμα σχέδια και οι σοβαρές δαπάνες. Η αντίληψή σας για το χρήμα είναι υποκειμενική και καθόλου ορθή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Ευνοούνται οι σχέσεις, επαγγελματικές ή αισθηματικές. Άψογη η συνεργασία σας, δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας και πετυχαίνετε ευκολότερα τους στόχους σας. Η ομαδική εργασία, θα αποδειχθεί σωτήρια σε πολλές περιπτώσεις αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μελαγχολία και ψυχολογική κόπωση, εκδηλώνεται με ψυχοσωματικό τρόπο. Νιώθετε άτονοι, στεναχωρημένοι και ανασφαλείς. Θέλετε να απομονώνεστε και να ασχολείστε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, κυρίως επαγγελματικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονες οι φιλικές επαφές γιατί δεν σας αρέσει να είστε μόνοι. Κοινωνική ζωή, και νέες γνωριμίες έρχονται να συμπληρώσουν το ευχάριστο σκηνικό. Οι γυναικείες φιλίες ευνοούνται ιδιαίτερα αλλά και οι φιλίες που έχουν όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθούν σε μεγάλους έρωτες.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλετε να υιοθετήσετε έναν πιο ανεπιτήδευτο τρόπο για να λειτουργείτε, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Τα συναισθήματα που αναβλύζουν από μέσα σας, εκδηλώνονται με έντονο τρόπο, και στον επαγγελματικό σας χώρο, όπου σπεύσετε να βοηθήσετε τους συνεργάτες σας