Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 12/9

 

Τα ζώδια για σήμερα 12/9

 

 

ΚΡΙΟΣ

Θα διασκεδάσετε αρκετά σήμερα και θα οργανώσετε τις σκέψεις και τις μελλοντικές σας κινήσεις, για τις δύσκολες μέρες. Ζητήματα της καθημερινότητας εξελίσσονται ομαλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανανέωση ή ανακαίνιση του χώρου όπου ζείτε, έχετε βάλει στόχο, για να κάνετε το χώρο σας πιο ζεστό, πιο βολικό και πιο λειτουργικό. Προσοχή στα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανάλαφρη διάθεση και επικοινωνιακή ικανότητα θα φέρουν αρκετές νέες γνωριμίες, είτε αυτό αφορά στα επαγγελματικά σας, είτε στα αισθηματικά σας. Μια καινούρια συνεργασία, σας δίνει χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένεια, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τα δικά σας οικεία πρόσωπα και πώς μπορείτε να συμβάλλετε εσείς ώστε να γίνει η καθημερινότητά τους, αλλά και η δική σας, καλύτερη.

ΛΕΩΝ

Εξωστρεφείς, κοινωνικοί και ευχάριστοι, ώστε να γίνεστε εσείς το επίκεντρο κάθε συντροφιάς. Θα είστε σε κίνηση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, και ίσως και τις επόμενες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απεχθάνεστε τη στασιμότητα και σήμερα φαίνεται ότι δεν κινείται τίποτα. Πέφτετε ψυχολογικά από αυτή την αβάσταχτη ακινησία. Προσέξτε όμως, μην επαναπαύεστε γιατί τα γεγονότα θα αρχίσουν να τρέχουν ξαφνικά.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια καλή μέρα, για να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα, όπως ο λόγος σας, και να προχωρήσετε σε αποφάσεις για συνεργασίες που εξυπηρετούν τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα επιδιώξετε την απομόνωση στον προσωπικό σας χώρο, προκειμένου να ανασυνταχθείτε και να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας. Κάποιοι οικείοι σας, μπορεί αυτό να το θεωρήσουν σνομπισμό απ’ τη μεριά σας, αλλά μην πτοηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα δεχθείτε πολλές προσκλήσεις για διασκέδαση, με φίλους, ακόμα και από πρόσωπα που είχατε να δείτε καιρό. Δεν φαίνεστε να έχετε και πολλή διάθεση, και νιώθετε κουρασμένοι ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας απασχολεί η επαγγελματική σας εξέλιξη, γι αυτό και θα επιδιώξετε να κάνετε επαφές με ανθρώπους που μπορούν να προωθήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοϊκή ημέρα για να διευθετήσετε νομικές, επαγγελματικές αλλά και οικονομικές υποθέσεις σας. Τα γραφειοκρατικά θέματα τακτοποιούνται εύκολα, ενώ άτομα κύρους συντάσσονται μαζί σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Υποθέσεις από το παρελθόν, προφανώς άλυτες, σας απασχολούν κυρίως γιατί παραμένουν ακόμα άλυτες. Οι σκέψεις σας είναι μπερδεμένες. Παλεύοντας να βάλετε σε μια σειρά τα πράγματα, ονειροβατώντας, δεν θα κάνετε δουλειά.