Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 04/02

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, αυξάνει το αίσθημα των αντιφατικων στοιχείων. Στα επαγγελματικά, νέες εκκρεμότητες ενισχύουν τις διαμάχες. Σφοδρες συγκρούσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιπόλαιες γνωριμίες καταλήγουν απρόσμενα ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, προκαλεί μικρές συγκρούσεις χωρίς επιπτώσεις. Στα επαγγελματικά, προβληματίζεστε για την ανέλιξη σας χωρίς λόγω. Αδιαφορείτε σε αλαζονικές κινήσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία προμηνύει ευχάριστες εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, ζωντανεύει μνήμες του παρελθόντος. Στα επαγγελματικά, υπερβολικές κινήσεις χωρίς να προσφέρουν το κατι παραπάνω. Απομακρύνεται με σκοπιμότητα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πολιορκείται από πρόσωπο του επαγγελματικού σας χώρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, δημιουργία αισιόδοξες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, έλλειψη προσήλωσης και αδυναμία σε σημαντικά λάθη. Κερδίζετε χρόνο και τις εντυπώσεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προκαλείται επικοινωνίες με σκοπό τη διασκέδαση.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση με κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, αναβρασμός και χάος προκαλούν έντονες δράσεις. Απροσδιόριστες ανασφάλειές σας προβληματίζουν από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αδιάφορες κινήσεις χωρίς εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, εμφανίζει ευκαιρίες για αποκατάσταση παρεξηγήσεων. Στα επαγγελματικά, απαιτήσεις και δυσκολίες που σας ταλαιπωρούν. Μικρές αλλαγές και ανώφελες εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ιδέες και αντιλήψεις που σας καταβάλλουν.

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, προκαλεί αλλαγές στην καθημερινότητα. Στα επαγγελματικά, αντιπαραθέσεις που μόνο σε καλό δεν βγαίνουν. Απολαμβάνετε κινήσεις αγάπης από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δημιουργείτε αδιέξοδο σε προκλήσεις που δέχεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, εντείνει εξάρσεις και ηχηρό ξεσπάσματα. Στα επαγγελματικά, εκνευρισμός και δυσαρέσκεια από συζητήσεις. Προκαταλήψεις και συντηρητικές ιδέες αγχώνουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι απίθανες συγκυρίες δημιουργούν ερωτικά μπερδέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, δημιουργεί σκέψεις για σημαντικές αποφάσεις. Στα επαγγελματικά, εξελίξεις προσωπικής ανανέωσης και αναβάθμισης. Με αποφασιστικότητα ανοίγετε συζητήσεις που καίνε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αναμοχλευεται καταστάσεις που πληγώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, απαξιώνει κουλτούρες και την καθημερινότητα. Στα επαγγελματικά, ευχάριστες καταστάσεις και στάσιμες. Ιδιόμορφες καταστάσεις δημιουργούνται από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συνεχιζομενες λάθος κινήσεις σας απογοητευουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, αναδύει επιθυμίες αντισυματικοτητας. Στα επαγγελματικά, αντιδράσεις που σας προκαλούν άγχος και στρες. Πολλές συζητήσεις ανούσιες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εξελίξεις σε καταστάσεις που δημιουργήθηκαν τελευταία.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, εκφράζει την ανάγκη για καλλωπισμό. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις δόλιες κινήσεις των συναδέλφων. Εκρηκτικό σκηνικό με έντονο ρομαντισμό από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή επανασύνδεση που προκαλεί αντιδράσεις.