Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 7/1

 

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 7/1

 

ΚΡΙΟΣ

Οι ελεύθεροι, επιτρέπεται να φλερτάρετε όσο θέλετε, με όποιον θέλετε. Οι δεσμευμένοι όχι, δεδομένου ότι μπορεί να αποκαλυφθούν οι ατασθαλίες σας. Προσμετρήστε το ρίσκο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας έρωτας που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά, αρχίζει να δείχνει δείγματα πολύ σοβαρής σχέσης. Οι ελεύθεροι αναζητάτε μια συντροφική σχέση που να σας γαληνεύει την ψυχή. Και θα την έχετε οσονούπω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο, νιώθετε αγανάκτηση και ένα αίσθημα εγκλωβισμού, που σας περιορίζει από τις δραστηριότητες που θέλετε να έχετε. Κάποιοι συνεργάτες σας, σας περιμένουν στη γωνία, να κάνετε το λάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης από τον Ταύρο και η Αφροδίτη από απέναντί σας, θα φέρουν έρωτες και αγάπες, στους ελεύθερους που δεν πίστευαν ότι υπάρχει εκεί έξω μια αγάπη και γι αυτούς.

ΛΕΩΝ

Θα σπεύσετε να πραγματοποιήσετε κάθε επιθυμία υλική ή συναισθηματική του συντρόφου σας, πριν σας το ζητήσει. Όμως, καλό είναι να αφήσετε τον εγωισμό σας, κατά μέρος για να μην έχετε αντιπαραθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σταματήστε να σκορπίζετε την ενέργειά σας σε διαφορετικές ασχολίες και εστιάστε την προσοχή σας σε μία, για να την κάνετε καλά. Έτσι, θα αναγνωριστούν οι ικανότητές σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης, εισέρχεται στον Ταύρο. Επιτέλους μπορείτε να ανασάνετε. Τέλος στις εντάσεις, τέλος στο θυμό, τέλος στις αντιπαραθέσεις, τέλος στους διαπληκτισμούς. Χαρείτε τη ζωή, γιατί απλά, μπορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλλαγή προτεραιοτήτων, οι επιθυμίες είναι πιο δυνατές από τα πρέπει και αυτό δημιουργεί εντάσεις στην οικογένεια. Αν δεν διατηρήσετε τις ισορροπίες, σύντομα θα βιώσετε χωρισμούς, ίσως οριστικούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είστε από αυτούς που το προηγούμενο διάστημα, δημιουργήσατε μια σχέση, και οι συνθήκες σας βόλευαν, τότε είναι καιρός να αλλάξετε πορεία πλεύσης. Ο έρωτας, αποδεικνύεται πιο σοβαρός απ’ ό,τι περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γοητεία σας, θα φέρει ενώπιόν σας ενδιαφέρουσες γνωριμίες, σημαντικούς ανθρώπους, ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε τις, όσο πιο εποικοδομητικά γίνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ ερωτική η ημέρα. Κάποιοι, παρασύρεστε από έναν έρωτα που ήρθε ξαφνικά στη ζωή σας, για να αναστατώσει τα πάντα. Αν είστε σε δέσμευση όμως, προσοχή, γιατί ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έρθετε κοντά με πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί, είτε λόγω συνθηκών, είτε γιατί εσείς ήσασταν στον κόσμο σας. Οι φιλικές σχέσεις ανανεώνονται, αλλά και ξεκαθαρίζουν.