Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 6/5

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 6/5

 

 

ΚΡΙΟΣ

Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε εύκολα, νέες γνωριμίες, τις οποίες θα είστε σε θέση να αξιολογείτε σωστά ώστε να αποτελέσουν την καλύτερη επιλογή για σας και τα αισθηματικά σας όνειρα

ΤΑΥΡΟΣ

Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, μπορεί να πετυχαίνει σε κάποιες περιπτώσεις, όχι όμως σε όλες. Μην αλλάζετε την προσωπικότητά σας, σε κάτι άλλο, πιστεύοντας ότι ο ίδιος τρόπος θα «πιάνει» παντού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διαταράσσεται η καθημερινότητά σας από γεγονότα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε. Αυτό ένα μόνο πράγμα σημαίνει, ότι θα πρέπει να διατηρείτε την ψυχραιμία σας αλλά και να είστε ευέλικτοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις από υποθέσεις τρίτων, και να μην ασχοληθείτε παρά μόνο με τα δικά σας θέματα. Είναι καλό να είστε ευαισθητοποιημένοι στους άλλους, αλλά μην χάνετε και τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Κάθε υπόσχεση που θα πάρετε από επιτήδειους, δεν έχει και απαραίτητα αντίκρισμα. Υπάρχει απ’ την άλλη, μεγάλη εύνοια στο να κάνετε σωστή επιλογή πιθανού συντρόφου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από χθες, ο λόγος σας είναι πιο περιεκτικός, και φέρνει αποτελέσματα η επικοινωνιακή σας δεινότητα. Νέα υπόσταση αποκτούν οι επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν

ΖΥΓΟΣ

Ό,τι έχει μείνει αξεκαθάριστο στον τομέα των σχέσεων, προσωπικών ή φιλικών, τώρα έρχεται στο προσκήνιο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, και να σας επιτρέψει να λειτουργήσετε απερίσπαστοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διάφορα γεγονότα, κάνουν τις αποστάσεις με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, να μειωθούν σημαντικά. Όποιον είχατε απομακρύνει, τώρα του δίνετε την ευκαιρία να σας πλησιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστα τα νέα από τα πρόσωπα του οικείου σας περιβάλλοντος. Μια μετακόμιση, προ των πυλών, για σας που μέχρι τώρα δεν είχατε βρει κάτι ανάλογο των προσδοκιών σας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως αν διοργανώνατε μια μικρή απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα, μπορεί η δουλειά να μην σας φαινόταν τόσο κουραστική και μονότονη. Χωρίς πίεση και άγχος, το ξέρετε, λειτουργείτε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια καινούρια απασχόληση, έρχεται να ενισχύσει το ταμείο σας, ως δεύτερη απασχόληση, ενώ τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε άνθιση. Οι σχέσεις, ήρθε η ώρα να περάσουν στο επόμενο στάδιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα επαγγελματικά θέματα σας δημιουργούν άγχος και ένταση, ίσως και μεγάλη ανησυχία σε κάποιες περιπτώσεις. Θα ήταν θεμιτό να απευθυνθείτε στους ανωτέρους σας, για να καθησυχάσετε αυτές σας τις ανησυχίες.